Conrad Abu Dhabi Etihad Towers

Oplev spektakulære solnedgange og panoramaudsigt over Abu Dhabi på det 5-stjernede Conrad Abu Dhabi Etihad Tower. På dette eksklusive hotel er atmosfæren rolig, og du kan slappe af i hotellets spa, i en af de dejlige pools eller på den private strand.

Ugens deal!

Book nu og få 500,- i rabat pr. person på rejser til dette rejsemål. Gælder i afrejseperioden 1/8 2024 - 14/4 2025. Book senest den 28/7 2024.

Rabatten er fratrukket de viste priser.

Gælder nye bookinger, men ikke grupperejser og kan ikke kombineres.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Superior-værelser for 2 personer. Deluxe-værelser for 2 personer. Deluxe-værelser plus for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 1 barn. Club-værelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Tilgængelighed af personale på hotellet og kvaliteten/udvalget af maden i morgenbuffetten
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 6 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Unik beliggenhed med 360 graders udsigt over Abu Dhabi
Det eksklusive hotel Conrad Abu Dhabi Etihad Towers har en unik beliggenhed på en privat strand, kun 10 minutter fra præsidentpaladset i Abu Dhabi. Blandt det mest spektakulære på hotellet er Observation Deck, et observationsdæk eller udsigtspunkt med 360 graders udsigt over byens skyline og havet. Desuden er filmen The Fast and the Furious 7 delvist blevet indspillet på netop dette hotel...

Flere pools og privat strand
Hotellet lokker med flere udendørs pools, og ved disse er der skønne komfortable solstole under skyggefulde parasoller og bløde poolhåndklæder, der kan lånes gratis. Lignende faciliteter er også tilgængelige på den fine private sandstrand.

Gastronomiske oplevelser fra hele verden Der er mange forskellige restauranter og barer på hotellet, lige fra snackbaren Lillet Pool Bar til den prisvindende buffet på Restaurant Rosewater og de fleste à la carte restauranter med smagsoplevelser fra hele verden. Eller hvad med Ray's Grill på 63. etage, Li Beirut med klassiske libanesiske retter, Nahaam med salater, burgere og diverse shakes, Sole Sole med italiensk mad, Tori No Su med retter fra det japanske køkken og VaKaVa som repræsentant for Sydamerika.

Sundhed for et velvære
Ferieformen kan toppes i det veludstyrede fitnessrum og til restitution og afslappende stunder anbefaler vi et besøg i hotellets spa. Her tilbydes mange forskellige behandlinger (alle mod betaling), prøv evt. Rasoul Mud Chamber, en traditionel spa-terapi fra Mellemøsten med ler, urteduftdamp og et sidste varmt brusebad med gavnlige olier til rensning og detox.

Ekstra luksus i club-værelserne
Booker du et club-værelse, får du adgang til Level 45, en lounge med ekstra luksus på ferien. Udover hotellets øvrige restauranter, barer, lounger og oplevelser får du dette:

 • Ind- og udcheckning finder sted i Level 45
 • Adgang til Level 45 mellem kl. 06.30-23.00
 • Morgenmadsbuffet og à la carte menu, kl. 06.30-11.00
 • Der serveres aperitiffer kl. 11.30-13.30
 • Afternoon tea, kl. 15.00-17.00
 • Aperitif, kanapeer og premium drinks, kl. 17.30-19.30
 • Efter kl. 17.00 kun gæster over 15 er velkomne

Øvrigt
Der er gratis wifi på hele hotellet. Vaskeservice mod betaling.

Nær flere seværdigheder
Hotellet har en topplacering nær Abu Dhabis Corniche Road, en imponerende, lang strandpromenade med blandt andet legeområder for børn, vandre- og cykelstier, caféer og restauranter og ikke mindst den fantastiske Corniche Beach. Ca. 1,9 kilometer til Marina Mall og ca. 11,5 kilometer til Louvre Abu Dhabi. Den velkendte Sheikh Zayed-moske ligger omkring 16,4 kilometer væk.

