Hilton Abu Dhabi Yas Island

 • • Adgang til forlystelsesparker på Yas Island indgår
 • • Tilkøb måltider

På Hilton Abu Dhabi Yas Island kan du slappe af ved poolen, tage en svømmetur på stranden, træne i fitnessrummet og spise godt på hotellets restauranter. Og når du har prøvet alt, hvad hotellet har at tilbyde, kan du tage til en af forlystelsesparkerne på Yas Island - adgangen inkluderet. Og hvis du ikke når at gøre alt på én dag, kan du altid tage tilbage i morgen...

Ugens deal: Dubai & Emiraterne

Book nu og få 500,- i rabat pr. person på rejser til De Forenede Arabiske Emirater i afrejseperioden 1/7 2023 - 13/4 2024. Gælder nye bookinger der bookes fra den 25/5 og senest den 4/6.

Gælder ikke grupperejser. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser

Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer eller 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. Club-værelser for 1-2 personer eller 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. Familie-værelser for 2-5 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1 km
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Pool og strand
Hotellet har et indbydende poolområde med to pools, en stor pool for voksne og et dejligt skyggefuld børnepool/plaskebassin. Solstole, parasoller og pool-/strandhåndklæder er inkluderet. Der er selvfølgelig også en poolbar til forfriskende drinks i løbet af dagen. Yas Beach ligger ca. 1 kilometer væk, hvor der også er pool, solstole, parasoller og strandhåndklæder.

Mad og drikke
Hotellet har tre restauranter. Hos Graphos Social Kitchen serveres retter fra det internationale køkken - klassiske smagsvarianter med et moderne twist. Café del Mar Abu Dhabi er stedet for en afslappet middag og Capila - Pool Bar og Grill lokker med salater, sunde bowls og grillmad. Osmo Lounge and Bar er åben hele dagen og serverer eftermiddagste hver eftermiddag og signaturcocktails om aftenen.

Sundhed og velvære
Hotellets spa, eforea, tilbyder en række behandlinger mod betaling. Gratis adgang til fitnessrum og mulighed for at deltage på træningshold, nogle mod betaling.

Indgangsbilletter til forlystelsesparker
Yas Island er et sted fyldt med forlystelsesparker og sjove aktiviteter. Det vil være endnu sjovere for dem, der bor på Hilton Abu Dhabi Yas Island - en adgangsbillet pr. person pr. dag er inkluderet for hele familien til en af forlystelsesparkerne Ferrari World Abu Dhabi, Yas Waterworld Abu Dhabi eller Warner Bros. World™ Abu Dhabi. På en uge har du tid til at prøve alle parkerne to gange, hvis du kan klare det.

Værelser med ekstra fordele
Booker du et club-værelse, er adgang til hotellets Executive lounge også inkluderet, hvor der venter lidt ekstra luksus. Der serveres morgenmad hver morgen, eftermiddagste serveres om eftermiddagen og hver aften mellem 18.00-20.00 er der en happy hour med cocktails og alkoholfrie drinks inkluderet og der serveres små forretter og et udvalg af slik.

Øvrigt om hotellet
Gratis wifi på hotellet. Hotellet er helt røgfrit, det betyder, at rygning ikke er tilladt i nogen områder af hotellet. Børneklub i hotellets regi med engelsktalende personale for børn 4-12 år.

Du kan komme til Yas Mall (ca. 4 kilometer væk) med både butikker og restauranter med den gratis Yas Express-bus. Cirka 30 km til Abu Dhabi by. Trafikken fra den nærliggende lufthavn kan opfattes som forstyrrende.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet
 • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmadsbuffet samt frokost eller middag på restaurant Graphos Social Kitchen)
 • Helpension (morgenmadsbuffet samt frokost og middag på restaurant Graphos Social Kitchen)
 • All Inclusive

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet på restauranten Graphos Social Kitchen
 • Frokost (buffet eller fast menu) på restauranten Graphos Social Kitchen
 • Frokost fra en fast menu på Capila bar & Grill restaurant
 • Middagsbuffet på restauranten Graphos Social Kitchen
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og cocktails ad libitum, kl. 12.00-22.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Altid på vores hoteller for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Abu Dhabi

Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche

Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche er et moderne hotel med alt, man kan ønske sig for en skøn ferie; privat strand, flere poolområder med blandt andet en pool med bølgemaskine samt god service. Hotellet ligger centralt i Abu Dhabi, hvor der findes luksuriøse shoppingcentre og masser af seværdigheder.

Conrad Abu Dhabi Etihad Towers

Oplev spektakulære solnedgange og panoramaudsigt over Abu Dhabi på det 5-stjernede Conrad Abu Dhabi Etihad Tower. På dette eksklusive hotel er atmosfæren rolig, og du kan slappe af i hotellets spa, i en af de dejlige pools eller på den private strand.