Delta By Marriott Jumeirah Beach

  • • Tagterrasse med skøn udsigt over Dubai Marina
  • • Nær The Walk
  • • Halv- eller helpension mod tillæg

Delta by Marriott Jumeirah Beach i Dubai er et fint og moderne hotel nær den berømte shoppinggade The Walk og den gode sandstrand. På hotellet kan du slappe af ved tagpoolen og spise god mad på en af restauranterne. Afslut dagen med en drink på hotellets tagterrasse som har en fantastisk udsigt over Dubai Marina.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. 1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 3-værelses lejligheder for 2-6 personer, heraf 2 børn. Club-værelser for 1-3 personer. Junior-suiter for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 50 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Delta by Marriott Jumeirah Beach (tidligere Ramada Plaza Jumeirah) ligger i Dubai Jumeirah Beach-området, kun et stenkast fra den fine sandstrand og den berømte shoppinggade The Walk. Her er et mindre poolområde med en pool. Solstole, parasoller og gratis håndklæder. Strandpakke med madras, parasol og håndklæde mod betaling.

Hotellet har en buffetrestaurant og tre à la carte-restauranter med varieret køkken, som serverer brasiliansk (Fogueira), amerikansk (Speakeasy) og libanesisk (Sama Lounge) mad. Her er også en bar, snackbar og en coffeeshop. Gratis fitnesscenter. Ca. 25 km til Dubai Downtown, hvor Dubai Mall og Burj Khalifa ligger. Gratis bus til Mall of Emirates to gange om dagen (mere information fås i receptionen på hotellet).

Måltider

Vinter: Morgenmadsbuffet. Nytårsmiddag. Halv- eller helpension mod tillæg.
Sommer: Morgenmadsbuffet. Halv- eller helpension mod tillæg.

Halvpension omfatter morgenmad og frokost eller middag. Halvpension på juleaften og nytårsaften gælder kun frokost. Halvpension på juledag er kun middag.

Værd at vide

  • Gæster i junior-suiter (vinter 2020/21) har adgang til hotellets Concierge Lounge, der er åben alle dage kl. 06.30-22.00. Her serveres afternoon tea, snacks og dessert samt alkoholfrie drinks.
  • OBS! På dette hotel må gæster under 18 år ikke checke ind uden at være i selskab med forældre.
  • Bemærk at personer under 21 år ikke må drikke alkohol ifølge alkohol-loven i De Forenede Arabiske Emirater.
  • I De forenede Emirater opkræver en del hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med ind-checkning. Depositummet kan betales kontant, men hotellerne foretrækker kredit- eller kontokort. Ved ud-checkning tilbagebetales depositum.