Conrad Abu Dhabi Etihad Towers

Conrad Abu Dhabi Etihad Tower – her kan du opleve spektakulære solnedgange og panoramaudsigt over hovedstaden. Dette er virkelig et luksushotel, der kan tilbyde byens højeste udsigtspunkt, en fantastisk spa, flere pools og en privat strand. Hotellets beliggenhed, nabo til et indkøbscenter med mange designerbutikker, og langs den populære Cornich gør det til "the place to be" i Abu Dhabi.

få rabat på vinterferien

Få book tidligt-rabat på 500,- pr. person til De Kanariske Øer, Madeira, Dubai & Emiraterne, Egypten & Mauritius. Til Thailand får du 1000,- pr. booking. Gælder for rejser med afrejse 1. november 2022 - 31. marts 2023 og kun på nybookinger der foretages i perioden 5.-31. maj 2022. Gælder ikke grupperejser. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser. Læs mere her »


Værelsestyper

Superior-værelser for 2 personer. Deluxe-værelser for 2 personer. Deluxe-værelser plus for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 6 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Det eksklusive hotel Conrad Abu Dhabi Etihad Towers har en unik beliggenhed på en privat strand, kun 10 minutter fra præsidentpaladset i Abu Dhabi. Blandt det mest spektakulære på hotellet er Observation Deck, et observationsdæk eller udsigtspunkt med 360 graders udsigt over byens skyline og havet. Desuden er filmen The Fast and the Furious 7 delvist blevet optaget på netop dette hotel...

Hotellet lokker med flere udendørs pools, og ved disse er der skønne komfortable solstole under skyggefulde parasoller og bløde poolhåndklæder, der kan lånes gratis. Lignende faciliteter er også tilgængelige på den fine private sandstrand.

Der er mange forskellige restauranter og barer på hotellet, lige fra snackbaren Lillet Pool Bar til den prisvindende buffet på Restaurant Rosewater og de fleste à la carte restauranter med smagsoplevelser fra hele verden. Eller hvad med Ray's Grill på 63. etage, Li Beirut med klassiske libanesiske retter, Nahaam med salater, burgere og diverse shakes, Sole Sole med italiensk mad, Tori No Su med retter fra det japanske køkken og VaKaVa som repræsentant for Sydamerika.

Ferieformen kan toppes i det veludstyrede fitnessrum og til restitution og afslappende stunder anbefaler vi et besøg i hotellets spa. Her tilbydes mange forskellige behandlinger (alle mod betaling), prøv evt. Rasoul Mud Chamber, en traditionel spa-terapi fra Mellemøsten med ler, urteduftdamp og et sidste varmt brusebad med gavnlige olier til rensning og detox.

Der er gratis wifi på hele hotellet. Vaskeservice mod betaling.

Hotellet har en topplacering nær Abu Dhabis Corniche Road, en imponerende, lang promenade med blandt andet legeområder for børn, vandre- og cykelstier, caféer og restauranter og ikke mindst den fantastiske Corniche Beach. Ca. 1,9 kilometer til Marina Mall og ca. 11,5 kilometer til Louvre Abu Dhabi. Den velkendte Sheikh Zayed-moske ligger omkring 16,4 kilometer væk.

For liv og aktivitet findes Yas Island ca. 13 kilometer fra hotellet, en oase med flere forlystelsesparker såsom Ferrari World Abu Dhabi med verdens hurtigste rutsjebane, Yas Waterworld Abu Dhabi, Warner Bros. World™ Abu Dhabi men også Formel 1-banen Yas Marina Circuit, et indkøbscenter, masser af restauranter og en rigtig fin golfbane.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension
  • Nytårsmiddag

Værd at vide

  • OBS! På dette hotel må gæster under 18 år ikke checke ind uden at være i selskab med forældre.
  • Bemærk at personer under 21 år ikke må drikke alkohol ifølge alkohol-loven i De Forenede Arabiske Emirater.
  • I De forenede Emirater opkræver en del hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med ind-checkning. Depositummet kan betales kontant, men hotellerne foretrækker kredit- eller kontokort. Ved ud-checkning tilbagebetales depositum.

Altid på vores eksklusive hoteller

  • Klassificering mindst 5 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Spa med mulighed for forskellige behandlinger og massage
  • Eksklusivt poolområde

Alle hoteller i Abu Dhabi

Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche

Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche er et moderne hotel med alt, man kan ønske sig for en skøn ferie; privat strand, stort poolområde og god service. Hotellet ligger centralt i Abu Dhabi, hvor der findes luksuriøse shoppingcentre og masser af seværdigheder.

Al Raha Beach

Al Raha Beach ligger lige ved stranden i Abu Dhabi og er et af vores Apollo Mondo Family-hoteller. Hotellet har et stort og indbydende poolområde samt en privat sandstrand, der kantes af palmer. Med faciliteter som kaffe- og juicebaren Mondo Café, Club Polly & Mino, svømmeskole, børnepool og fitnessrum, kan du se frem til en komplet ferieoplevelse!