Bedømmelse af Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,1 ud af 10 baseret på 25 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,1 / 10
Rengøring
 
8,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,6 / 10
Mad og drikke
 
7,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Service
 
8,2 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
-
Jeg havde forventet, at når man bookede 2 værelser, så ville de ligge i nærheden af hinanden. Jeg var i hvert fald glad for at vores børn var så store.....havde de været mindre synes jeg ikke at det er ok, at vi fik værelser på to forskellige etager og langt væk fra hinanden

Bekræftet køb : 2023-10-22


9 ud af 10

+
Beach club
-

Bekræftet køb : 2023-10-20


6 ud af 10

+
Tæt på shopping og strand. Kunne sikkert ha’ været et godt poolområde, hvis det meste ikke havde været lukket hele ugen.
-
Mere variation af maden. Is bør være gratis med all. incl. Det kostede 60 kr. for 2 iskugler og det var så i øvrigt hvad der var at få af is til børnene. Hele vandlandet, børnepool og alle vandruchebaner var lukket p.g.a. reparation, hvilket Apollo ikke havde fortalt os. Det var meget skuffende og ikke særlig sjovt at ligge og sole sig 10 m fra hvor der arbejdede gravekør og andre arbejdsmaskiner. Havde vi vist det havde vi aldrig valgt det hotel.

Bekræftet køb : 2023-03-18


5 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-03-04


7 ud af 10

+
Poolen og stranden
-
Manglende grundig rengøring Trætte værelser som ikke have femstjernet status Manglende service i receptionen. Hver gang man spurgte om noget, kunne de ikke hjælpe

Bekræftet køb : 2023-03-01


8 ud af 10

+
Beachclubben, lækre omgivelser og meget serviceminded personale.
-

Bekræftet køb : 2023-02-18


8 ud af 10

+
Nyrenoverede flotte værelser. Fitnesscenter var stort og med lækre maskiner. Dejlig Beach Club, hvor der var DJ ved voksenpoolen, som vi benyttede 2 dage.
-

Bekræftet køb : 2023-02-15


8 ud af 10

+
Rengøringen
-

Bekræftet køb : 2023-02-01


10 ud af 10

+
Skønt hotel, overraskende lækkert område med strand, pool og div. restauranter
-

Bekræftet køb : 2023-01-25


8 ud af 10

+
Beach club på den anden side af vejen
-

Bekræftet køb : 2022-11-30


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

88% af gæsterne anbefaler

5388 bedømmelser
Meget godt
 
3062
Godt
 
1452
Middel
 
491
Mindre godt
 
216
Dårligt
 
167

5 nyeste bedømmelser

17-02-2023

af randidanielsen14 Fredericia, Danmark

Dejligt ophold

Har besøgt hotellet i en uge sammen med min teenagersøn. Vi nød et lækkert nyrenoveret værelse på 7. etage. Værelset var meget rent og der var et par nye flasker vand på værelset hver dag, hvilket var dejligt. Vi benyttede hotellets GYM fitness center flere gange og det er godt udstyret. Hotellets Beach Club med bl.a. voksenpool er dejligt og med dj som spillede lækkert musik begge dage vi var ved poolen. Morgenmadsbuffeten er travl omkring kl. 9.30 - 10.30 hvor vi dagligt var forbi. Men de var hurtige til at fylde op og kunne altid finde et bord til os. Maden var ok, men pandekagerne var dog de tørreste vi nogensinde har smagt. Hotellet ligger super til den lange strandpromenade langs Corniche - vi gik flere aftener en tur og nød det skønne vejr. Vil også anbefale at gå over på halvøen til det store flag en aften - der er en smuk udsigt til byens skyline. Syntes hotellet har en perfekt beliggenhed og alt personale er meget venligt. Eneste minus var at vi oplevede at vores værelse ikke blev gjort rent 2 dage, hvilket betød at vi løb tør for rene håndklæder og toiletpapir.

