Club-værelser

Elegante club-værelser, beliggende på øverste etager. En stor dobbeltseng eller to mindre dobbeltsenge og mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Minibar med gratis vand. El-kedel samt kaffe/te. Væg til væg-tæppe. Gratis wifi samt adgang til laptops i Imperial Club Lounge. Gratis aircondition og deponering. Badeværelse med badekar og separat bruser samt toilet. Fransk balkon med havudsigt.

Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Gæster, der bor i club-værelserne, har adgang til hotellets Imperial Club Lounge med dejlig udsigt, imellem kl. 07.00-23.00. (Husk at det ikke er tilladt at have shorts på der efter kl. 18.00.)

Loungeservice for gæster i club-værelser:

  • Separat indtjekning i Imperial Club Lounge.
  • Kontinental morgenmad, kl. 07.00-11.00.
  • Afternoon tea og scones, kl. 15.00-17.00.
  • Predrinks til middag og kanapéer, kl. 18.00-20.00.
  • Lette snacks, te/kaffe, juice og sodavand, døgnet rundt.
  • Et udvalg af internationale aviser og magasiner.

For gæster i club-værelser inkluderer også:

  • Børneklub, kl. 10.00-13.00 og 14.00-18.00.
  • Teenageklub, kl. 14.00-18.00 og 19.00-24.00.
  • Gratis adgang til ShuiQi Club Fitness Center.
  • Adgang til den separate strand for gæster fra Imperial Club.

Bemærk venligst, at overnatning i club-værelser er forsynet med et Imperial Club Access Card, som giver fordelagtig service på visse steder på hotelområdet, såsom ved poolområdet.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

Deluxe-værelser

Luksuriøse og pænt indrettet deluxe-værelser. En stor dobbeltseng eller to mindre dobbeltsenge med mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Minibar med gratis vand. El-kedel samt kaffe/te. Gratis aircondition og deponering. Wifi mod betaling. Strygefaciliteter. Væg til væg-tæppe. Hårtørrer. Badeværelse med separat badekar og bruser samt toilet. Fransk balkon med havudsigt.

Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, heraf 1 barn.

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser, indrettet i arabisk stil. En stor dobbeltseng eller to mindre dobbeltsenge og mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Minibar med gratis vand. El-kedel samt kaffe/te. Væg til væg-tæppe. Gratis aircondition og deponering. Wifi mod betaling. Strygefaciliteter. Hårtørrer. Badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. Fransk balkon med havudsigt eller balkon med havudsigt.

Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, heraf 1 barn.