Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel

Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel er et britisk hotel, der udstråler luksus og tilbyder en mindeværdig ferie. Hotellet ligger på verdens største menneskeskabte ø, The Palm Jumeirah, og er perfekt placeret lige ved den private strand. Der er to poolområder, herunder en infinity-pool og en lazy river. To restauranter, herunder en internationalt anerkendt indisk restaurant.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer. Junior-suiter for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel har to poolområder. Lige over stranden finder du en infinity-pool med en magisk udsigt over Dubais skyline og verdens største pariserhjul. Det andet poolområde har en pool, der er en lazy river med en lavere børnesektion. De to udendørs pools og den indendørs pool holder omkring 28-31 grader både sommer og vinter. Solstole og parasoller ved pools og på stranden. Indendørs pool på 14. etage med panoramaudsigt, solstole og poolbar. Morgenmad, frokost og middag serveres i Great British Restaurant, en buffetrestaurant, der serverer klassiske britiske retter. På hotellets 15. etage ligger den internationalt anerkendte indiske à la carte-restaurant Khyber med smag fra køkkenerne omkring Mumbai, som er åben til middag. I klassisk stil og med et elegant touch serveres der cocktails i Dukes Bar, som er åben fra sen morgen til langt efter midnat. Der er også en champagne- og te-lounge samt en cigar- og whiskybar. Legerum. Du finder også et fitnessrum med flot udsigt over marinaen. Gratis wifi på hele hotellet. Hotellet ligger tæt på det nyligt åbnede Nakhell Mall. Hotellet har shuttlebus til Mall of the Emirates og Marina Mall.

Måltider

Indgår:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag)
  • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

  • Helpension (morgenmads-, frokost- og middagsbuffet)

Halvpension inkluderer morgenmad og middag i Great British Restaurant-buffeten, fra henholdsvis kl. 07.00-11.00 og 19.00-22.30. Frokost med helpension serveres også i Great British Restaurant fra kl. 13.00 til 15.00. Du kan også vælge at spise en komplet 3-retters middag i à la carte-restauranten Khyber fra kl. 17.00 til 23.00 - bordreservation påkrævet. Nytårsaften erstattes middagen af frokost.

Værd at vide

  • OBS! På dette hotel må gæster under 21 år ikke checke ind uden at være i selskab med forældre.
  • Bemærk at personer under 21 år ikke må drikke alkohol ifølge alkohol-loven i De Forenede Arabiske Emirater.
  • I De forenede Emirater opkræver en del hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med ind-checkning. Depositummet kan betales kontant, men hotellerne foretrækker kredit- eller kontokort. Ved ud-checkning tilbagebetales depositum.

Alle hoteller i Dubai Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah ligger på den østlige side af en af Dubais palmeformede øer. Her hersker en international atmosfære, hvor mad, kultur og sprog fra hele verden blandes på en trendy og moderne måde. Kort og godt afspejler hotellet det moderne liv i Dubai!

Atlantis The Palm

På Atlantis The Palm, det ikoniske hotel i den fjerne ende af Palm Jumeirah, venter en eventyrlig ferie for hele familien med Mellemøstens største vandland, bølgemaskine, en fantastisk strand og restauranter i verdensklasse.

Marriott Resort Palm Jumeirah Dubai

Marriott Resort Palm Jumeirah Dubai ligger i starten af den ikoniske palmelignende ø Palm Jumeirah. Her venter en behagelig og solrig ferie for hele familien! Slap af ved det dejlige poolområde eller på den private sandstrand. Hotellet byder også på flere hyggelige restauranter med noget for enhver smag.