Marriott Resort Palm Jumeirah Dubai

Marriott Resort Palm Jumeirah Dubai ligger i starten af den ikoniske palmelignende ø Palm Jumeirah. Her venter en behagelig og solrig ferie for hele familien! Slap af ved det dejlige poolområde eller på den private sandstrand. Hotellet byder også på flere hyggelige restauranter med noget for enhver smag.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer eller 1-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Deres italienske Restaurent , stranden , værelset størrelse , servicen og mega for og rent
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 4,1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Sol og badning
Her kan du slappe af ved et dejligt poolområde, som byder på både pool til de større og en separat børnepool til de mindste. Foretrækker du sand mellem tæerne og en dejlig dukkert i det krystalklare hav, har hotellet også en privat sandstrand. Både ved poolområdet og på den private strand tilbydes faciliteter såsom solstole, parasoller og håndklædeservice. Her kan du også benytte lejligheden til at bestille noget forfriskende at drikke fra pool- eller strandbaren.

Fitness og spa
For de aktive er der et fitnessrum, med gratis gruppetræning og adgang til fitnessrummet, og det er også muligt at booke en personlig træner mod betaling. Hos Saray Spa, som ligger på hotellet, kan du forkæle dig selv med en skøn massage eller en af de dejlige spabehandlinger, der tilbydes mod betaling.

Restauranter
Hotellet har flere hyggelige restauranter med smagsoplevelser fra alle verdenshjørner. Hvad med italienske smage hos trattorian Cucina, som blandt andet byder på hjemmelavet pasta og pizza? Eller hvorfor ikke prøve den mexicansk-inspirerede strandrestaurant Senor Pico, som også serverer fantastiske cocktails! Morgenmad, frokost og middag indtages i buffetrestauranten Levantera, og tilkøber du halvpension, er der flere forskellige restauranter inkluderet at vælge imellem, da du kan benytte hotellets kreditsystem med rabat.

Øvrigt
Gratis wifi på hele hotellet, også på stranden. Roomservice. Vaskeservice.

Måltider

Indgår:

 • I nogle værelser indgår morgenmadsbuffet, i andre indgår halvpension
 • Nytårsmiddag

Information om hotellets halvpension
Halvpension er morgenmad og frokost eller middag i buffetrestauranten Levantera. Morgenmaden serveres kl. 07.00-11.00, frokost kl. 12.30-15.30 og middag kl. 18.30-22.30.

Eller du kan bruge din daglige halvpensionskredit på 150 AED pr. voksen (børn 6-12 får en kredit på 85 AED) som delbetaling af regningen (mad og drikke) på følgende restauranter:

 • Frokost i à la carte-restauranten Myami, internationale retter, kl. 12.00-19.00
 • Frokost eller middag i à la carte-restauranten Cucina, italienske retter, kl. 12.00-15.00 og kl. 18.00-23.00
 • Frokost eller middag i à la carte-restauranten Senor Pico, mexicanske retter, kl. 12.00 - 24.00
 • Middag i à la carte-restauranten Above Eleven, peruvianske/japanske retter, kl. 18.00-24.00. (Restauranten har en aldersgrænse på 13 år)
 • Middag i den japanske a la carte-restaurant OKKO, kl. 18.00-24.00. Restauranten har forskellige aldersgrænser i løbet af aftenen
 • Middag i a la carte-restauranten Smoki Moto & Acquasale, kl. 18.00-24.00

Halvpensionsgæster kan også bruge deres kredit på tilknyttede spisesteder rundt omkring i Dubai. Læs mere om Dine Around.

Alle à la carte restauranter kræver bordreservation.

Eksklusivt hotel

 • Klassificering mindst 5 sole
 • Mange tilfredse gæster
 • Spa med mulighed for forskellige behandlinger og massage
 • Eksklusivt poolområde

Alle hoteller i Dubai Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah ligger på den østlige side af en af Dubais palmeformede øer. Her hersker en international atmosfære, hvor mad, kultur og sprog fra hele verden blandes på en trendy og moderne måde. Kort og godt afspejler hotellet det moderne liv i Dubai!

Atlantis The Palm

På Atlantis The Palm, det ikoniske hotel i den fjerne ende af Palm Jumeirah, venter en eventyrlig ferie for hele familien med Mellemøstens største vandland, bølgemaskine, en fantastisk strand og restauranter i verdensklasse.

Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel

Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel er et britisk hotel, der udstråler luksus og tilbyder en mindeværdig ferie. Hotellet ligger på verdens største menneskeskabte ø, The Palm Jumeirah, og er perfekt placeret lige ved den private strand. Der er to poolområder, herunder en infinity-pool og en lazy river. To restauranter, herunder en internationalt anerkendt indisk restaurant.