Amwaj Rotana JBR

 • • Ved den berømte gågade The Walk
 • • Tilkøb halvpension, helpension eller All Inclusive
 • • I hjertet af Jumeirah Beach

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

På Amwaj Rotana JBR bor du i store værelser i hjertet af livlige Jumeirah Beach Residence, midt på den berømte gågade The Walk. Fra hotellet leder en bro direkte til stranden, og du kan nyde god mad på en af hotellets mange restauranter. Med spa, pool og børnepool trives hele familien på Amwaj Rotana JBR.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. Deluxe-værelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. Superior-værelser for 2-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Udsigten
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Amwaj Rotana JBR har en fantastisk beliggenhed ved The Walk. Her er pool og separat børnepool. Solstole og parasoller ved poolområdet. Poolbar.

På hotellet er der et prisvindende madkoncept, og du finder mad fra det italienske, amerikanske/japanske, britiske/amerikanske og internationale køkken. Der er også liveunderholdning, temaaftener og shisha lounge. Poolbaren Sundeck tilbyder enkle retter og drikkevarer.

Spa med massage og andre behandlinger mod betaling Gratis jacuzzi, dampbad og sauna. Gratis wifi på hele hotellet. Gratis fitness. Personlig træner mod betaling. Gæster kan leje et poolkit som indeholder drikkevand, strandhåndklæde og parasol for 25 AED pr. dag. Roomservice døgnet rundt mod betaling. Receptionen har åben døgnet rundt. Butik. Vaskeservice. Gratis parkering.

Hotellet tilbyder gratis transport til Dubai Outlet. Dette skal bookes i receptionen.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet
 • Nytårsmiddag (31/12)

Kan tilkøbes:

 • Halvpension
 • Helpension (frokosten i helpension indtages i Restaurant Rosso eller Sundeck Pool Bar)
 • All Inclusive

Når voksne tilkøber måltider, spiser børn (2-11 år) gratis.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

 • Morgenmadsbuffet i restaurant Horizon, kl. 06.30-11.00
 • Frokostbuffet i restaurant Horizon, kl. 12.30-15.30
 • Lettere frokostretter fra menu i poolbaren, kl. 12.30-15.30
 • Middagsbuffet i restaurant Horizon, kl. 18.30-22.30
 • Alkoholfri drikkevarer i Atrium Lobby Lounge, kl. 11.00-22.00
 • Alkoholdige drikkevarer samt husets drinks, øl og vin i Sundeck Pool Bar, Rosso Bar og restaurant Horizon, kl. 10.00-23.00 (forskellige åbningstider)

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

 • OBS! På dette hotel må gæster under 18 år ikke checke ind uden at være i selskab med forældre.
 • Bemærk at personer under 21 år ikke må drikke alkohol ifølge alkohol-loven i De Forenede Arabiske Emirater.
 • I De forenede Emirater opkræver en del hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med ind-checkning. Depositummet kan betales kontant, men hotellerne foretrækker kredit- eller kontokort. Ved ud-checkning tilbagebetales depositum.

My Emirates Pass - vinter 2022/23

Behold dit boardingkort, når du flyver med Emirates i perioden 1. november til 31. marts 2023. Det giver dig rabatter og tilbud, du ikke vil gå glip af!

Læs mere om Emirates Pass

Alle hoteller i Jumeirah Beach & Dubai Marina

JA Ocean View

På hotel JA Ocean View bor du midt blandt skyskraberne i Dubais berømte skyline med havudsigt fra alle værelser. Med kun 150 meter til stranden og den populære strandpromenade The Walk, er dette det perfekte hotel for dig, som ønsker at kombinere storbyen med sol og strand.

Sheraton Jumeirah Beach Resort

På Hotel Sheraton Jumeirah Beach Resort i Dubai bor du direkte på stranden, og på hotellet venter fire restauranter, flere sportsaktiviteter og et hyggeligt poolområde. Du bor i gåafstand til populære “The walk”, som ligger ved marinaen, og her er der et stort udbud af shopping og underholdning!

The Westin Dubai Mina Seyahi

Ønsker du en skøn ferie i et luksuriøst miljø er det femstjernede The Westin Dubai Mina Seyahi et perfekt valg. Her trives du med at tilbringe dagene ved hotellets private strand med udsigt over palmen, nyde skønne badeture i en af hotellets tre pools og nyde madretter fra alle verdens hjørner.

Delta by Marriott Jumeirah Beach

Delta by Marriott Jumeirah Beach i Dubai er et fint og moderne hotel nær den berømte shoppinggade The Walk og den gode sandstrand. På hotellet kan du slappe af ved tagpoolen og spise god mad på en af restauranterne. Afslut dagen med en drink på hotellets tagterrasse som har en fantastisk udsigt over Dubai Marina.

Staybridge Suites Dubai Internet City

Vælger du at bo på Hotel Staybridge Suites Dubai Internet City, har du masser af attraktioner og spændende oplevelser inden for rækkevidde. Hotellet har pool og solterrasse til at nyde det solrige vejr, og en restaurant, hvis du vil være mæt og tilfreds, når du skal på eventyr i byen.