Værelsestyper

Club-værelser

Club-værelser med dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning i fold-ud seng. Kaffe-/te faciliteter. Tv med satellitkanaler og minibar. Gratis vand, wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Ingen udeplads. Nogle værelser har havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Gæster i club-værelser har adgang til hotellets Executive Lounge på 10. etage. Loungen er åben 06.30-24.00. Her indgår bl.a. privat ind- og udcheckning, snacks, afternoon tea og high speed wifi.

Antal personer: 1-3 personer.

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser med dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning i fold-ud seng. Kaffe-/te faciliteter. Tv med satellitkanaler og minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering. Bad/brus og toilet. Ingen udeplads. Nogle værelser har havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer.

Familie-værelser

Familie-værelser med dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning i fold-ud seng. Kombineret opholdsrum og soveværelse. Kaffe-/te faciliteter. Tv med satellitkanaler og minibar. Gratis vand, wifi (high speed), aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Ingen udeplads, men havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 børn.