Rejsetips

Velkommen under solen i Dubai

Dubai er fuld af overraskelser, og udflugtsmulighederne er næsten ubegrænsede. Her kan du starte dagen med en løbetur på de hvide sandstrande og slutte af med en tur på en af ​​verdens største indendørs skiløjper. Eftermiddagste på 7-stjernede Burj Al Arab, ørkensafari, helikoptertur over byen, Dubai fontænen, The Dubai Mall...

Listen over ting, der skal opleves i Dubai er lang og spændende. Vil du rejse til Dubai om vinteren? Nedenfor kan du se vores bedste rejsetips til ferien i Dubai.

Hvorfor rejse til Dubai?

Dubai er blevet noget af en feriemæssig success. Denne fantastiske metropol der opfylder alles drømme. Apollo har sendt vores medarbejdere ned for at opleve Dubai på nært hold. De kom tilbage med nogle sjove fakta om landet.

Læs mere

Guide til familieferie i Dubai

Ferrari World, indendørs skibakke, underjordiske akvarier og fantastiske strande. Dubai er kendt for luksus og overflod, men fakta er at Dubai også har meget at tilbyde børnefamilier. Og det behøver ikke at være dyrt at rejse til Dubai.

Læs mere

Guide til parferie i Dubai

I Dubai findes alt der skal til for at du og din kæreste kan nye romantiske oplevelser i verdensklasse. Få byer i verden kan byde på storby- og badeferie med solgaranti hele vinteren, tilmed blot godt 6 timers flyvning fra Danmark.

Læs mere

Wild Wadi Water Park

Når du er i Dubai må du ikke snyde dig selv for at opleve de imponerende vandland. Så hvorfor ikke kombinere muligheden for at blive kølet ned med vandeventyr - til dette anbefaler vi et besøg i Wild Wadi Water Park. Her er 30 vandattraktioner tilpasset alle aldre og tempi.

Læs mere

Med familien på eventyr i Dubai

Flere og flere familier vælger at rejse til De Forenede Arabiske Emirater, hvor både børn og voksne får oplevelser ud over det sædvanlige. Her findes en blanding af strand, ørkensand, luksus og fantastiske seværdigheder. Få insidertips fra danske Christina, som er bosat i Dubai.

Læs mere

Højt oppe i Burj Khalifa

En tur op i Burj Khalifa er et must når du rejser til Dubai. Dette futuristiske tårn i beton, glas og stål som strækker sig hele 828 meter op i skyerne er verdens højeste bygning. På et minut fører verdens hurtigste elevator dig op til 124. etage med utrolige udsigter over Dubai.

Læs mere

Top 5 seværdigheder i Dubai

Ikoniske landmærker som Burj Khalifa og Burj al Arab er et must-see på rejsen til Dubai. Til trods for at Dubai er en ny og moderne by, så er der utrolig meget historie – dette kan du bl.a. opdage på Dubai Museum.

Læs mere

Dubai Mall - Shoppingparadiset

Dubai Mall er verdens største shoppingcenter. Arealet er lige så stort som 50 fodboldbaner og her er ikke mindre end 1.200 butikker. Udover alle butikkerne findes her også et dinosaurskelet, et akvarium, en skøjtebane og en gigantisk biograf.

Læs mere

Shopping i Dubai

Dubai er alle seriøse shopperes drøm. Udvalget er ganske enkelt gigantisk – her finder du alt. I Dubai shopper du enten i imponerende shoppingcentre, eller i de farverige souks for at opleve en anderledes og mere traditionel side af Dubai.

Læs mere

Gå ud og spis i Dubai

I Dubai ligger gourmetrestauranter og fastfoodsteder på næsten hvert gadehjørne.Se vores egne favoritter for at gøre det lettere at navigere blandt Dubais store udbud af spisesteder.

Læs mere

7 tips til restaurantbesøg i Dubai

Dubai har et enormt udbud af gode restauranter. Her kan du nyde mad fra alle verdens hjørner – fra god og lækker fastfood til luksuriøs gourmet. Vi giver vores bud på 7 restauranter, som er værd at besøge.

Læs mere

Dubais natteliv

Dubai er både ekstravagant, moderne og traditionelt - og nattelivet i den spændende by er berømt for at være noget helt specielt. Vi kommer med tips til nogle af vores favoritter blandt det store udvalg.

Læs vores tips

Derfor vil børnene elske Dubai

Lad dig begejstre af alt, som er størst, bedst, højest og hurtigst, og tag en tur til Dubai. Det vil give dig minder for livet. Dubai har et saftigt pralepotentiale for de små globetrottere, som glæder sig til at fortælle vennerne om ferieoplevelserne, når de kommer hjem. 

Læs mere her