Sheraton Jumeirah Beach Resort

 • • Lige ved stranden
 • • Spa på hotellet
 • • Tilkøb måltider

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

På Hotel Sheraton Jumeirah Beach Resort i Dubai bor du direkte på stranden, og på hotellet venter fire restauranter, flere sportsaktiviteter og et hyggeligt poolområde. Du bor i gåafstand til populære “The walk”, som ligger ved marinaen, og her er der et stort udbud af shopping og underholdning!

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Club-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Fantastisk beliggenhed, udsigt, skønt poolområde og strand. Utrolig venligt og hjælpsomt personal...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 50 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Sheraton Jumeirah Beach Resort ligger på Jumeirah Beach. Det er et af de ældste hoteller i området, og her er et skønt poolområde med separat børnepool i en stor have omgivet af palmer.

På hotelområdet er der 4 restauranter, heraf en som serverer international mad i et trendy miljø med temaaftener med mad fra alle verdenshjørner. Her er også en restaurant, som serverer traditionelle retter fra det italienske køkken. På hotelområdet finder man også Al Hadiqa med libanesisk menu samt en kinesisk restaurant. Cafe der har døgnåbent og serverer enkle retter samt en bar. Hotellet har ofte livemusik og underholdning.

Børneklub for børn mellem 4-12 år i hotellets regi med engelsktalende personale. Legeplads. Flere sportsaktiviteter såsom beach volley, squash og fodbold er gratis. På Armonia Spa kan du få massage og skønne behandlinger mod betaling. Gratis fitnesscenter som har døgnåbent. Skønhedssalon og sauna.

Reception og roomservice døgnet rundt. Gratis wifi på fællesområder. Vaskeservice mod betaling. Det populære “The Walk” i marinaen ligger i gåafstand fra hotellet, og har et stort udbud af shopping og underholdning. Ca. 2 km til Marina Mall (ca. 5 min. med taxi). Gratis transports til Emirates Mall og Outlet Village. Hotellet ligger ca. 25 km fra det centrale Dubai. Lokaltrafik.

Aldersgrænse Hvis du er under 18 år, må du ikke tjekke ind på dette hotel uden at en forælder ledsager dig. Efter kl. 20.00 er Bliss Lounge, Al Hadiqa Restaurant og Black Goose kun for gæster over 21 år.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • Helpension (morgenmads-, frokost- og middagsbuffet)
 • All Inclusive

Når du tilkøber halvpension, helpension eller All Inclusive på Sheraton Jumeirah Beach Resort, spiser du i buffetrestauranten. Alternativt modtager man en kupon på 75 AED pr. voksen på a la carte-restauranterne, fra en fastsat menu.

Børn 2-11 år spiser gratis, når voksne tilkøber måltider.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

 • Morgenmadsbuffet i Palm Garden, kl. 06.30-11.00
 • Frokostbuffet i Palm Garden, kl. 12.30-15.30 (13.00-16.00 på fredage)
 • Snacks i Azure Pool Bar and Restaurant, kl. 16.00-18.00
 • Middagsbuffet i Palm Garden, kl. 19.00-22.30
 • Valgfri middag i en af restauranterne Black Goose Buns & Brews, Peacock Chinese Restaurant, Al Hadiqa eller Chili & Chutney, bordreservation kræves
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 12.30-22.30
 • 25% rabat på alle spabehandlinger i Armonia Spa, samt al ikke-motordreven vandsport

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellers armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

My Emirates Pass - vinter 2022/23

Behold dit boardingkort, når du flyver med Emirates i perioden 1. november til 31. marts 2023. Det giver dig rabatter og tilbud, du ikke vil gå glip af!

Læs mere om Emirates Pass

Alle hoteller i Jumeirah Beach & Dubai Marina

JA Ocean View

På hotel JA Ocean View bor du midt blandt skyskraberne i Dubais berømte skyline med havudsigt fra alle værelser. Med kun 150 meter til stranden og den populære strandpromenade The Walk, er dette det perfekte hotel for dig, som ønsker at kombinere storbyen med sol og strand.

Amwaj Rotana JBR

På Amwaj Rotana JBR bor du i store værelser i hjertet af livlige Jumeirah Beach Residence, midt på den berømte gågade The Walk. Fra hotellet leder en bro direkte til stranden, og du kan nyde god mad på en af hotellets mange restauranter. Med spa, pool og børnepool trives hele familien på Amwaj Rotana JBR.

The Westin Dubai Mina Seyahi

Ønsker du en skøn ferie i et luksuriøst miljø er det femstjernede The Westin Dubai Mina Seyahi et perfekt valg. Her trives du med at tilbringe dagene ved hotellets private strand med udsigt over palmen, nyde skønne badeture i en af hotellets tre pools og nyde madretter fra alle verdens hjørner.

Delta by Marriott Jumeirah Beach

Delta by Marriott Jumeirah Beach i Dubai er et fint og moderne hotel nær den berømte shoppinggade The Walk og den gode sandstrand. På hotellet kan du slappe af ved tagpoolen og spise god mad på en af restauranterne. Afslut dagen med en drink på hotellets tagterrasse som har en fantastisk udsigt over Dubai Marina.

Staybridge Suites Dubai Internet City

Vælger du at bo på Hotel Staybridge Suites Dubai Internet City, har du masser af attraktioner og spændende oplevelser inden for rækkevidde. Hotellet har pool og solterrasse til at nyde det solrige vejr, og en restaurant, hvis du vil være mæt og tilfreds, når du skal på eventyr i byen.