Sheraton Jumeirah Beach Resort

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Hotel Sheraton Jumeirah Beach Resort i Dubai ligger direkte på stranden ved det trendy The Walk i lystbådehavnen og der er et stort udvalg af shopping og underholdning lige udenfor hotellet. På hotellet er der fire restauranter, flere sportsaktiviteter og et dejligt poolområde.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Club-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Fantastisk service fra alt personale.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 50 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Sheraton Jumeirah Beach Resort ligger på Jumeirah Beach. Det er et af de ældste hoteller i området, og her er et skønt poolområde med separat børnepool i en stor have omgivet af palmer.

På hotelområdet er der 4 restauranter, heraf en som serverer international mad i et trendy miljø med temaaftener med mad fra alle verdenshjørner. Her er også en restaurant, som serverer traditionelle retter fra det italienske køkken. På hotelområdet finder man også Al Hadiqa med libanesisk menu samt en kinesisk restaurant. Cafe der har døgnåbent og serverer enkle retter samt en bar. Hotellet har ofte livemusik og underholdning.

Børneklub i hotellets regi for børn mellem 4-12 år med engelsktalende personale. Legeplads. Flere sportsaktiviteter såsom beach volley, squash og fodbold er gratis. På Armonia Spa kan du få massage og skønne behandlinger mod betaling. Gratis fitnesscenter som har døgnåbent. Skønhedssalon og sauna.

Reception og roomservice døgnet rundt. Gratis wifi på fællesområder. Vaskeservice mod betaling. Det populære “The Walk” i marinaen ligger i gåafstand fra hotellet, og har et stort udbud af shopping og underholdning. Ca. 2 km til Marina Mall (ca. 5 min. med taxi). Gratis transport til Emirates Mall. Hotellet ligger ca. 25 km fra det centrale Dubai.

Aldersgrænse Hvis du er under 18 år, må du ikke checke ind på dette hotel uden at en forælder ledsager dig. Efter kl. 20.00 er Bliss Lounge, Al Hadiqa Restaurant og Black Goose kun for gæster over 21 år.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet
 • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • Helpension (morgenmads-, frokost- og middagsbuffet)
 • All Inclusive

Når du tilkøber halvpension, helpension eller All Inclusive på Sheraton Jumeirah Beach Resort, spiser du i buffetrestauranten, alternativt fra en fast menu på á la carte-restauranterne.

Børn under 12 år spiser gratis, når voksne tilkøber måltider.

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet i Palm Garden, kl. 06.30-11.00
 • Frokostbuffet i Palm Garden, kl. 12.30-15.30 (13.00-16.00 på fredage)
 • Snacks i Azure Pool Bar and Restaurant, kl. 16.00-18.00
 • Middagsbuffet i Palm Garden, kl. 19.00-22.30
 • Valgfri middag i en af restauranterne Black Goose Buns & Brews, Peacock Chinese Restaurant (lukket om tirsdagen), Al Hadiqa eller Chili & Chutney (lukket om mandagen), bordreservation kræves
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 12.30-22.30
 • 25% rabat på alle spabehandlinger i Armonia Spa, samt al ikke-motordreven vandsport

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellers armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Renoveringsarbejdet begynder den 4. januar 2024 og varer ca. 8 måneder. Arbejdet vil ikke påvirke offentlige arealer, og alle faciliteter vil være tilgængelige, mens arbejdet foregår.

Alle hoteller i Jumeirah Beach & Dubai Marina

JA Ocean View

På hotel JA Ocean View bor du midt blandt skyskraberne i Dubais berømte skyline med havudsigt fra alle værelser. Med kun 150 meter til stranden og den populære strandpromenade The Walk, er dette det perfekte hotel for dig, som ønsker at kombinere storbyen med sol og strand.

Amwaj Rotana JBR

Amwaj Rotana JBR har en fantastisk beliggenhed ved The Walk på Jumeirah Beach. Fra hotellet fører en bro direkte til stranden og du kan spise godt i en af hotellets mange restauranter. Book All Inclusive og få adgang til alle hotellets restauranter.

The Westin Dubai Mina Seyahi

Er kun det bedste godt nok til dig og din familie? Så er det eksklusive The Westin Dubai Mina Seyahi stedet for dig. Hotellet ligger på den uberørte Jumeirah Beach med udsigt over Palm Island. Alt, hvad du behøver for en dejlig ferie er her, eller hvad med flere spektakulære pools, et vandland og en 700 meter lang privat sandstrand. Derudover er der også en spa og mange restauranter og barer.

Delta by Marriott Jumeirah Beach

Delta by Marriott Jumeirah Beach i Dubai er et fint og moderne hotel nær den berømte shoppinggade The Walk og den gode sandstrand. På hotellet kan du slappe af ved tagpoolen og spise god mad på en af restauranterne. Afslut dagen med en drink og middag på hotellets tagterrasse som har en fantastisk udsigt over Dubai Marina.

Hilton Dubai Jumeirah Beach

Hotel Hilton Dubai Jumeirah Beach ligger direkte ved stranden og det berømte shoppingområde The Walk. Se solnedgangen over Den Persiske Golf med en svalende eftermiddagscocktail på 10. etage. Hotellet har masser af faciliteter og flere restauranter.