Amwaj Rotana JBR

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Amwaj Rotana JBR har en fantastisk beliggenhed ved The Walk på Jumeirah Beach. Fra hotellet fører en bro direkte til stranden og du kan spise godt i en af hotellets mange restauranter. Book All Inclusive og få adgang til alle hotellets restauranter.

Ugens deal!

Book nu og få 500,- i rabat pr. person på rejser til dette rejsemål. Gælder i afrejseperioden 1/8 2024 - 14/4 2025. Book senest den 28/7 2024.

Rabatten er fratrukket de viste priser.

Gælder nye bookinger, men ikke grupperejser og kan ikke kombineres.

Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Deluxe-værelser for 1-3 personer. Superior-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Serviceniveauet var højt og beliggenheden var perfekt
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Amwaj Rotana JBR har en fantastisk beliggenhed på The Walk i Jumeirah Beach. Her findes pool og en separat børnepool. Solstole og parasoller kan lånes ved poolområdet. Poolbar. For et gebyr (ca. 25 AED pr. dag) kan du leje et beach-kit, der inkluderer vand, et strandhåndklæde og en parasol.

Hotellet har prisvindende madkoncepter i hotellets fire restauranter - du finder mad fra det italienske, amerikanske, japanske, britiske og internationale køkken. Amwaj Rotana JBR tilbyder også liveunderholdning, temaaftener og en vandpibelounge. Poolbaren Sundeck byder på lette retter og drinks.

Spa med massage og andre behandlinger mod betaling Jacuzzi, dampbad og sauna inkluderet. Gratis adgang til fitnessrum. Personlig træner mod betaling.

Gratis wifi på hele hotellet. Gratis parkering. Gratis transport til Dubai Outlet, skal bookes i receptionen. Tæt på tunnel og shopping-muligheder.

Aldersgrænse
Hvis du er under 18 år, må du ikke tjekke ind på hotellet uden at være i selskab med en forælder.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet
 • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • Helpension (morgenmads-, frokost- og middagsbuffet)
 • All Inclusive

Morgenmad og middag serveres i buffetrestauranten Horizon, kl. 06.30-11.00 og kl. 18.30-22.30. Frokosten med helpension kan indtages i restauranten Rossogen Horizon eller i Sundeck Pool Bar, kl. 12.30-15.30.

Når voksne tilkøber måltider, spiser børn (2-11 år) gratis.

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet i restaurant Horizon, kl. 06.30-11.00
 • Frokostbuffet i restaurant Horizon, kl. 12.30-15.30
 • Frokost fra fast menu i Sundeck Pool Bar, kl. 12.30-15.30
 • Frokost fra fast menu i restaurant Rosso, kl. 12.30-15.30 (ikke lørdage)
 • Frokost fra fast menu i restauranten JB's Gastro Pub, kl. 12.30-15.30
 • Middagsbuffet i restaurant Horizon, kl. 18.30-22.30
 • Middag fra fast menu i restaurant Rosso, kl. 18.00-22.30
 • Middag fra fast menu i restaurant Fumo Lounge, kl. 18.30-22.30
 • Middag fra fast menu i restauranten JB's Gastro Pub, kl. 18.30-22.30
 • Middag fra fast menu i Benihana-restauranten, kl. 18.30-22.30
 • Alkoholfrie drikkevarer i Atrium Lobby Lounge, kl. 11.00-22.00
 • Alkoholiske drikkevarer, husets cocktails, øl og vin, kl. 10.00-23.00 i barerne Sundeck Pool Bar, Rosso Bar og Horizon Restaurant.

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Jumeirah Beach & Dubai Marina

JA Ocean View

På hotel JA Ocean View bor du midt blandt skyskraberne i Dubais berømte skyline med havudsigt fra alle værelser. Med kun 150 meter til stranden og den populære strandpromenade The Walk, er dette det perfekte hotel for dig, som ønsker at kombinere storbyen med sol og strand.

Sheraton Jumeirah Beach Resort

Hotel Sheraton Jumeirah Beach Resort i Dubai ligger direkte på stranden ved det trendy The Walk i lystbådehavnen og der er et stort udvalg af shopping og underholdning lige udenfor hotellet. På hotellet er der fire restauranter, flere sportsaktiviteter og et dejligt poolområde.

The Westin Dubai Mina Seyahi

Er kun det bedste godt nok til dig og din familie? Så er det eksklusive The Westin Dubai Mina Seyahi stedet for dig. Hotellet ligger på den uberørte Jumeirah Beach med udsigt over Palm Island. Alt, hvad du behøver for en dejlig ferie er her, eller hvad med flere spektakulære pools, et vandland og en 700 meter lang privat sandstrand. Derudover er der også en spa og mange restauranter og barer.

Delta by Marriott Jumeirah Beach

Delta by Marriott Jumeirah Beach i Dubai er et fint og moderne hotel nær den berømte shoppinggade The Walk og den gode sandstrand. På hotellet kan du slappe af ved tagpoolen og spise god mad på en af restauranterne. Afslut dagen med en drink og middag på hotellets tagterrasse som har en fantastisk udsigt over Dubai Marina.

Hilton Dubai Jumeirah Beach

Hotel Hilton Dubai Jumeirah Beach ligger direkte ved stranden og det berømte shoppingområde The Walk. Se solnedgangen over Den Persiske Golf med en svalende eftermiddagscocktail på 10. etage. Hotellet har masser af faciliteter og flere restauranter.