JA Ocean View

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

På hotel JA Ocean View bor du midt blandt skyskraberne i Dubais berømte skyline med havudsigt fra alle værelser. Med kun 150 meter til stranden og den populære strandpromenade The Walk, er dette det perfekte hotel for dig, som ønsker at kombinere storbyen med sol og strand.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-4 personer, heraf 2 børn. Superior-værelser for 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenheden
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel JA Ocean View er beliggende lige ved strandpromenaden The Walk, hvor der er mange restauranter og butikker. Ved hotellets poolområde er der børnepool, solstole og parasoller. Her kan du også låne strandmåtter, parasoller og strandhåndklæder når du skal på stranden. Det elegante poolområde har den smukkeste udsigt over havet samt Palm Jumeirah.

På hotellet er der en buffetrestaurant, hvor morgenmad og middag serveres. Udover buffetrestauranten er der også en a la carte-restaurant, pizzeria Motorino samt sportsbaren Offside. I lobbyen er der en kaffebar, der har åbent til sent. I caféen Il Motto kan du drikke italiensk kaffe og købe italienske produkter såsom pasta og olie.

På JA Ocean View er der gratis fitness-faciliteter med forskellige træningsaktiviteter mod betaling. Padel mod betaling. Spa som tilbyder mange forskellige behandlinger mod betaling. Jacuzzi, sauna og dampbad kan benyttes gratis på bestemte tidspunkter på dagen, øvrige tidspunkter mod betaling. Der findes også en skønhedssalon samt en frisør mod betaling.

Gratis wifi på hele hotellet. I hotellets engelsktalende børneklub CoolZone Kids Club kan børn fra 4-12 år være aktive med dans, PlayStation, Wii, ansigtsmaling og meget mere. Gratis hotelbus til de store shoppingcentre Mall of the Emirates og Dubai Outlet Mall (kontakt receptionen for tidstabel og pladsreservation.

Aldersgrænse
På dette hotel må gæster under 18 år ikke checke ind uden at være i selskab med forældre.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og frokost fra en fast menu i restaurant Motorino eller middagsbuffet i restaurant Aqua)

Byhotel

  • Klassificering på mindst 3+
  • Høj kundetilfredshed
  • God beliggenhed 
  • Høj komfort og service
  • Pool eller nær stranden

Alle hoteller i Jumeirah Beach & Dubai Marina

Sheraton Jumeirah Beach Resort

Hotel Sheraton Jumeirah Beach Resort i Dubai ligger direkte på stranden ved det trendy The Walk i lystbådehavnen og der er et stort udvalg af shopping og underholdning lige udenfor hotellet. På hotellet er der fire restauranter, flere sportsaktiviteter og et dejligt poolområde.

Amwaj Rotana JBR

Amwaj Rotana JBR har en fantastisk beliggenhed ved The Walk på Jumeirah Beach. Fra hotellet fører en bro direkte til stranden og du kan spise godt i en af hotellets mange restauranter. Book All Inclusive og få adgang til alle hotellets restauranter.

The Westin Dubai Mina Seyahi

Er kun det bedste godt nok til dig og din familie? Så er det eksklusive The Westin Dubai Mina Seyahi stedet for dig. Hotellet ligger på den uberørte Jumeirah Beach med udsigt over Palm Island. Alt, hvad du behøver for en dejlig ferie er her, eller hvad med flere spektakulære pools, et vandland og en 700 meter lang privat sandstrand. Derudover er der også en spa og mange restauranter og barer.

Delta by Marriott Jumeirah Beach

Delta by Marriott Jumeirah Beach i Dubai er et fint og moderne hotel nær den berømte shoppinggade The Walk og den gode sandstrand. På hotellet kan du slappe af ved tagpoolen og spise god mad på en af restauranterne. Afslut dagen med en drink og middag på hotellets tagterrasse som har en fantastisk udsigt over Dubai Marina.

Hilton Dubai Jumeirah Beach

Hotel Hilton Dubai Jumeirah Beach ligger direkte ved stranden og det berømte shoppingområde The Walk. Se solnedgangen over Den Persiske Golf med en svalende eftermiddagscocktail på 10. etage. Hotellet har masser af faciliteter og flere restauranter.