Delta by Marriott Jumeirah Beach

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Delta by Marriott Jumeirah Beach i Dubai er et fint og moderne hotel nær den berømte shoppinggade The Walk og den gode sandstrand. På hotellet kan du slappe af ved tagpoolen og spise god mad på en af restauranterne. Afslut dagen med en drink og middag på hotellets tagterrasse som har en fantastisk udsigt over Dubai Marina.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. 3-værelses lejligheder for 2-6 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Jeg syntes det hele var perfekt.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 50 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Delta by Marriott Jumeirah Beach ligger i Dubai Jumeirah Beach-området, kun et stenkast fra den fine sandstrand og den berømte shoppinggade The Walk. Her er et mindre poolområde med en pool. Solstole, parasoller og gratis håndklæder. Strandpakke med madras, parasol og håndklæde mod betaling.

Restaurant Jones the Grocer er åben fra tidlig morgen til sen aften. Coffetree byder på salater, sandwich, kaffe og te. Hotellet har også den klassiske Speakeasy restaurant, som tager dig tilbage til 1920'erne. Her tilbydes en pub-menu. Fougeria med sin terrasse med udsigt over Ain Dubai byder på autentiske brasilianske retter.

Fitnessrum. Massage mod betaling. Ca. 25 km til Dubai Downtown, hvor Dubai Mall og Burj Khalifa ligger.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet
 • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmadsbuffet og frokost eller middag à la carte)
 • Helpension (morgenmadsbuffet, frokost à la carte og middag à la carte)
 • All Inclusive

Morgenmaden serveres i restauranten Jones the Grocer fra kl. 06.30-11.00. Frokost og middag består af en 3-retters menu med drikkevarer. Frokost serveres i Jones the Grocer- eller Speakeasy-restauranten fra kl. 12.00-15.00, og middagen serveres i Foguiera- eller Speakeasy-restauranten fra kl. 18.00-22.00. Juleaftensdag og nytårsaftensdag serveres kun morgenmad og frokost. Juledag morgenmad og middag.

Når voksne tilkøber halvpension og helpension hjemmefra, spiser børn (2-12 år) gratis.

All Inclusive

Når du tilkøber All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet i restaurant Jones the Grocer, kl. 06.30-11.00
 • Tre-retters frokost fra en fast menu i restauranterne Jones the Grocer eller Speakeasy inkl. drikkevarer, kl. 12.00-15.00
 • 3-retters middag fra en fast menu i Foguiera eller Speakeasy restauranterne, 18.00-22.00
 • Lokale forfriskninger ad libitum i poolbaren fra kl. 11.00-19.00 og øl, vin og cocktails ad libitum i poolbaren fra kl. 13.00-15.00

Bemærk at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive er gyldig fra kl. 11.00 på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Vær opmærksom på

For vinteren 24/25 gælder:

 • 3-værelseslejlighederne bookes med balkon
 • Helpension kan ikke tilkøbes

Alle hoteller i Jumeirah Beach & Dubai Marina

JA Ocean View

På hotel JA Ocean View bor du midt blandt skyskraberne i Dubais berømte skyline med havudsigt fra alle værelser. Med kun 150 meter til stranden og den populære strandpromenade The Walk, er dette det perfekte hotel for dig, som ønsker at kombinere storbyen med sol og strand.

Sheraton Jumeirah Beach Resort

Hotel Sheraton Jumeirah Beach Resort i Dubai ligger direkte på stranden ved det trendy The Walk i lystbådehavnen og der er et stort udvalg af shopping og underholdning lige udenfor hotellet. På hotellet er der fire restauranter, flere sportsaktiviteter og et dejligt poolområde.

Amwaj Rotana JBR

Amwaj Rotana JBR har en fantastisk beliggenhed ved The Walk på Jumeirah Beach. Fra hotellet fører en bro direkte til stranden og du kan spise godt i en af hotellets mange restauranter. Book All Inclusive og få adgang til alle hotellets restauranter.

The Westin Dubai Mina Seyahi

Er kun det bedste godt nok til dig og din familie? Så er det eksklusive The Westin Dubai Mina Seyahi stedet for dig. Hotellet ligger på den uberørte Jumeirah Beach med udsigt over Palm Island. Alt, hvad du behøver for en dejlig ferie er her, eller hvad med flere spektakulære pools, et vandland og en 700 meter lang privat sandstrand. Derudover er der også en spa og mange restauranter og barer.

Hilton Dubai Jumeirah Beach

Hotel Hilton Dubai Jumeirah Beach ligger direkte ved stranden og det berømte shoppingområde The Walk. Se solnedgangen over Den Persiske Golf med en svalende eftermiddagscocktail på 10. etage. Hotellet har masser af faciliteter og flere restauranter.