Conrad Abu Dhabi Etihad Towers

 • * 360 graders udsigt over Abu Dhabi

Oplev spektakulære solnedgange og panoramaudsigt over Abu Dhabi på det 5-stjernede Conrad Abu Dhabi Etihad Tower. På dette eksklusive hotel er atmosfæren rolig, og du kan slappe af i hotellets spa, i en af de dejlige pools eller på den private strand.


Værelsestyper

Superior-værelser for 2 personer. Deluxe-værelser for 2 personer. Deluxe-værelser plus for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Bedste og velafbalanceret service fra alle ansatte
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 6 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Unik beliggenhed med 360 graders udsigt over Abu Dhabi
Det eksklusive hotel Conrad Abu Dhabi Etihad Towers har en unik beliggenhed på en privat strand, kun 10 minutter fra præsidentpaladset i Abu Dhabi. Blandt det mest spektakulære på hotellet er Observation Deck, et observationsdæk eller udsigtspunkt med 360 graders udsigt over byens skyline og havet. Desuden er filmen The Fast and the Furious 7 delvist blevet indspillet på netop dette hotel...

Flere pools og privat strand
Hotellet lokker med flere udendørs pools, og ved disse er der skønne komfortable solstole under skyggefulde parasoller og bløde poolhåndklæder, der kan lånes gratis. Lignende faciliteter er også tilgængelige på den fine private sandstrand.

Gastronomiske oplevelser fra hele verden Der er mange forskellige restauranter og barer på hotellet, lige fra snackbaren Lillet Pool Bar til den prisvindende buffet på Restaurant Rosewater og de fleste à la carte restauranter med smagsoplevelser fra hele verden. Eller hvad med Ray's Grill på 63. etage, Li Beirut med klassiske libanesiske retter, Nahaam med salater, burgere og diverse shakes, Sole Sole med italiensk mad, Tori No Su med retter fra det japanske køkken og VaKaVa som repræsentant for Sydamerika.

Sundhed for et velvære
Ferieformen kan toppes i det veludstyrede fitnessrum og til restitution og afslappende stunder anbefaler vi et besøg i hotellets spa. Her tilbydes mange forskellige behandlinger (alle mod betaling), prøv evt. Rasoul Mud Chamber, en traditionel spa-terapi fra Mellemøsten med ler, urteduftdamp og et sidste varmt brusebad med gavnlige olier til rensning og detox.

Øvrigt
Der er gratis wifi på hele hotellet. Vaskeservice mod betaling.

Nær flere seværdigheder
Hotellet har en topplacering nær Abu Dhabis Corniche Road, en imponerende, lang strandpromenade med blandt andet legeområder for børn, vandre- og cykelstier, caféer og restauranter og ikke mindst den fantastiske Corniche Beach. Ca. 1,9 kilometer til Marina Mall og ca. 11,5 kilometer til Louvre Abu Dhabi. Den velkendte Sheikh Zayed-moske ligger omkring 16,4 kilometer væk.

For liv og aktivitet findes Yas Island ca. 13 kilometer fra hotellet, en oase med flere forlystelsesparker såsom Ferrari World Abu Dhabi med verdens hurtigste rutsjebane, Yas Waterworld Abu Dhabi, Warner Bros. World™ Abu Dhabi men også Formel 1-banen Yas Marina Circuit, et indkøbscenter, masser af restauranter og en rigtig fin golfbane.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

 • Halvpension
 • Nytårsmiddag

Halvpension er morgenmad og frokost eller middag i hotellets buffetrestaurant. Hos Conrad Abu Dhabi Etihad Towers tilbydes Dine Around, når du tilkøber halvpension. Hvis du vil spise i á la carte-restauranterne, får du en kredit på 100 AED/voksen (50 AED/barn) til at bruge som delbetaling. Drikkevarer betales separat og er ikke inkluderet i kreditten. Her kan du se, hvilke restauranter der er med.

Værd at vide

 • OBS! På dette hotel må gæster under 18 år ikke checke ind uden at være i selskab med forældre.
 • Bemærk at personer under 21 år ikke må drikke alkohol ifølge alkohol-loven i De Forenede Arabiske Emirater.
 • I De forenede Emirater opkræver en del hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med ind-checkning. Depositummet kan betales kontant, men hotellerne foretrækker kredit- eller kontokort. Ved ud-checkning tilbagebetales depositum.

My Emirates Pass - vinter 2022/23

Behold dit boardingkort, når du flyver med Emirates i perioden 1. november til 31. marts 2023. Det giver dig rabatter og tilbud, du ikke vil gå glip af!

Læs mere om Emirates Pass

Altid på vores eksklusive hoteller

 • Klassificering mindst 5 sole
 • Mange tilfredse gæster
 • Spa med mulighed for forskellige behandlinger og massage
 • Eksklusivt poolområde

Alle hoteller i Abu Dhabi

Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche

Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche er et moderne hotel med alt, man kan ønske sig for en skøn ferie; privat strand, flere poolområder med blandt andet en pool med bølgemaskine samt god service. Hotellet ligger centralt i Abu Dhabi, hvor der findes luksuriøse shoppingcentre og masser af seværdigheder.

Al Raha Beach

Al Raha Beach i Abu Dhabi ligger direkte på stranden. Her kan hele familien nyde det store og indbydende poolområde, og hotellets private sandstrand er beklædt med palmer.

Radisson Blu Yas Island

Radisson Blu Yas Island er et elegant hotel, som ligger på den skønne ø Yas Island. Hotellet ligger i skønne omgivelser med sandstrande, shopping og populære attraktioner som fx Ferrari World og Yas Waterworld tæt på. Her venter en sjov familieferie i De Forenede Arabiske Emiraters største emirat og hovedstad.