The Westin Dubai Mina Seyahi

 • • Fantastisk beliggenhed
 • • Skønne poolfaciliteter
 • • Privat strand

Ønsker du en skøn ferie i et luksuriøst miljø er det femstjernede The Westin Dubai Mina Seyahi et perfekt valg. Her trives du med at tilbringe dagene ved hotellets private strand med udsigt over palmen, nyde skønne badeture i en af hotellets tre pools og nyde madretter fra alle verdens hjørner.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Club-værelser for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Placeringen ved strand og mulighed for at gå rundt i byen samt de mange restauranter.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1,6 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

The Westin Dubai Mina Seyahi er et stort hotel med alt hvad der kan tænkes for den perfekte sol- og badeferie, med en fantastisk beliggenhed for dig der vil udforske mere af Dubai. Her er en stor pool, en pool for børnene og en 25 meters pool med svømmebaner. På den private strand er der plads til både afslapning og leg. Her kan du leje vandski, kajakker og snorkeludstyr mod betaling. Ved poolområdet er der solstole og parasoller. Tørsten kan du slukke i den store pools swim-up bar.

Desuden er vandparken Jungle Bay åbnet i starten af 2021, og denne er gratis for hotellets gæster. Her vil der være flere pools, spektakulære vandrutsjebaner, bølgemaskine samt restauranter og caféer.

På hotellet er der flere restauranter, med mad fra alle verdens hjørner. Du kan nyde krydrede, thailandske retter på Spice Thai Emporium, eller nyde bøffer på Hunters Room & Grill. Med udsigt over havet og pools serveres italienske retter på Bussola. Blue Orange serverer en buffet med noget for alle smagsløg og Asia de Cuba serverer moderne fusionsmad. Afslut dagen med et godt glas vin på hotellets vinbar, Oeno. På nogle af restauranterne er der dresscode.

Hotellets fitnessrum har åbent døgnet rundet og hotellets spa – Heavenly Spa byder på skønne behandlinger mod betaling. Gratis wifi. Ikke langt fra hotellet ligger Emirates Mall, med skibakker og shopping i verdensklasse.

Club Lounge på Westin Dubai Mina Seyahi
Gæster som bor i Club-værelser har adgang til hotellets Club lounge på 8. etage, der er åbent fra 07.00-23.00. Udover separat check-in og højhastighedsinternet indgår også:

 • Morgenmad kl. 07.00-11.00
 • Afternoon tea kl. 15.00-17.00
 • Happy Hour, kl. 18.00-20.00 (øl, vin og udvalgte varianter af spiritus)

Måltider

Halvpension og nytårsmiddag indgår. I halvpensionen er inkluderet morgenmadsbuffet og frokost- eller middagsbuffet. Drikkevarer indgår ikke.

Det er muligt at skifte fra buffeten til et måltid i en af à la carte-restauranterne. Hver gæst får da et beløb på AED 125-210 pr. person og dag som afregnes på regningen. Eventuelt ekstra beløb betales direkte til hotellet.

Værd at vide

 • OBS! På dette hotel må gæster under 18 år ikke checke ind uden at være i selskab med forældre.
 • Bemærk at personer under 21 år ikke må drikke alkohol ifølge alkohol-loven i De Forenede Arabiske Emirater.
 • I De forenede Emirater opkræver en del hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med ind-checkning. Depositummet kan betales kontant, men hotellerne foretrækker kredit- eller kontokort. Ved ud-checkning tilbagebetales depositum.

Besøg verdensudstillingen Expo Dubai

Flyv med Emirates til De Forenede Arabiske Emirater i perioden 1. oktober 2021 til 31. marts 2022 og få gratis dagsbillet til Expo 2020. Årets tema er "Connecting Minds - Creating the Future" og udstillingen har tre områder: muligheder, mobilitet og bæredygtighed.

Cirka 4 uger før afrejse modtager du din flybillet fra Emirates, og du kan derefter logge ind og hente din Expo-billet på Emirates hjemmeside.

Læs mere om Expo Dubai

Altid på vores hoteller for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng og klapvogn findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Jumeirah Beach & Dubai Marina

JA Ocean View

På hotel JA Ocean View bor du midt blandt skyskraberne i Dubais berømte skyline med havudsigt fra alle værelser. Med kun 150 meter til stranden og den populære strandpromenade The Walk, er dette det perfekte hotel for dig, som ønsker at kombinere storbyen med sol og strand.

Sheraton Jumeirah Beach Resort

Hotel Sheraton Jumeirah Beach Resort i Dubai er et hotel i topklasse. Her bor du direkte på stranden, og på hotellet venter fire restauranter, flere sportsaktiviteter og et hyggeligt poolområde. Du bor i gåafstand til populære “The walk”, som ligger ved marinaen, og her er der et stort udbud af shopping og underholdning!

Hilton Dubai Jumeirah

Hotel Hilton Dubai Jumeirah ligger direkte ved stranden og det berømte shoppingområde The Walk. Nyd det varme vand og de frodige palmer. Besøg den afslappende spa-afdeling eller nyd solnedgangen med en svalende eftermiddagscocktail på 10. etage med udsigt over den arabiske bugt.

Amwaj Rotana JBR

På Amwaj Rotana bor du i store værelser i hjertet af livlige Jumeirah Beach Residence, midt på den berømte gågade The Walk. Fra hotellet leder en bro direkte til stranden, og du kan nyde god mad på en af hotellets mange restauranter. Med spa, pool og børnepool trives hele familien på Amwaj Rotana JBR.