Amwaj Rotana JBR

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

På Amwaj Rotana JBR bor du i store værelser i hjertet af livlige Jumeirah Beach Residence, midt på den berømte gågade The Walk. Fra hotellet leder en bro direkte til stranden, og du kan nyde god mad på en af hotellets mange restauranter. Med spa, pool og børnepool trives hele familien på Amwaj Rotana JBR.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Deluxe-værelser for 1-3 personer. Superior-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenheden, personalet og rengøringen af værelser
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Amwaj Rotana JBR har en fantastisk beliggenhed på The Walk i Jumeirah Beach. Her findes pool og en separat børnepool. Solstole og parasoller kan lånes ved poolområdet. Poolbar. For et gebyr (ca. 25 AED pr. dag) kan du leje et poolsæt, der inkluderer drikkevand, et strandhåndklæde og en parasol.

Hotellet har prisvindende madkoncepter - du finder mad fra det italienske, amerikanske, japanske, britiske og internationale køkken. Amwaj Rotana JBR tilbyder også liveunderholdning, temaaftener og en vandpibelounge. Poolbaren Sundeck byder på lette retter og drinks.

Spa med massage og andre behandlinger mod betaling Jacuzzi, dampbad og sauna inkluderet. Gratis adgang til fitnessrum. Personlig træner mod betaling.

Gratis wifi på hele hotellet. Gratis parkering. Gratis transport til Dubai Outlet, skal bookes i receptionen.

Aldersgrænse
Hvis du er under 18 år, må du ikke tjekke ind på hotellet uden at være i selskab med en forælder.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet
 • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • Helpension (morgenmads-, frokost- og middagsbuffet)
 • All Inclusive

Frokosten i helpension indtages i Restaurant Rosso eller Sundeck Pool Bar.

Når voksne tilkøber måltider, spiser børn (2-11 år) gratis.

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet i restaurant Horizon, kl. 06.30-11.00
 • Frokostbuffet i restaurant Horizon, kl. 12.30-15.30
 • Lettere frokostretter fra menu i poolbaren, kl. 12.30-15.30
 • Middagsbuffet i restaurant Horizon, kl. 18.30-22.30
 • Alkoholfri drikkevarer i Atrium Lobby Lounge, kl. 11.00-22.00
 • Alkoholdige drikkevarer samt husets drinks, øl og vin i Sundeck Pool Bar, Rosso Bar og restaurant Horizon, kl. 10.00-23.00 (forskellige åbningstider)

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

My Emirates Pass - sommer 2023

Behold dit boardingkort, når du flyver med Emirates i perioden 1. maj til 30. september 2023. Det giver dig rabatter og tilbud, du ikke vil gå glip af!

Læs mere om Emirates Pass

Alle hoteller i Jumeirah Beach & Dubai Marina

JA Ocean View

På hotel JA Ocean View bor du midt blandt skyskraberne i Dubais berømte skyline med havudsigt fra alle værelser. Med kun 150 meter til stranden og den populære strandpromenade The Walk, er dette det perfekte hotel for dig, som ønsker at kombinere storbyen med sol og strand.

Sheraton Jumeirah Beach Resort

Hotel Sheraton Jumeirah Beach Resort i Dubai ligger direkte på stranden ved det trendy The Walk i lystbådehavnen og der er et stort udvalg af shopping og underholdning lige udenfor hotellet. På hotellet er der fire restauranter, flere sportsaktiviteter og et dejligt poolområde.

The Westin Dubai Mina Seyahi

Er kun det bedste godt nok til dig og din familie? Så er det eksklusive The Westin Dubai Mina Seyahi stedet for dig. Alt hvad du behøver for en dejlig ferie er her, eller hvad med flere spektakulære pools, et vandland og en privat sandstrand. Derudover er der også en spa og mange restauranter og barer.

Delta by Marriott Jumeirah Beach

Delta by Marriott Jumeirah Beach i Dubai er et fint og moderne hotel nær den berømte shoppinggade The Walk og den gode sandstrand. På hotellet kan du slappe af ved tagpoolen og spise god mad på en af restauranterne. Afslut dagen med en drink på hotellets tagterrasse som har en fantastisk udsigt over Dubai Marina.

Hilton Dubai Jumeirah Beach

Hotel Hilton Dubai Jumeirah Beach ligger direkte ved stranden og det berømte shoppingområde The Walk. Se solnedgangen over Den Persiske Golf med en svalende eftermiddagscocktail på 10. etage. Hotellet har masser af faciliteter og flere restauranter.