Marriott Resort Palm Jumeirah Dubai

Marriott Resort Palm Jumeirah Dubai ligger i starten af den ikoniske palmelignende ø Palm Jumeirah. Her venter en behagelig og solrig ferie for hele familien! Slap af ved det dejlige poolområde eller på den private sandstrand. Hotellet byder også på flere hyggelige restauranter med noget for enhver smag.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 4,1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Sol og vand
Her kan du slappe af ved et dejligt poolområde, som byder på både pool til de større og en separat børnepool til de mindste. Foretrækker du sand mellem tæerne og en dejlig dukkert i det krystalklare hav, har hotellet også en privat sandstrand. Både ved poolområdet og på den private strand tilbydes faciliteter såsom solstole, parasoller og håndklædeservice. Her kan du også benytte lejligheden til at bestille noget forfriskende at drikke fra pool- eller strandbaren.

Fitness og spa
For de aktive er der et fitnessrum, med gratis gruppetræning og adgang til fitnessrummet, og det er også muligt at booke en personlig træner mod betaling. Hos Saray Spa, som ligger på hotellet, kan du forkæle dig selv med en skøn massage eller en af de dejlige spabehandlinger, der tilbydes mod betaling.

Restauranter
Hotellet har flere hyggelige restauranter med smagsoplevelser fra alle verdenshjørner. Hvad med italienske smage hos trattorian Cucina, som blandt andet byder på hjemmelavet pasta og pizza? Eller hvorfor ikke prøve den mexicansk-inspirerede strandrestaurant Senor Pico, som også serverer fantastiske cocktails!

Øvrigt
Gratis wifi på hele hotellet, også på stranden. Roomservice. Vaskeservice.

Måltider

Sommeren 2023 indgår:

  • Halvpension

Vinteren 2023/2024 indgår:

  • I nogle værelser indgår morgenmadsbuffet, i andre halvpension
  • Nytårsmiddag

My Emirates Pass - vinter 2022/23

Behold dit boardingkort, når du flyver med Emirates i perioden 1. november til 31. marts 2023. Det giver dig rabatter og tilbud, du ikke vil gå glip af!

Læs mere om Emirates Pass

Altid på vores eksklusive hoteller

  • Klassificering mindst 5 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Spa med mulighed for forskellige behandlinger og massage
  • Eksklusivt poolområde

Alle hoteller i Dubai Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah ligger på den østlige side af en af Dubais palmeformede øer. Her hersker en international atmosfære, hvor mad, kultur og sprog fra hele verden blandes på en trendy og moderne måde. Kort og godt afspejler hotellet det moderne liv i Dubai!

Atlantis The Palm

På Atlantis The Palm, det ikoniske hotel i den fjerne ende af Palm Jumeirah, venter en eventyrlig ferie for hele familien med Mellemøstens største vandland, bølgemaskine, en fantastisk strand og restauranter i verdensklasse.

W Dubai the Palm

W Dubai the Palm er perfekt til dig, der ønsker at bo i et miljø, hvor hver centimeter af hotellet er spektakulær indrettet. Intet er blevet overladt til tilfældighederne på dette eksklusive hotel, der kan prale af et par prisvindende restauranter. Her venter et afslappet ferieliv, hvor du bor i unikt indrettede værelser, hvor farverige møbler og Studio 54 møder moderne teknologi. Og udsigten fra tagterrassen over havet og Dubais skyline er betagende.