 
23-05-2022

af BrunoB639 Aalborg, Danmark

Super oplevelse.

Vi besøgte hotellet i maj 2022 og havde 10 overnatninger. Det er rigtig dejlig hotel, hvor man føler sig velkommen fra start til slut. Rigtig venlig personale, der forsøger, at hjælpe med alt. Hotellet var netop åbnet, efter at have været lukket i 1 år, grundet Covid-19, så derfor var meget under opstart, men selv under vores korte ophold mærkede vi store fremskridt. Receptionen var super venlig. Værelserne var velholdte og meget rene. Morgenmadsrestauranten var god og der manglede ikke noget. Der blev fyldt op og ikke den store trængsel. Aftensmad var MEGET ensformig.....det samme hver aften med Meget små variationer. Dog var der ændringer at spore den sidste dag, hvor der var lidt anderledes mad. Vi påtalte dette under opholdet og det bliver formentlig ændret. Ingen speciel mad til de små børn(Pommes, Pizza mv.). Loungen var en oplevelse. Super dejlig sted med rigtig god service. Super mad og gode muligheder for at få spiritus i 2 timer daglig. Hotellet bør være stolt af tjeneren Gudaraj et herligt ung menneske, der sørgede for god stemning og betjening. Der er en lille gåtur til swimmingpools og stranden, hvilket ikke har den store betydning. Rigtig dejlig område, med perfekt strand og masser af gratis strandstole. Man får badehåndklæder ved ankomst til stedet. Vær opmærksom på at det IKKE kun er hotellets gæster, der kan benytte dette private område. Specielt lørdag og søndag aften bliver der spillet MEGET højt musik og der er mange lokale, der prøver at vise, at de har lidt penge. Meget venlig personale og rengøringen på stranden blev også rigtig god i løbet af opholdet. Generelt vil jeg sige, at det er et super dejlig "lille" hotel, hvor man føler sig velkommen. Det er ikke så fornemt, at man ikke føler sig godt tilpas. Godt hotel til prisen og jeg er sikker på det bliver bedre. Hoteldirektøren var tilstede de sidste dage af vores ophold og der blev iværksat flere ting - super arbejde. Hotellet har en super placering, hvor man kan gå til rigtig mange fornøjelser. Prøv stort indkøbscenter, Rays bar på nabohotellet Conrad/Hilton, på 62. etage og ikke mindst spisning/besøg på Emirat hotel, der er beliggende lige overfor Radission. Fantastisk oplevelse. Til hotel Rasission Blu: Tak for et dejlig ophold.

 
26-02-2020

af FamilenLarsen Sengeløse, Danmark

Dejligt hotel med god placering i Abu Dhabi

Vi rejste en familie på 4, 2 voksne og 2 børn. Havde bestilt et standard værelse, men blev opgraderet gratis til en dejlig lejlighed med soveværelse, stue, bad og køkken. Børnene fik således stuen med 2 enkeltsenge. Der var rigeligt med plads. Strand og pool området er fantastisk. Området er stille og roligt og i kort køreafstand fra de seværdigheder vi ville besøge.

 
20-02-2020

af metteesben Frederikssund Kommune, Danmark

Ok hotel men ikke mere end det

Ligger fint dejlig udsigt men dyrt at spise ved poolen stedet trænger til en opgradering .morgenmaden er fin dog er kaffemaskinerne placeret forkert så folk står i vejen mår de står i lå for at lave kaffe . Vi syntes at mad og drikkevarer urimeligt dyrt i Emiraterne på hoteller og restauranter syntes vi

 
09-02-2020

af 110930 Ban Khao Takiap, Thailand

Fin værdi

På mange måder et rigtig fint sted - super placering, virkelig god mad (helpension) og perfekt pool-/strandområde for børnefamilien. Desværre meget tydeligt, at det er under løbende renovering (og en del udestår).