Aloft Palm Jumeirah

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Aloft Palm Jumeirah ligger på den østlige side af en af Dubais palmeformede øer. Her hersker en international atmosfære, hvor mad, kultur og sprog fra hele verden blandes på en trendy og moderne måde. Kort og godt afspejler hotellet det moderne liv i Dubai!


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Nyt hotel
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 15 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Aloft Palm Jumeirah er et lille, moderne hotel. Her kan du nyde det store, kulinariske udbud, få en massage eller slappe af i en solstol ved poolområdet med udsigt mod havet og Burj Al Arab.

Vælg mellem pool og strand
Her findes en opvarmet pool, separat børnepool med skygge, solstole og parasoller. Hvis sulten og tørsten skal stilles, er der en poolbar lige ved siden af. Hotellet har en privat strand, No'shu Beach, der kun ligger få minutter til fods væk.

Stort madudbud
Hotellet har flere spændende, internationale restauranter, hvor hovedrestauranten East & Seabord serverer morgenmad, frokost og middag indendørs eller på terrassen med udsigt mod poolen. På Luchador Cantina & Cocktail kan du nyde mexicanske retter og her er også en tagterrasse med udsigt over Dubai. Hotellet har også en mindre café med lettere måltider, der er døgnåben samt flere barer, hvoraf en del har vandpibe. Aftenunderholdning 3-5 gange om ugen på Luchador Cantina & Cocktail.

Træning og velvære
Gratis fitnessrum for gæster over 14 år. Massage mod betaling.

Øvrigt på hotellet
Gratis wifi på fællesområder. Legeplads.

Oplev omgivelserne
Hotelbus kører dagligt til stranden på Jumeirah Beach Residence, shoppingområderne Marina Mall og Mall of the Emirates. Bådtransfer mod betaling til New Dubai Harbour. Lokaltrafik.

Aldersgrænse
Hvis du er under 18 år, må du ikke tjekke ind på dette hotel, medmindre du er ledsaget af en forælder.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet
 • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • Helpension (morgenmads-, frokost- og middagsbuffet)
 • All Inclusive

Når voksne tilkøber All Inclusive til vinteren 2022/23, spiser børn (2-11 år) gratis. Når voksne tilkøber måltider til sommeren 2023, spiser børn (2-11 år) gratis.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

 • Morgenmadsbuffet eller fast menu i East & Seabord, kl. 07.00-11.00
 • Frokostbuffet i East & Seabord, kl. 12.30-15.00
 • Frokost i Splash poolbar (hovedret og dessert), kl. 12.30-16.00
 • Snacks i Splash poolbar, kl. 16.00-18.00
 • Snacks i No'Shu Beach Bar, kl. 16.00-18.00
 • Middagsbuffet i East & Seabord, kl. 19.00-22.30
 • Fast mexicansk menu i Luchador, kl. 18.30-21.00 (ikke torsdag-fredag. Reservation kræves lørdag-onsdag)
 • Middag (en hovedret og en dessert) i Andiamo Pizza!, kl. 17.00-23.00, reservation kræves
 • Forfriskninger som soft drinks, øl og vin ad libitum, kl. 12.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl. 15.00 på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

 • Mellem 12. juli og ca. 22. juli 2023 er stranden ved hotellet lukket på grund af forbedringsarbejde. I perioden får gæsterne i stedet adgang til stranden ved hotel W The Palm, dette inkluderer bus til W The Palm kl. 10.00 eller kl. 11.30 med hjemkomst kl. 16.45. Værdibevis hertil modtaget i forbindelse med check-in. Hvis du har tilkøbt måltider/All Inclusive, skal disse indtages hos Aloft Palm Jumeirah.

 • Der er byggeri i området omkring hotellet, der kan virke forstyrrende.

Vær opmærksom på

Til sommeren 2023 er minimumsantallet af personer i dobbeltværelserne 2 personer.

My Emirates Pass - sommer 2023

Behold dit boardingkort, når du flyver med Emirates i perioden 1. maj til 30. september 2023. Det giver dig rabatter og tilbud, du ikke vil gå glip af!

Læs mere om Emirates Pass

Alle hoteller i Dubai Palm Jumeirah

Atlantis The Palm

På Atlantis The Palm, det ikoniske hotel i den fjerne ende af Palm Jumeirah, venter en eventyrlig ferie for hele familien med Mellemøstens største vandland, bølgemaskine, en fantastisk strand og restauranter i verdensklasse.

W Dubai the Palm

W Dubai the Palm er perfekt til dig, der ønsker at bo i et miljø, hvor hver centimeter af hotellet er spektakulær indrettet. Udsigten fra tagterrassen over havet og Dubais skyline er betagende. Intet er blevet overladt til tilfældighederne på dette eksklusive hotel, der kan prale af et par prisvindende restauranter. Her venter et afslappet ferieliv, hvor du bor i unikt indrettede værelser, hvor farverige møbler og Studio 54 møder moderne teknologi.

Marriott Resort Palm Jumeirah Dubai

Marriott Resort Palm Jumeirah Dubai ligger i starten af den ikoniske palmelignende ø Palm Jumeirah. Her venter en behagelig og solrig ferie for hele familien! Slap af ved det dejlige poolområde eller på den private sandstrand. Hotellet byder også på flere hyggelige restauranter med noget for enhver smag.