Amwaj Rotana JBR

 • • Ved den berømte gågade The Walk
 • • Tilkøb halvpension, helpension eller All Inclusive
 • • Gratis jacuzzi, dampbad og sauna

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

På Amwaj Rotana bor du i store værelser i hjertet af livlige Jumeirah Beach Residence, midt på den berømte gågade The Walk. Fra hotellet leder en bro direkte til stranden, og du kan nyde god mad på en af hotellets mange restauranter. Med spa, pool og børnepool trives hele familien på Amwaj Rotana JBR.


Værelsestyper

Club-værelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. Deluxe-værelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. Dobbeltværelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenhed og træningscenter og pool.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotellet Amwaj Rotana har en fantastisk beliggenhed ved The Walk. Her er pool og separat børnepool med skygge. Gratis solstole og parasoller ved poolområdet. Poolbar.

På hotellet er der et prisvindende madkoncept, og du finder mad fra det italienske, amerikanske/japanske, britiske/amerikanske og internationale køkken. Der er også liveunderholdning, temaaftener og shisha lounge. Poolbaren Sundeck tilbyder enkle retter og drikkevarer.

Spa med massage og andre behandlinger mod betaling Gratis jacuzzi, dampbad og sauna. Gratis wifi på hele hotellet. Gratis fitness. Personlig træner mod betaling. Gæster kan leje et poolkit som indeholder drikkevand, strandhåndklæde og parasol for 25 AED pr. dag. Roomservice døgnet rundt mod betaling. Receptionen har åben døgnet rundt. Butik. Vaskeservice. Gratis parkering.

Hotellet tilbyder gratis transport til flere shoppingcentre i Dubai. Dette skal bookes i receptionen.

Måltider

Morgenmadsbuffet og nytårsmiddag (31/12) indgår. All Inclusive, halvpension og helpension kan tilkøbes. Når voksne tilkøber måltider, spiser børn (2-11 år) gratis.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

 • Morgenmadsbuffet i restaurant Horizon, kl. 06.30-11.00
 • Frokostbuffet i restaurant Horizon (kl. 12.30-15.30) eller fast menu på Sundeck Pool Bar (kl. 12.00-16.30)
 • Middagsbuffet i restaurant Horizon, kl. 18.30-22.30
 • Alkoholfri drikkevarer i Atrium Lobby Lounge, kl. 11.00-22.00
 • Alkoholfri drikkevarer samt husets drinks, øl og vin i Sundeck Pool Bar, Rosso Bar og Horizonkl. kl. 12.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

 • OBS! På dette hotel må gæster under 18 år ikke checke ind uden at være i selskab med forældre.
 • Bemærk at personer under 21 år ikke må drikke alkohol ifølge alkohol-loven i De Forenede Arabiske Emirater.
 • I De forenede Emirater opkræver en del hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med ind-checkning. Depositummet kan betales kontant, men hotellerne foretrækker kredit- eller kontokort. Ved ud-checkning tilbagebetales depositum.

Besøg verdensudstillingen Expo Dubai

Flyv med Emirates til De Forenede Arabiske Emirater i perioden 1. oktober 2021 til 31. marts 2022 og få gratis dagsbillet til Expo 2020. Årets tema er "Connecting Minds - Creating the Future" og udstillingen har tre områder: muligheder, mobilitet og bæredygtighed.

Cirka 4 uger før afrejse modtager du din flybillet fra Emirates, og du kan derefter logge ind og hente din Expo-billet på Emirates hjemmeside.

Læs mere om Expo Dubai

Alle hoteller i Jumeirah Beach & Dubai Marina

JA Ocean View

På hotel JA Ocean View bor du midt blandt skyskraberne i Dubais berømte skyline med havudsigt fra alle værelser. Med kun 150 meter til stranden og den populære strandpromenade The Walk, er dette det perfekte hotel for dig, som ønsker at kombinere storbyen med sol og strand.

Sheraton Jumeirah Beach Resort

Hotel Sheraton Jumeirah Beach Resort i Dubai er et hotel i topklasse. Her bor du direkte på stranden, og på hotellet venter fire restauranter, flere sportsaktiviteter og et hyggeligt poolområde. Du bor i gåafstand til populære “The walk”, som ligger ved marinaen, og her er der et stort udbud af shopping og underholdning!

Hilton Dubai Jumeirah

Hotel Hilton Dubai Jumeirah ligger direkte ved stranden og det berømte shoppingområde The Walk. Nyd det varme vand og de frodige palmer. Besøg den afslappende spa-afdeling eller nyd solnedgangen med en svalende eftermiddagscocktail på 10. etage med udsigt over den arabiske bugt.

The Westin Dubai Mina Seyahi

Ønsker du en skøn ferie i et luksuriøst miljø er det femstjernede The Westin Dubai Mina Seyahi et perfekt valg. Her trives du med at tilbringe dagene ved hotellets private strand med udsigt over palmen, nyde skønne badeture i en af hotellets tre pools og nyde madretter fra alle verdens hjørner.