Sheraton Jumeirah Beach Resort

 • • Lige ved stranden
 • • Spa på hotellet
 • • Tilkøb måltider

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Hotel Sheraton Jumeirah Beach Resort i Dubai er et hotel i topklasse. Her bor du direkte på stranden, og på hotellet venter fire restauranter, flere sportsaktiviteter og et hyggeligt poolområde. Du bor i gåafstand til populære “The walk”, som ligger ved marinaen, og her er der et stort udbud af shopping og underholdning!

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Club-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

At der var mulighed for at sole sig på plænen eller stranden da poolen er i skygge indtil kl 14:0...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 50 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Sheraton Jumeirah Beach Resort ligger på Jumeirah Beach. Det er et af de ældste hoteller i området, og her er et skønt poolområde med separat børnepool i en stor have omgivet af palmer.

På hotelområdet er der 4 restauranter, heraf en som serverer international mad i et trendy miljø med temaaftener med mad fra alle verdenshjørner. Her er også en restaurant, som serverer traditionelle retter fra det italienske køkken. På hotelområdet finder man også Al Hadiqa med libanesisk menu samt en kinesisk restaurant. Cafe der har døgnåbent og serverer enkle retter samt en bar. Hotellet har ofte livemusik og underholdning.

Børneklub for børn mellem 4-12 år i hotellets regi med engelsktalende personale. Legeplads. Flere sportsaktiviteter såsom beach volley, squash og fodbold er gratis. På Armonia Spa kan du få massage og skønne behandlinger mod betaling. Gratis fitnesscenter som har døgnåbent. Skønhedssalon og sauna.

Reception og roomservice døgnet rundt. Gratis wifi på fællesområder. Vaskeservice mod betaling. Det populære “The Walk” i marinaen ligger i gåafstand fra hotellet, og har et stort udbud af shopping og underholdning. Hotellet ligger ca. 25 km fra det centrale Dubai. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Nytårsmiddag. Halvpension, helpension eller All Inclusive mod tillæg. Når voksne tilkøber måltider, spiser børn (2-11 år) gratis.

Når du tilkøber halvpension, helpension eller All Inclusive på Sheraton Jumeirah Beach Resort, spiser du i buffetrestauranten. Ønsker man ikke at spise a la carte fra den faste menu, så kan man vælge fra den øvrige menu og få rabat på 75 AED på regningen.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

 • Morgenmadsbuffet i Palm Garden, kl. 06.30-11.00
 • Frokostbuffet i Palm Garden, kl. 12.30-15.30 (13.00-16.00 på fredage)
 • A la carte-frokost i Azure Pool Bar and Restaurant (rabat på 75 AED pr. voksen)
 • Middagsbuffet i Palm Garden, kl. 19.00-22.30 (ikke torsdage)
 • Om torsdagen tilbyde istedet fast menu i en af restauranterne Black Goose Buns & Brews, Peacock Chinese Restaurant, Al Hadiqa eller Chili & Chutney, reservation kræves
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 12.30-22.30
 • 25% rabat på alle spabehandlinger i Armonia Spa, samt al ikke-motordreven vandsport

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellers armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

 • OBS! På dette hotel må gæster under 18 år ikke checke ind uden at være i selskab med forældre.
 • Bemærk at personer under 21 år ikke må drikke alkohol ifølge alkohol-loven i De Forenede Arabiske Emirater.
 • I De forenede Emirater opkræver en del hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med ind-checkning. Depositummet kan betales kontant, men hotellerne foretrækker kredit- eller kontokort. Ved ud-checkning tilbagebetales depositum.
 • Efter kl. 20.00 er Bliss Lounge, Al Hadiqa Restaurant og Black Goose kun for gæster over 21 år.