Rixos Marina Abu Dhabi

Rixos Marina Abu Dhabi er et hotel med privat strand, rummelige pools, spa, flere restauranter og barer og en fremragende beliggenhed i centrum af Abu Dhabi, mindre end 10 minutters gang fra Marina Mall.


Værelsestyper

Superior-værelser for 1-3 personer, heraf 1 barn. Deluxe-værelser for 2-3 personer. Executive-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Rixos Marina Abu Dhabi er der tre pools, en stor pool med separat børnepool og en pool kun for voksne. Ved alle pools er der solstole og parasoller samt håndklæder der kan lånes. Der er også cabana-hytter der kan lejes. På stranden kan du også låne solstole, parasoller og håndklæder.

Der er ikke mindre end fem forskellige restauranter på hotellet, restauranten Turquoise serverer en international buffet, på The Bakery Club kan du vælge et sundt måltid, Vero Italiano frister med klassiske italienske smage, People's Restaurant har en menu med internationale retter og gourmet restaurant The Flame Stake house lokker med argentinsk asado, lækkert grillet kød. Når tørsten melder sig, kan den slukkes ved en hvilken som helst bar; Anti-Dote, People's Pool Bar, Cuba Cigar Bar eller Isla Beach Bar.

Forkæl dig selv med en dag i hotellets spa. Der kan du bla. nyde hot stone-massage og forskellige skønhedsbehandlinger. Spaen er også udstyret med sauna, spabad, dampbad og hammam.

Vandsport tilbydes på stranden mod betaling. Der er bordtennis på hotellet, yoga og et par forskellige holdtræningspas samt fitnessrum for dem, der gerne vil holde sig aktive. Udendørs legeplads og børneklubber drevet i hotellets regi med engelsktalende personale for børn i alderen 0-3 år, 4-6 år, 7-12 år, samt en gruppe for børn over 12 år.

Gratis wifi. Vaskeservice.

Hotellet ligger en kort gåtur fra Marina Mall, hvor der er en masse shoppemuligheder, et supermarked og flere restauranter og caféer.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

  • Halvpension

Når voksne tilkøber måltider hjemmefra, spiser børn under 12 år gratis.

My Emirates Pass - sommer 2023

Behold dit boardingkort, når du flyver med Emirates i perioden 1. maj til 30. september 2023. Det giver dig rabatter og tilbud, du ikke vil gå glip af!

Læs mere om Emirates Pass

Altid på vores hoteller for børnefamilier

  • Mange tilfredse gæster
  • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
  • Separat børnepool eller pool med børnesektion
  • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
  • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Abu Dhabi

Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche

Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche er et moderne hotel med alt, man kan ønske sig for en skøn ferie; privat strand, flere poolområder med blandt andet en pool med bølgemaskine samt god service. Hotellet ligger centralt i Abu Dhabi, hvor der findes luksuriøse shoppingcentre og masser af seværdigheder.

Conrad Abu Dhabi Etihad Towers

Oplev spektakulære solnedgange og panoramaudsigt over Abu Dhabi på det 5-stjernede Conrad Abu Dhabi Etihad Tower. På dette eksklusive hotel er atmosfæren rolig, og du kan slappe af i hotellets spa, i en af de dejlige pools eller på den private strand.

Hilton Abu Dhabi Yas Island

På Hilton Abu Dhabi Yas Island kan du slappe af ved poolen, tage en svømmetur på stranden, træne i fitnessrummet og spise godt på hotellets restauranter. Og når du har prøvet alt, hvad hotellet har at tilbyde, kan du tage til en af forlystelsesparkerne på Yas Island - adgangen inkluderet. Og hvis du ikke når at gøre alt på én dag, kan du altid tage tilbage i morgen...

Beach Rotana Abu Dhabi

Hotel Beach Rotana Abu Dhabi er et skønt hotel med service i verdensklasse. Her kan feinschmeckeren glæde sig over et herligt udvalg af restauranter og mange kulinariske oplevelser. Slap af ved poolen eller besøg spaafdelingen, der tilbyder mange forskellige behandlinger. Fra hotellet er der direkte adgang til Abu Dhabi Mall.

Le Meridien Abu Dhabi

Le Meridien Abu Dhabi er et familievenligt hotel, der er ideelt beliggende i Abu Dhabi, på stranden og tæt på Abu Dhabi Mall. Hotellet har hyggelige restauranter, en dejlig spa og flotte pools.

Sheraton Abu Dhabi

På Sheraton Abu Dhabi begynder dagen med en energigivende morgenmad på restauranten Flavours, hvorefter du kan slappe af på hotellets hvide sandstrand med en magisk udsigt over Abu Dhabi eller ved poolen med en forfriskende drink. Du kan træne i hotellets fine fitnessrum eller slappe af med en massage i spaen. Sheraton Abu Dhabi er et perfekt hotel for alle!