Dubai Palm Jumeirah

  • • Verdens største kunstige ø
  • • Et uforglemmeligt minde
  • • Luksuriøse hoteller

Apollo Service

På rejsemål med Apollo Service findes Apollos skandinavisktalende rejseledere på rejsemålet. Vi tilbyder desuden service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-mail, hvor du kan få praktisk information, tips til udflugter, billeje og meget mere. Læs mere på det respektive rejsemål om hvornår Apollo Service tilbydes.

Den palmeformede ø Palm Jumeirah efterlader ingen uberørt. Denne store menneskeskabte ø er hjemsted for mange fine hoteller, hvor de ikoniske Atlantis The Palm og The Royal er hovedattraktioner. Vil du have en uforglemmelig oplevelse, så skal du besøge Palm Jumeirah.

Ugens deal!

Book nu og få 500,- i rabat pr. person på rejser til dette rejsemål. Gælder i afrejseperioden 1/8 2024 - 14/4 2025. Book senest den 28/7 2024.

Rabatten er fratrukket de viste priser.

Gælder nye bookinger, men ikke grupperejser og kan ikke kombineres.


Fakta om Dubai Palm Jumeirah

Tidsforskel

Dansk tid +2 timer (ved dansk sommertid) og +3 (ved dansk vintertid).

Valuta

Valutaen i Dubai er Arabiske dirham (AED).

Transfer

Fra lufthavnen i Dubai til hotellerne tager det ca. 30-60 min. Grundet strikse parkeringsforhold for busser, minibusser og biler i lufthavnen i Dubai lufthavn kan ventetid på 30-60 minutter forekomme. Dette skyldes, at transferbusserne først må køre frem til terminalen, når alle gæster er kommet ud fra bagageområdet. Trafik i lufthavnsområdet kan også påvirke ventetiden i lufthavnen.

Fra lufthavnen i Ras Al Khaimah til hotellerne tager det ca. 1,5-2 timer afhængig af trafiksituationen.

Under nytår kan transfer tage op til 1 time ekstra pga. forskellige events. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 24°c
feb 25°c
mar 28°c
apr 32°c
maj 36°c
jun 39°c
jul 40°c
aug 40°c
sep 39°c
okt 35°c
nov 31°c
dec 27°c
9,3 ud af 10 Dubai Palm Jumeirah
Vores gæsters vurdering, Baseret på 36 anmeldelser

Andre byer Dubai

Bur Dubai & Deira

Bur Dubai er en lille ældre og mere lokal bydel i Dubai. I området er der utrolig meget kultur, og på Dubai Museum kan du lære alt om områdets historie. Her bor du også nær mange restauranter og shopping, både i moderne butikker og spændende souker i Deira.

Dubai Al Barsha & Barsha Heights

Al Barsha og Barsha Heights ligger mellem Dubai Marina og Dubai Downtown. Med sin centrale beliggenhed og gode transportmuligheder er hotellerne i Al Barsha og Barsha Heights et perfekt udgangspunkt for dig, der gerne vil rundt i Dubai og opleve så meget som muligt under ferien. Dette er et område i konstant udvikling, og her finder du både områder beboelsesområder, hoteller, caféer og restauranter.

Dubai Parks and Resorts

Rejs til Dubai Parks and Resorts, en fantastisk destination for hele familien, der ønsker at opleve spænding og eventyr i Dubai. Her venter adskillige forskellige forlystelsesparker, restauranter og shoppingmuligheder - det meste af det, der skal til for en tempofyldt og mindeværdig ferie!

Jumeirah Beach & Dubai Marina

Jumeirah Beach med Dubai Marina er Dubais mest kendte destination til sol- og badeferie. Hele området er fantastisk, med alt fra en skøn strand til restauranter og god shopping. Og i nærheden er der meget at se og opleve, blandt andet luksushotellet Burj al Arab og det enorme vandland Wild Wadi Water Park.

Dubai Jebel Ali

Jebel Ali byder på et stille og roligt ferieophold med fokus på afslapning og et skønt strandliv. På den gode Jebel Ali Beach venter der mange muligheder for vandsportsfaciliteter.