Hilton Dubai Jumeirah Beach

Hotel Hilton Dubai Jumeirah Beach ligger direkte ved stranden og det berømte shoppingområde The Walk. Se solnedgangen over Den Persiske Golf med en svalende eftermiddagscocktail på 10. etage. Hotellet har masser af faciliteter og flere restauranter.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Deluxe-værelser for 1-3 personer. Club-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Fine værelser og housekeeping var utrolig god. AirCon var i top og fin balkon til bagsiden af Hotellet.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hilton Dubai Jumeirah Beach er et dejligt og børnevenligt hotel med den bedst tænkelige beliggenhed direkte på Jumeirah Beach. Der er pool, separat børnepool, solstole og parasoller. Smuk have med masser af palmer.

Hotellet har en buffetrestaurant og flere à la carte-restauranter. I lobbyen er der en sportsbar og en moderne cafe, som blandt andet serverer eftermiddagste. På tiende sal er der en skybar med flot udsigt over havet. Der er en anden bar på hotellet.

Surf gratis på hotellets wifi tilgængelig i lobbyen. Fitnesscenter der er åbent 24 timer i døgnet og gratis at bruge. Mange forskellige spabehandlinger mod betaling, sauna inkluderet. Børneklub drevet af hotellet.

Book værelse med ekstra fordele
For gæster i club-værelserne er følgende fordele inkluderet i hotellets Executive lounge:

 • Mulighed for at spise en kontinental morgenmad i stedet for buffet i restaurant Oceana
 • Eftermiddagste hver dag med kaffe. te, kager/kager og sodavand
 • Der serveres alkoholfrie drikkevarer i loungens åbningstid
 • Happy Hours hver dag med alkoholiske drikkevarer og et udvalg af kolde og varme kanapeer.

Hotellet ligger tæt på restauranter og caféer på den trendy promenade The Walk i lystbådehavnen, som byder på en bred vifte af shopping og underholdning. Burj Khalifa og Dubai Mall ligger omkring 4 km derfra. Mange af hotellets faciliteter deles med søsterhotellet Hilton Dubai The Walk.

**Aldersgrænse: ** For at tjekke ind på dette hotel uden en forælder skal du være over 18 år.

Måltider

Indgår:

 • Halvpension (morgenmadsbuffet samt frokost eller middag)
 • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

 • Helpension (morgenmadsbuffet samt frokost og middag)

Halvpension og helpension serveres efter et dine around-koncept. Det betyder, at du kan vælge mellem at spise i buffetrestauranten eller en fast 3-retters menu eller få en kredit på 100 AED (kun til brug på maden) i en af restauranterne:

 • Trader Vic's
 • Mc Gettigan's
 • Vero
 • Mango Tree

Når voksne tilkøber måltider hjemmefra, spiser børn under 12 år gratis.

Værd at vide

 • Dubai er i stor vækst, og der er mange byggerier rundt omkring i emiratet. I området udenfor hotellet er der i øjeblikket byggearbejde.

My Emirates Pass - sommer 2023

Behold dit boardingkort, når du flyver med Emirates i perioden 1. maj til 30. september 2023. Det giver dig rabatter og tilbud, du ikke vil gå glip af!

Læs mere om Emirates Pass

Altid på vores hoteller for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Jumeirah Beach & Dubai Marina

JA Ocean View

På hotel JA Ocean View bor du midt blandt skyskraberne i Dubais berømte skyline med havudsigt fra alle værelser. Med kun 150 meter til stranden og den populære strandpromenade The Walk, er dette det perfekte hotel for dig, som ønsker at kombinere storbyen med sol og strand.

Sheraton Jumeirah Beach Resort

Hotel Sheraton Jumeirah Beach Resort i Dubai ligger direkte på stranden ved det trendy The Walk i lystbådehavnen og der er et stort udvalg af shopping og underholdning lige udenfor hotellet. På hotellet er der fire restauranter, flere sportsaktiviteter og et dejligt poolområde.

Amwaj Rotana JBR

På Amwaj Rotana JBR bor du i store værelser i hjertet af livlige Jumeirah Beach Residence, midt på den berømte gågade The Walk. Fra hotellet leder en bro direkte til stranden, og du kan nyde god mad på en af hotellets mange restauranter. Med spa, pool og børnepool trives hele familien på Amwaj Rotana JBR.

The Westin Dubai Mina Seyahi

Er kun det bedste godt nok til dig og din familie? Så er det eksklusive The Westin Dubai Mina Seyahi stedet for dig. Alt hvad du behøver for en dejlig ferie er her, eller hvad med flere spektakulære pools, et vandland og en privat sandstrand. Derudover er der også en spa og mange restauranter og barer.

Delta by Marriott Jumeirah Beach

Delta by Marriott Jumeirah Beach i Dubai er et fint og moderne hotel nær den berømte shoppinggade The Walk og den gode sandstrand. På hotellet kan du slappe af ved tagpoolen og spise god mad på en af restauranterne. Afslut dagen med en drink på hotellets tagterrasse som har en fantastisk udsigt over Dubai Marina.