Emirates

Emirates (EK)

emirates.dk

Emirates blev grundlagt i 1985 og har base i Dubai, De Forenede Arabiske Emirater. Selskabet, der i 2016 blev kåret til verdens bedste flyselskab, har en af verdens yngste flåder udelukkende bestående af A380 og B777. Emirates underholdningssystem har vundet flere awards og er bl.a. blevet kåret til verdens bedste 13 år i træk. Uanset hvor du sidder på flyet, kan du nyde godt af den exceptionelle service og siddekomfort.

Bagage

 • En indchecket bagage på Economy Class per person.  Indchecket bagage må veje fra 25 kg, afhængig af billettype.
 • Håndbagage må veje op til 7 kg med maks. mål 55 x 38 x 20 cm
 • Børn under 2 år må i alt medbringe 10 kg og kan få en sammenklappelig klapvogn med uden ekstra omkostninger.
 • Indchecket bagage på Business Class må maks. veje 40 kg og 1 stk. håndbagage på 7 kg

Overvægt

Overvægt kan forudbestilles efter modtagelse af E-ticket, klik her»
Kan også betales ved check-in i lufthavnen.

Specialbagage

Cykel, Golfudstyr, Ski, Surf udstyr. indgår i den samlede vægt. Overstiger den samlede vægt det, som er tilladt at medbringe på den klasse du har købt, skal du betale for de ekstra kg.

Ombord på Emirates

 • Bekvemme sæder hvor du kan oplade computer og mobil
 • Specielle menuer, legesager og underholdning for børn
 • Maden har et lokalt touch med kvalitets-råvarer 
 • Vælg blandt 2000 underholdningsmuligheder

Forudbestil siddeplads

Forudbestilling af sæde er muligt efter modtagelse af dine e-tickets/elektroniske billetter, Se tekst: Billet/Eticket. På visse billetter er seating ikke gratis før 48 timer før afrejsen.
Gå ind på www.emirates.dk - Vælg "Vis/ændr - Vælg dit sæde" og indtast dit efternavn og booking reference, som er det reservations nr, der står øverst på din billet. Det er ikke muligt at forudbestille sæder ved nødudgangen, dette er kun muligt ved check in. Bemærk at babyvugge først kan forudbestilles, når du har modtaget din Eticket.

Opgradering af flyklasse

Business class

 • Medbring 40 kg baggage
 • Medbring 1 stk. håndbagage på 7 kg.
 • Separate indcheckningsskranker.
 • Fast Track i security i Kastrup Lufthavn
 • Lounge i Kastrup Lufthavn & i Dubai Lufthavn
 • Behagelige sæder, som kan lægges ned til en seng. Personlig minibar og ladningsstation til mobil og computer.
 • Vælg mellem flere gourmetretter og matchende vinsortiment.
 • Adgang til flyets eksklusive bar til Business Class & First Class kunder.
  Limousineservice - læs mere her
 • Vælg mellem 2000 kanaler med film og tv-show.

Læs mere om Business class på Emirates hjemmeside »

Fra pris ca. 25.000,- pr. person, men priserne kan variere kraftigt. For nøjagtige priser og tilgængelighed på din flyafgang, venligst kontakt vores salgsafdeling på salg@apollorejser.dk og oplys dit bookingnummer, samt ønskede afgang du ønsker Business Class. Det er ikke muligt at tilkøbe Business Class, hvis flybilletten fra Emirates allerede er udstedt.

Taxfree

Kan købes om bord. Se sortiment om bord.

Mad om bord og allergier

Mad indgår. Specialmad kan tilføjes under booking flytillæg i Min booking. De mest almindelige bestillinger kan bookes via apollorejser.dk.

Med hensyn til særlige allergier, fx nøddeallergi, tilbyder Emirates ikke nøddefrie måltider eller nøddefrie flyvninger. Vi anbefaler derfor, at du medbringer din egen mad, hvis du er allergisk over for nødder. I tilfælde af luftbåren allergi bør man konsultere sin læge inden flyvningen.

Besøg Emirates hjemmeside eller kontakt Apollo for mere information om spisning under flyvningen.

Billet og indcheckning

Der bliver udstedt flybillet/E-ticket og disse billetter bliver udstedt ca. 14 dage før afrejse og sendt til din mailadresse eller via posten. Har du bestilt rejsen mindre end 14 dage før afrejsen vil flybillet/E-ticket blive sendt ca. 7 dage før afrejsen, bestilt rejsen mindre end 7 dage før afrejsen, vil flybillet/E-ticket blive sendt på mail dagen før afrejsen.

E-ticket kræves og sendes via mail ca. 2 uger inden afrejse. Har du booket en afbudsrejse, modtager du din billet indenfor få dage.

Det er vigtigt, at du i god tid inden afrejse tjekker, at alle oplysninger såsom navn stemmer på din e-ticket.

Specielle behov

Kontakt Apollo hvis du har brug for assistance i lufthavnene for at komme ombord på og af flyet.

Gravide: Hvis man er over 29 uger henne skal man have en lægeerklæring med. Denne lægeerklæring, også kaldet en Medif, kan downloades på Emirates hjemmeside samt yderligere information for gravide. Klik her »

Hvis du har bestilt assistance til kørestol i lufthavnen eller har andre specielle behov inden afrejse og/eller ombord på flyet, skal du være opmærksom på, at Emirates kan blive nødt til at foretage en lægeundersøgelse for at sikre, at du kan fuldføre din rejse og tilbyde dig den hjælp, du har har brug for. Læs derfor gerne dette omkring specielle behov på Emirates' hjemmeside. Her er der mulighed for at udfylde en MEDIF-formular, hvor du logger på med flyselskabets referencenummer eller du kan downloade det og sende til medaattachments@emirates.com. Kontakt Apollo for at få flyselskabets referencenummer.

Check ind

Check-in online er muligt tidligst 48 timer før afrejse. Klik her »

Check-in i lufthavnen åbner 3,5 time inden afgang. Bemærk at Emirates lukker for deres check-in 90 minutter før afgang. Kommer man senere end det, vil man blive afvist og kommer ikke med flyet. Husk derfor at planlægge din ankomst til lufthavnen, så du er der i god tid.
Da der er mange gæster der skal checke ind, igennem sikkerhedskontrollen osv. anbefaler vi, at du møder ca. 3 timer inden afgang.

Vigtig info: Bemærk at det ikke er muligt at rejse til Dubai på et midlertidigt pas.


Flere tilvalg

Se flere af vores mest populære tilvalg. Alt for at du skal få en så behagelig rejse som muligt.

Tilkøb bagage

Når du rejser med Apollo, så indgår håndbagage altid op til flyselskabets vægtgrænse, mens bagage udover dette er mod betaling.

Læs mere om bagage

Book transfer

Forudbestil transfer mellem lufthavn og hotel. Du betaler på forhånd til en fast pris og slipper for at sørge for transport på egen hånd – perfekt for en bekvem start og slut på ferien!

Læs mere om transfer

Alle tilvalg til charterrejsen

Hos Apollo har vi en række tilvalg, som du kan tilføje på din rejse for at give den det lille ekstra. Vælg blandt tilvalg før afrejse, på flyrejsen samt på rejsemålet.

Se alle tilvalg