The Westin Dubai Mina Seyahi

 • • Fantastisk beliggenhed
 • • Skønne poolfaciliteter
 • • Privat strand

Ønsker du en skøn ferie i et luksuriøst miljø er det femstjernede The Westin Dubai Mina Seyahi et perfekt valg. Her trives du med at tilbringe dagene ved hotellets private strand med udsigt over palmen, nyde skønne badeture i en af hotellets tre pools og nyde madretter fra alle verdens hjørner.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Club-værelser for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

9,4 ud af 10
Baseret på 13 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1,6 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

The Westin Dubai Mina Seyahi er et stort hotel med alt hvad der kan tænkes for den perfekte sol- og badeferie, med en fantastisk beliggenhed for dig der vil udforske mere af Dubai. Her er en stor pool, en pool for børnene og en 25 meters pool med svømmebaner. På den private strand er der plads til både afslapning og leg. Her kan du leje vandski, kajakker og snorkeludstyr mod betaling. Ved poolområdet er der solstole og parasoller. Tørsten kan du slukke i den store pools swim-up bar.

Desuden åbner vandparken Jungle Bay i starten af 2021, og denne vil være gratis for hotellets gæster. Her vil der være flere pools, spektakulære vandrutsjebaner, bølgemaskine samt restauranter og caféer.

På hotellet er der flere restauranter, med mad fra alle verdens hjørner. Du kan nyde krydrede, thailandske retter på Spice Thai Emporium, eller nyde bøffer på Hunters Room & Grill. Med udsigt over havet og pools serveres italienske retter på Bussola. Blue Orange serverer en buffét med noget for alle smagsløg og Asia de Cuba serverer moderne fusionsmad. Afslut dagen med et godt glas vin på hotellets vinbar, Oeno. På nogle af restauranterne er der dresscode.

Hotellets fitnessrum har åbent døgnet rundet og hotellets spa – Heavenly Spa byder på skønne behandlinger mod betaling. Gratis wifi. Ikke langt fra hotellet ligger Emirates Mall, med skibakker og shopping i verdensklasse.

Club Lounge på Westin Dubai Mina Seyahi
Gæster som bor i Club-værelser har adgang til hotellets Club lounge på 8. etage. Her er separat check-in, afternoon tea og ekstra internet. Loungen er åben 07.00-23.00 hver dag. Morgenmad kl. 07.00-12.00 er inkluderet sammen med en række andre fordele.

Måltider

Halvpension. Nytårsmiddag. I halvpensionen er inkluderet morgenmadsbuffet og frokost- eller middagsbuffet. Det er muligt at skifte fra bufféten til et måltid i en af à la carte-restauranterne. Hver gæst får da et beløb på AED 125-210 pr. person og dag som afregnes på regningen. Eventuelt ekstra beløb betales direkte til hotellet.

Værd at vide

 • OBS! På dette hotel må gæster under 18 år ikke checke ind uden at være i selskab med forældre.
 • Bemærk at personer under 21 år ikke må drikke alkohol ifølge alkohol-loven i De Forenede Arabiske Emirater.
 • I De forenede Emirater opkræver en del hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med ind-checkning. Depositummet kan betales kontant, men hotellerne foretrækker kredit- eller kontokort. Ved ud-checkning tilbagebetales depositum.

Altid på vores hoteller for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng og klapvogn findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder