Delta by Marriott Jumeirah Beach

Delta by Marriott Jumeirah Beach i Dubai er et fint og moderne hotel nær den berømte shoppinggade The Walk og den gode sandstrand. På hotellet kan du slappe af ved tagpoolen og spise god mad på en af restauranterne. Afslut dagen med en drink på hotellets tagterrasse som har en fantastisk udsigt over Dubai Marina.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. 3-værelses lejligheder for 2-6 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Udsigten fra tagterrassen
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 50 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Delta by Marriott Jumeirah Beach ligger i Dubai Jumeirah Beach-området, kun et stenkast fra den fine sandstrand og den berømte shoppinggade The Walk. Her er et mindre poolområde med en pool. Solstole, parasoller og gratis håndklæder. Strandpakke med madras, parasol og håndklæde mod betaling.

Restaurant Jones the Grocer er åben fra tidlig morgen til sen aften. Coffetree byder på salater, sandwich, kaffe og te. Hotellet har også den klassiske Speakeasy restaurant, som tager dig tilbage til 1920'erne. Her tilbydes en pub-menu. Fougeria med sin terrasse med udsigt over Ain Dubai byder på autentiske brasilianske retter.

Fitnessrum. Massage mod betaling. Ca. 25 km til Dubai Downtown, hvor Dubai Mall og Burj Khalifa ligger.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og frokost eller middag à la carte)

Når voksne tilkøber halvpension hjemmefra, spiser børn (2-12 år) gratis.

Halvpension på juleaften og nytårsaften gælder kun morgenmad og frokost. Halvpension på juledag er kun morgenmad og middag.

Værd at vide

  • OBS! På dette hotel må gæster under 18 år ikke checke ind uden at være i selskab med forældre.
  • Bemærk at personer under 21 år ikke må drikke alkohol ifølge alkohol-loven i De Forenede Arabiske Emirater.
  • I De forenede Emirater opkræver en del hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med ind-checkning. Depositummet kan betales kontant, men hotellerne foretrækker kredit- eller kontokort. Ved ud-checkning tilbagebetales depositum.

Alle hoteller i Jumeirah Beach & Dubai Marina

JA Ocean View

På hotel JA Ocean View bor du midt blandt skyskraberne i Dubais berømte skyline med havudsigt fra alle værelser. Med kun 150 meter til stranden og den populære strandpromenade The Walk, er dette det perfekte hotel for dig, som ønsker at kombinere storbyen med sol og strand.

Sheraton Jumeirah Beach Resort

Hotel Sheraton Jumeirah Beach Resort i Dubai ligger direkte på stranden ved det trendy The Walk i lystbådehavnen og der er et stort udvalg af shopping og underholdning lige udenfor hotellet. På hotellet er der fire restauranter, flere sportsaktiviteter og et dejligt poolområde.

Amwaj Rotana JBR

Amwaj Rotana JBR har en fantastisk beliggenhed ved The Walk på Jumeirah Beach. Fra hotellet fører en bro direkte til stranden og du kan spise godt i en af hotellets mange restauranter.

The Westin Dubai Mina Seyahi

Er kun det bedste godt nok til dig og din familie? Så er det eksklusive The Westin Dubai Mina Seyahi stedet for dig. Alt hvad du behøver for en dejlig ferie er her, eller hvad med flere spektakulære pools, et vandland og en privat sandstrand. Derudover er der også en spa og mange restauranter og barer.

Hilton Dubai Jumeirah Beach

Hotel Hilton Dubai Jumeirah Beach ligger direkte ved stranden og det berømte shoppingområde The Walk. Se solnedgangen over Den Persiske Golf med en svalende eftermiddagscocktail på 10. etage. Hotellet har masser af faciliteter og flere restauranter.