W Dubai the Palm

  • Halvpension indgår

W Dubai the Palm er perfekt til dig, der ønsker at bo i et miljø, hvor hver centimeter af hotellet er spektakulær indrettet. Intet er blevet overladt til tilfældighederne på dette eksklusive hotel, der kan prale af et par prisvindende restauranter. Her venter et afslappet ferieliv, hvor du bor i unikt indrettede værelser, hvor farverige møbler og Studio 54 møder moderne teknologi. Og udsigten fra tagterrassen over havet og Dubais skyline er betagende.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn. Superior-værelser for 1-3 personer, heraf 1 barn. Deluxe-værelser for 1-3 personer, heraf 1 barn. Suiter for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

8 ud af 10
Baseret på 1 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 15 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Nyd både pool og strand
Hotellet har to store spektakulære poolområder, WET og Wet Deck, med hver sin pool, hvoraf det ene har en separat børnepool. Ved begge pools er der almindelige solstole og parasoller men også komfortable balis-senge. Poolområdet WET er kun for voksne. Poolhåndklæder. Udover de gode pools har hotellet en privat del af stranden.

Flere barer og restauranter
W Dubai the Palm har en buffetrestaurant og fire à la carte-restauranter. LIV serverer grønnere, friskere og lettere retter til morgenmad, frokost og middag. Restauranten Torno Subito, som har en stjerne i den berømte Guide Michelin, får det bedste fra det italienske køkken frem og den japanske restaurant Akira Back anbefales af Guide Michelin 2022. SoBe på tagterrassen har retter fra det latinamerikanske køkken og en spektakulær udsigt. SoBe tager kun imod voksne gæster. Tapas serveres i W Lounge. Lange bukser til mænd er påkrævet til middag i alle restauranter. Der er også en bar ved poolen, hvor man kan sidde i små "fuglebure" og nyde en drink, mens hotellets DJ spiller god musik.

Sundhed og velvære
Hotellets spa tilbyder en bred vifte af skønhedsbehandlinger. Der er også et veludstyret fitnessrum. Er du mellem 4 og 12 år, har du adgang til Little Disruptors Hub, et spil/legerum med forskellige sjove spil mellem kl. 10.00-21.00.

Øvrigt:
Gratis wifi overalt på hotellet.

Måltider

Indgår:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet samt frokost eller middag)

Halvpension betyder, at du spiser morgenmad som buffet i LIV-restauranten. Du vil derefter modtage en kredit på 150 AED, som du kan bruge som delbetaling til at spise frokost eller middag i en hvilken som helst restaurant på hotellet. Kreditten kan ikke bruges til drikkevarer, den betales separat.

Værd at vide

  • OBS! På dette hotel må gæster under 18 år ikke checke ind uden at være i selskab med forældre.
  • Bemærk at personer under 21 år ikke må drikke alkohol ifølge alkohol-loven i De Forenede Arabiske Emirater.
  • I De forenede Emirater opkræver en del hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med ind-checkning. Depositummet kan betales kontant, men hotellerne foretrækker kredit- eller kontokort. Ved ud-checkning tilbagebetales depositum.

My Emirates Pass - vinter 2022/23

Behold dit boardingkort, når du flyver med Emirates i perioden 1. november til 31. marts 2023. Det giver dig rabatter og tilbud, du ikke vil gå glip af!

Læs mere om Emirates Pass

Altid på vores eksklusive hoteller

  • Klassificering mindst 5 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Spa med mulighed for forskellige behandlinger og massage
  • Eksklusivt poolområde

Alle hoteller i Dubai Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah ligger på den østlige side af en af Dubais palmeformede øer. Her hersker en international atmosfære, hvor mad, kultur og sprog fra hele verden blandes på en trendy og moderne måde. Kort og godt afspejler hotellet det moderne liv i Dubai!

Atlantis The Palm

På Atlantis The Palm, det ikoniske hotel i den fjerne ende af Palm Jumeirah, venter en eventyrlig ferie for hele familien med Mellemøstens største vandland, bølgemaskine, en fantastisk strand og restauranter i verdensklasse.

Marriott Resort Palm Jumeirah Dubai

Marriott Resort Palm Jumeirah Dubai ligger i starten af den ikoniske palmelignende ø Palm Jumeirah. Her venter en behagelig og solrig ferie for hele familien! Slap af ved det dejlige poolområde eller på den private sandstrand. Hotellet byder også på flere hyggelige restauranter med noget for enhver smag.