The Westin Dubai Mina Seyahi

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Er kun det bedste godt nok til dig og din familie? Så er det eksklusive The Westin Dubai Mina Seyahi stedet for dig. Hotellet ligger på den uberørte Jumeirah Beach med udsigt over Palm Island. Alt, hvad du behøver for en dejlig ferie er her, eller hvad med flere spektakulære pools, et vandland og en 700 meter lang privat sandstrand. Derudover er der også en spa og mange restauranter og barer.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Club-værelser for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Alle faciliteterne til børn
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1,6 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Flere pools og privat strand
The Westin Dubai Mina Seyahi er et stort hotel med alt hvad der kan tænkes for den perfekte sol- og badeferie, med en fantastisk beliggenhed for dig der vil udforske mere af Dubai. Her er fem pools, fx en stor pool, en pool for voksne og en pool for børnene i skyggen og en 25 meters pool med svømmebaner. På den 700 meter lange private strand er der plads til både afslapning og leg. Her kan du leje SUP, kajakker og snorkeludstyr mod betaling. Ved poolområdet og den private sandstrand er der solstole og parasoller. Tørsten kan du slukke i den store pools swim-up bar. Vandparken Jungle Bay er gratis for hotellets gæster. Her er der flere pools, 13 spektakulære vandrutsjebaner og bølgemaskiner.

Flere restauranter og egenproduceret vand
The Westin Dubai Mina Seyahi har hele 14 restauranter med mad fra alle verdens køkkener. Nogle af hotellets restauranter er præsenteret her, Minas Kitchen serverer morgenmad, frokost og middag. El Sur byder på spanske tapasretter og paella, Baba steakhouse og Sui Mui har det bedste fra det japanske køkken. Bussola er en italiensk restaurant, og Bounty Beets tilbereder veganske, vegetariske og glutenfrie retter. Afslut dagen med et godt glas vin på hotellets egen vinbar, eller i en af hotellets andre barer. Dresscode - lange bukser til mænd i nogle af restauranterne. Hotellerne producerer deres eget vand til gæsterne, kaldet BE WTR.

Sundhed og velvære
Dem, der ikke har lyst til at ligge på den lade side i ferien, kan benytte hotellets fitnessrum, som er åbent døgnet rundt. Lad musklerne bløde op en session i fitnesscentrets sauna eller benyt lejligheden til at besøge hotellets spa - Heavenly Spa. Her er der både krops- og ansigtsbehandlinger, jacuzzi og hvilerum mod betaling.

Club Lounge på Westin Dubai Mina Seyahi
Gæster som bor i Club-værelser har adgang til hotellets Club lounge på 8. etage, der er åbent fra 07.00-23.00. Udover separat check-in og højhastighedsinternet indgår også:

 • Kontinental morgenmad, kl. 07.00-11.00
 • Let frokost, kl. 12.00-14.00
 • Afternoon Tea, bagværk og små håndmadder, kl. 15.00-17.00
 • Varme og kolde snacks, kl. 18.00-20.00
 • Søde sager, kl. 20.30-22.00
 • Et udvalg af alkoholfrie og alkoholiske drikke 12.00-22.00

Børn er velkomne i det særlige familieområde i Club Lounge.

Øvrigt
Wifi er inkluderet på hele hotellet. Ikke langt fra hotellet ligger Emirates Mall, med skiløjper og shopping i verdensklasse.

Aldersgrænse
På dette hotel må gæster under 18 år ikke checke ind uden at være i selskab med forældre.

Måltider

Indgår:

 • Halvpension (morgenmadsbuffet og frokost- eller middagsbuffet)
 • Nytårsmiddag

Morgenmad, frokost og middag serveres i buffetrestauranten Minas Kitchen, kl. 07.00-10.30, 12.30-15.00 og kl. 18.00-22.30.

Det er muligt at skifte fra buffeten til en 3-retters middag i en af à la carte-restauranterne. Vælg en forret, en hovedret og en dessert fra restaurantens menu.

Værd at vide

 • Tennisbanen på hotellet er midlertidigt lukket på grund af renovering.

Altid på vores eksklusive hoteller

 • Klassificering mindst 5 sole
 • Mange tilfredse gæster
 • Spa med mulighed for forskellige behandlinger og massage
 • Eksklusivt poolområde

Alle hoteller i Jumeirah Beach & Dubai Marina

JA Ocean View

På hotel JA Ocean View bor du midt blandt skyskraberne i Dubais berømte skyline med havudsigt fra alle værelser. Med kun 150 meter til stranden og den populære strandpromenade The Walk, er dette det perfekte hotel for dig, som ønsker at kombinere storbyen med sol og strand.

Sheraton Jumeirah Beach Resort

Hotel Sheraton Jumeirah Beach Resort i Dubai ligger direkte på stranden ved det trendy The Walk i lystbådehavnen og der er et stort udvalg af shopping og underholdning lige udenfor hotellet. På hotellet er der fire restauranter, flere sportsaktiviteter og et dejligt poolområde.

Amwaj Rotana JBR

Amwaj Rotana JBR har en fantastisk beliggenhed ved The Walk på Jumeirah Beach. Fra hotellet fører en bro direkte til stranden og du kan spise godt i en af hotellets mange restauranter. Book All Inclusive og få adgang til alle hotellets restauranter.

Delta by Marriott Jumeirah Beach

Delta by Marriott Jumeirah Beach i Dubai er et fint og moderne hotel nær den berømte shoppinggade The Walk og den gode sandstrand. På hotellet kan du slappe af ved tagpoolen og spise god mad på en af restauranterne. Afslut dagen med en drink og middag på hotellets tagterrasse som har en fantastisk udsigt over Dubai Marina.

Hilton Dubai Jumeirah Beach

Hotel Hilton Dubai Jumeirah Beach ligger direkte ved stranden og det berømte shoppingområde The Walk. Se solnedgangen over Den Persiske Golf med en svalende eftermiddagscocktail på 10. etage. Hotellet har masser af faciliteter og flere restauranter.