JA Ocean View

  • • Kombinér storby med strand
  • • Spa og fitnesscenter på hotellet
  • • Indbydende poolområde

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

På hotel JA Ocean View bor du midt blandt skyskraberne i Dubais berømte skyline med havudsigt fra alle værelser. Med kun 150 meter til stranden og den populære strandpromenade The Walk, er dette det perfekte hotel for dig, som ønsker at kombinere storbyen med sol og strand.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-4 personer, heraf 2 børn. Superior-værelser for 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Tæt på strand og restauranter
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel JA Ocean View er beliggende lige ved strandpromenaden The Walk, hvor der er mange restauranter og butikker. Ved hotellets poolområde er der børnepool, solstole og parasoller. Her kan du også låne strandmåtter, parasoller og strandhåndklæder når du skal på stranden. Det elegante poolområde har den smukkeste udsigt over havet samt Palm Jumeirah.

På hotellet er der en buffetrestaurant, hvor morgenmad og halvpension serveres. Udover buffetrestauranten er der også en a la carte-restaurant, pizzeria Motorino samt sportsbaren Offside. I lobbyen er der en døgnåben kaffebar. I caféen Il Motto kan du drikke italiensk kaffe og købe italienske produkter såsom pasta og olie. Gratis wifi på hele hotellet.

På JA Ocean View er der gratis fitness-faciliteter med forskellige træningsaktiviteter mod betaling. Spa som tilbyder mange forskellige behandlinger mod betaling. Jacuzzi, sauna og dampbad kan benyttes gratis på bestemte tidspunkter på dagen, øvrige tidspunkter mod betaling. Der findes også en skønhedssalon samt en frisør mod betaling. I hotellets engelsktalende børneklub CoolZone Kids Club kan børn fra 3-12 år være aktive med dans, PlayStation, Wii, ansigtsmaling og meget mere. Konferencemuligheder. Gratis hotelbus til de store shoppingcentre Mall of the Emirates og Dubai Outlet Mall (kontakt receptionen for tidstabel og pladsreservation.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (a la carte-restauranten er ikke inkluderet i halvpension).

Værd at vide

  • OBS! På dette hotel må gæster under 18 år ikke checke ind uden at være i selskab med forældre.
  • Bemærk at personer under 21 år ikke må drikke alkohol ifølge alkohol-loven i De Forenede Arabiske Emirater.
  • I De forenede Emirater opkræver en del hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med ind-checkning. Depositummet kan betales kontant, men hotellerne foretrækker kredit- eller kontokort. Ved ud-checkning tilbagebetales depositum.

My Emirates Pass - vinter 2022/23

Behold dit boardingkort, når du flyver med Emirates i perioden 1. november til 31. marts 2023. Det giver dig rabatter og tilbud, du ikke vil gå glip af!

Læs mere om Emirates Pass

Alle hoteller i Jumeirah Beach & Dubai Marina

Sheraton Jumeirah Beach Resort

På Hotel Sheraton Jumeirah Beach Resort i Dubai bor du direkte på stranden, og på hotellet venter fire restauranter, flere sportsaktiviteter og et hyggeligt poolområde. Du bor i gåafstand til populære “The walk”, som ligger ved marinaen, og her er der et stort udbud af shopping og underholdning!

Amwaj Rotana JBR

På Amwaj Rotana JBR bor du i store værelser i hjertet af livlige Jumeirah Beach Residence, midt på den berømte gågade The Walk. Fra hotellet leder en bro direkte til stranden, og du kan nyde god mad på en af hotellets mange restauranter. Med spa, pool og børnepool trives hele familien på Amwaj Rotana JBR.

The Westin Dubai Mina Seyahi

Ønsker du en skøn ferie i et luksuriøst miljø er det femstjernede The Westin Dubai Mina Seyahi et perfekt valg. Her trives du med at tilbringe dagene ved hotellets private strand med udsigt over palmen, nyde skønne badeture i en af hotellets tre pools og nyde madretter fra alle verdens hjørner.

Delta by Marriott Jumeirah Beach

Delta by Marriott Jumeirah Beach i Dubai er et fint og moderne hotel nær den berømte shoppinggade The Walk og den gode sandstrand. På hotellet kan du slappe af ved tagpoolen og spise god mad på en af restauranterne. Afslut dagen med en drink på hotellets tagterrasse som har en fantastisk udsigt over Dubai Marina.

Staybridge Suites Dubai Internet City

Vælger du at bo på Hotel Staybridge Suites Dubai Internet City, har du masser af attraktioner og spændende oplevelser inden for rækkevidde. Hotellet har pool og solterrasse til at nyde det solrige vejr, og en restaurant, hvis du vil være mæt og tilfreds, når du skal på eventyr i byen.