Atlantis The Palm

På Atlantis The Palm, det ikoniske hotel i den fjerne ende af Palm Jumeirah, venter en eventyrlig ferie for hele familien med Mellemøstens største vandland, bølgemaskine, en fantastisk strand og restauranter i verdensklasse.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 1 barn. Deluxe-værelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 1 barn. Club-værelser for 1-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Helheden og børnene elskede vandlandet
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 15 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Atlantis The Palm er et luksushotel beliggende i den yderste ende af Palm Jumeirah. Hotellet har den sunkne by Atlantis som tema og ligger direkte på sin egen strand med udsigt over Dubais skyline. Her er der udover en række aktiviteter at beskæftige sig med et poolområde med to pools, solstole, parasoller og poolhåndklæder. I området er der også en populær strandklub, White beach, med en Instagram-venlig pool.

Aquaventure - Mellemøstens største vandland
Når du bor på Atlantis The Palm, har du gratis adgang til Mellemøstens største vandland, Aquaventure, som hører til hotellet. I vandlandet er der mange spektakulære vandrutsjebaner, blandt andet en 27 meter lang vandrutsjebane, der ender i en gennemsigtig hajtunnel og rafting med en gummibåd. I badelandet er der også et område for de mindre børn med vandrutsjebaner, klatrestativer og andet sjov.

På hotellet finder du også Wavehouse, et underholdningscenter med bowling, arkadespil for børn og teenagere, Surf's Up Wave Rider (bølgemaskine) og The Lost Chambers - et kæmpe akvarium med over 65.000 fisk og hajer.

Restauranter i verdensklasse
På Atlantis The Palm er der flere restauranter af rigtig høj klasse, med flere forskellige koncepter og mad fra alle verdenshjørner.

Nogle af de mest kendte restauranter er japanske Nobu, to restauranter drevet af Gordon Ramsay og restaurant Hakkasan med én stjerne i Michelin-guiden. Restaurant Ossiano, også med en stjerne i Michelin-guiden, er en undervandsrestaurant med udsigt til det store akvarium.

Buffetrestauranten Saffron har over 200 retter at vælge imellem, og her kan du også få en storslået brunch om lørdagen. Kalejdoskop er hotellets anden buffetrestaurant. Hotellet har også et amerikansk steak house, en libanesisk restaurant, en Tex-Mex restaurant og hotellet har i alt 36 restauranter, barer og lounges. Nogle restauranter henvender sig kun til gæster over 10 år.

Til børn og unge
Legerum og børneklub i hotellets regi for børn mellem 4-12 år, der hedder Atlantis Explorers. På klubben The Zone, for teenagere mellem 13-17 år, er der Wii og Playstation. Der er også en biograf og en bar, der serverer milkshakes og sodavand. Børne- og teenagerklubben er mod betaling for overnatning i dobbelt- og deluxe-værelserne, men er inkluderet for dem, der bor i club-værelserne.

Aldersgrænse
På dette hotel skal du være mindst 18 år for at checke ind uden en forælder.

Øvrigt
Gratis wifi. Spa med en forskellige behandlinger mod betaling. Tennis, massage og fitnessrum, nogle aktiviteter mod betaling. Mulighed for PT (personlig træner) mod betaling. Der er et dykkercenter på stranden. Der er over 30 butikker i hotelområdet, herunder Chanel og Tiffany & Co. Vaskeservice. Roomservice.

Måltider

Sommer 2023:

  • Halvpension indgår

Vinter 23/24:

  • Halvpension indgår i perioderne 1/10-20/10 5/11-22/12 7/1-23/3 13/4-30/4

  • Morgenmadsbuffet indgår i perioderne 21/10-4/11 23/12-6/1 24/3-12/4 I disse perioder kan halvpension tilkøbes

  • Nytårsmiddag indgår

Halvpension
Halvpension betyder morgenmad i en af buffetrestauranterne Saffron eller Kaleidoscope. Middagen kan indtages i buffetrestauranterne eller i omkring 10 udvalgte á la carte restauranter, sodavand og vand er inkluderet. Hvis du vil spise på hotellets fineste restauranter, er der et gebyr (ca. AED 200-850/person afhængig af restaurant)

Alle hoteller i Dubai Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah ligger på den østlige side af en af Dubais palmeformede øer. Her hersker en international atmosfære, hvor mad, kultur og sprog fra hele verden blandes på en trendy og moderne måde. Kort og godt afspejler hotellet det moderne liv i Dubai!

Marriott Resort Palm Jumeirah Dubai

Marriott Resort Palm Jumeirah Dubai ligger i starten af den ikoniske palmelignende ø Palm Jumeirah. Her venter en behagelig og solrig ferie for hele familien! Slap af ved det dejlige poolområde eller på den private sandstrand. Hotellet byder også på flere hyggelige restauranter med noget for enhver smag.

Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel

Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel er et britisk hotel, der udstråler luksus og tilbyder en mindeværdig ferie. Hotellet ligger på verdens største menneskeskabte ø, The Palm Jumeirah, og er perfekt placeret lige ved den private strand. Der er to poolområder, herunder en infinity-pool og en lazy river. To restauranter, herunder en internationalt anerkendt indisk restaurant.