Bedømmelse af The Westin Dubai Mina Seyahi

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

91% af gæsterne anbefaler

4642 bedømmelser
Meget godt
 
3567
Godt
 
715
Middel
 
216
Mindre godt
 
80
Dårligt
 
64

5 nyeste bedømmelser

07-12-2016

af abricosDK København, Danmark

Skønt hotel, tæt på det meste og skøn badestrand

Vi blev taget pænt imod, fik vores værelse som var med hav udsigt, deluxe room med 2 store senge. Vi var 3 voksne og der var fin plads til os. Morgenmaden var en super buffet, man kunne sidde inde som ude. Vi købte en champagne brunch Bubbalicious Friday Brunch , hvilket var ikke mere end fantastisk og med omkring 1150 besøgende, det var hele værd. Der er gang i hotellet, en god bar med musik Oeno Wine Bar, flere gode restauranter, vi var på den Italienske Bussola, som serverede dejlig mad og ydede rigtig god betjening.

 
28-01-2016

af madsuhre Blåvand, Danmark

Lækkert hotel og gode restauranter

Vi overnattede 6 nætter. Lækkert stort værelse, egen altan og fantastisk udsigt. Personalet er søde, servicemindede og hjælpsomme. Hotellet er flot og overdådigt. Pool-området og adgang til stranden fungerer rigtig godt, og selvom der er mange mennesker føles det på ingen måder "crowded". Specielt godt med den aflange pool, og dejligt, at der er områder, som er forbeholdt voksne. Internetforbindelsen er meget langsom, og vil du have en hurtigere, skal du tilkøbe det. Derfor bliver det kun 4 stjerner. Vi kommer gerne igen.

 
18-07-2015

af Evigtons Rødovre, Danmark

Super fantastisk hotel

Vi havde 8 skønne dage tilbage i februar 2013 med fantastisk service og lækre faciliteter. Der var inkluderet transport frem og tilbage til lufthavnen samt lounge med morgen buffet i vores executive værelse. Helt sikkert et sted vi håber at vende tilbage til.

 
19-05-2015

af Lise K

Seks dages selvforkælelse

Smukt hotel. God beliggenhed med gåafstand til både Marinaen og The Walk. 15 min i taxa til Downtown. Pænt indrettet, stort værelse med flot udsigt over havet og lidt af "palmen". Meget lækkert poolområde. Skøn privat strand. Gode solsenge. Rolig og behagelig atmosfære. Venligt personale, omend lidt upersonlig kontakt. Dyr mad på hotellets restauranter. Fint, men lidt lille fitnessrum. Rigtig god morgenmad med bredt udvalg. Alt i alt et dejligt resort.

 
08-08-2014

af Randers8940 Randers, Danmark

Verdens klasse

Har besøgt dette hotel 2 gange, alt er overdådigt og helt perfekt. Skøn strand, goðe pools, lækker lækker mad på alle hotellets restauranter og skøn bar og natklub, bedste anbefalinger her fra. Nemt at komme til de store malls, shuttlebus er muligt fra hotellet.