Club-værelse

Club-værelser med fransk balkon og havudsigt. Værelserne er placeret på de øverste etager. En stor dobbeltseng eller to mindre dobbeltsenge og mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar med vand inkluderet. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Tæpper. Badeværelse med badekar og separat bruser og toilet. Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset. Hotellet kalder denne værelsestype for Imperial Club Room.

Gæster, der bor i club-værelserne, har adgang til hotellets Imperial Club Lounge mellem kl 7.00-23.00. Dresscode - lange bukser til mænd efter kl. 18.00. Beboere i club-værelser modtager et Imperial Club Access-kort, som giver fortrinsservice på bestemte steder i hotelområdet, såsom ved poolområdet.

Loungeservice for gæster i club-værelser:

  • Separat indtjekning i Imperial Club Lounge.
  • Kontinental morgenmad, kl. 07.00-11.00.
  • Afternoon tea og scones, kl. 15.00-17.00.
  • Predrinks til middag og kanapéer, kl. 18.00-20.00.
  • Lette snacks, te/kaffe, juice og sodavand, døgnet rundt.
  • Et udvalg af internationale aviser og magasiner.

For gæster i club-værelser inkluderer også:

  • Børneklub, kl. 10.00-13.00 og 14.00-18.00.
  • Teenageklub, kl. 14.00-18.00 og 19.00-24.00.
  • Gratis adgang til ShuiQi Club Fitness Center.
  • Adgang til den separate strand for gæster fra Imperial Club.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

Deluxe-værelse

Deluxe-værelser. En stor dobbeltseng eller to mindre dobbeltsenge med mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Tv med internationale kanaler. Minibar med gratis vand. El-kedel og kaffe/te. Gratis aircondition og deponering. Wifi mod betaling. Strygefaciliteter. Væg til væg-tæppe. Hårtørrer. Badeværelse med separat badekar og bruser samt toilet. Fransk balkon med havudsigt. Hotellet kalder denne værelsestype for Palm Deluxe.

Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, heraf 1 barn.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser, indrettet i arabisk stil. En stor dobbeltseng eller to mindre dobbeltsenge og mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Tv med internationale kanaler. Minibar. El-kedel samt kaffe/te. Væg til væg-tæppe. Gratis aircondition og deponering. Wifi mod betaling. Strygefaciliteter. Hårtørrer. Badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. Fransk balkon med havudsigt eller balkon med havudsigt. Hotellet kalder denne værelsestype for Ocean Deluxe.

Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, heraf 1 barn.