For liv og aktivitet findes Yas Island ca. 13 kilometer fra hotellet, en oase med flere forlystelsesparker såsom Ferrari World Abu Dhabi med verdens hurtigste rutsjebane, Yas Waterworld Abu Dhabi, Warner Bros. World™ Abu Dhabi men også Formel 1-banen Yas Marina Circuit, et indkøbscenter, masser af restauranter og en rigtig fin golfbane.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet
 • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmadsbuffet samt frokost eller middagsbuffet)

Halvpension er morgenmad og frokost eller middag i hotellets buffetrestaurant. Hos Conrad Abu Dhabi Etihad Towers tilbydes Dine Around, når du tilkøber halvpension. Hvis du vil spise i á la carte-restauranterne, får du en kredit på 100 AED/voksen (50 AED/barn) til at bruge som delbetaling. Drikkevarer betales separat og er ikke inkluderet i kreditten. Her kan du se, hvilke restauranter der er med.

Værd at vide

 • OBS! På dette hotel må gæster under 18 år ikke checke ind uden at være i selskab med forældre.

Vær opmærksom på

For vinteren 2023/24 er det også muligt at reservere klubværelser.

Eksklusivt hotel

 • Klassificering mindst 5 sole
 • Mange tilfredse gæster
 • Spa med mulighed for forskellige behandlinger og massage
 • Eksklusivt poolområde

Alle hoteller i Abu Dhabi

Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche

Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche er et moderne hotel med alt, man kan ønske sig for en skøn ferie; privat strand, flere poolområder med blandt andet en pool med bølgemaskine samt god service. Hotellet ligger centralt i Abu Dhabi, hvor der findes luksuriøse shoppingcentre og masser af seværdigheder.

Hilton Abu Dhabi Yas Island

På Hilton Abu Dhabi Yas Island kan du slappe af ved poolen, tage en svømmetur på stranden, træne i fitnessrummet og spise godt på hotellets restauranter. Og når du har prøvet alt, hvad hotellet har at tilbyde, kan du tage til en af forlystelsesparkerne på Yas Island - adgangen inkluderet. Og hvis du ikke når at gøre alt på én dag, kan du altid tage tilbage i morgen...

Le Meridien Abu Dhabi

Le Meridien Abu Dhabi er et familievenligt hotel, der er ideelt beliggende i Abu Dhabi, på stranden og tæt på Abu Dhabi Mall. Hotellet har hyggelige restauranter, en dejlig spa og flotte pools.

Sheraton Abu Dhabi

På Sheraton Abu Dhabi begynder dagen med en energigivende morgenmad på restauranten Flavours, hvorefter du kan slappe af på hotellets hvide sandstrand med en magisk udsigt over Abu Dhabi eller ved poolen med en forfriskende drink. Du kan træne i hotellets fine fitnessrum eller slappe af med en massage i spaen. Sheraton Abu Dhabi er et perfekt hotel for alle!

Rixos Marina Abu Dhabi

Rixos Marina Abu Dhabi er et hotel med privat strand, rummelige pools, spa, flere restauranter og barer og en fremragende beliggenhed i centrum af Abu Dhabi, mindre end 10 minutters gang fra Marina Mall.

Al Raha Beach

Al Raha Beach ligger lige ved stranden i Abu Dhabi. Her trives hele familien ved det store og indbydende poolområde og ved hotellets private sandstrand, der er omgivet af palmer.

Ramada by Wyndham Abu Dhabi Corniche

På Ramada by Wyndham Abu Dhabi Corniche hotel bor du midt i Abu Dhabi, som er hovedstaden i De Forenede Arabiske Emirater. På tagterrassen er der pool til ren afslapning, og du finder også restauranter og et fitnessrum på hotellet. Vil du ud og opleve Abu Dhabi, er det i gåafstand til The Cornish og attraktioner som Louvre Abu Dhabi og Sheikh Zayed-moskeen.