Al Raha Beach

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Al Raha Beach ligger lige ved stranden i Abu Dhabi. Her trives hele familien ved det store og indbydende poolområde og ved hotellets private sandstrand, der er omgivet af palmer.


Værelsestyper

Superior-værelser for 1-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Kanon service, dejlige faciliteter, dejligt værelse
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 30 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Al Raha Beach har en skøn beliggenhed lige ved sandstranden i udkanten af Abu Dhabi. Hotellet tilbyder rummelige superior-værelser for hele familien. Her er også et poolområde med pool, der har en børnesektion samt en separat børnepool. Begge pools er temperaturreguleret. Solstole og parasoller. Gratis indendørs pool. Ved hotellets private sandstrand er der også solstole og parasoller. Gratis pool- og strandhåndklæder.

På Al Raha Beach er der flere restauranter med forskellige køkkener. Buffetrestauranten Sevilla har forskellige temaer hver dag fx asiatisk, italiensk og arabisk. På Azur serveres frokost fra en a la carte-menu og middag som buffet med inspiration fra middelhavskøkkenet. På La Piscine serveres traditionelle retter fra Mellemøsten. Restaurant Wanasah byder på en arabisk menu. På hotellet er der også caféer, barer og en natklub. Hotellet har også Black Pearls, en sportsbar med en afslappet atmosfære og en omfattende drinksmenu.

Gratis beach volley og bordtennis. Jet ski og windsurfing mod betaling. I hotellets luksuriøse spaafdeling for personer over 18 år tilbydes du massage og flere forskellige behandlinger mod betaling. Her er også en sauna og en indendørs pool for personer over 16 år mod betaling.

Receptionen er åben døgnet rundt. Butik. Gratis wifi. Udendørs parkering. På hotellet er der er legeplads. Hotellet ligger 20 meter fra nærmeste shoppingcentrum. Fra hotellet er der ca. 30 kilometer til centrum af Abu Dhabi samt ca. 10 min. i bil til Yas Island, hvor man finder Ferrari World og Yas Waterworld.

Aldersgrænse
Er du under 18 år, kan du kun checke ind sammen med en forælder.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet
 • Julemiddag 24/12
 • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • Helpension (morgenmads-, frokost- og middagsbuffet)
 • All Inclusive

Halv- og helpension serveres i buffetrestauranten i Sevilla.
Når voksne tilkøber måltider, spiser børn (2-11 år) gratis.

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet i buffetrestauranten Sevilla, kl. 06.30-10.30,
 • Frokost i buffetrestaurant Sevilla, kl. 12.30-16.00
 • Frokost fra en fast 3-retters menu i en af restauranterne La Piscine, Wanasah, Black Pearl, kl. 12.30-15.30
 • Middag i buffetrestauranten Azur, kl. 18.30-23.00
 • Middag i buffetrestauranten Sevilla, kl. 18.30-22.30
 • Middag fra fast 3-retters menu i en af restauranterne La Piscine, Wanasah, Black Pearl, kl. 18.30-23.00
 • Forfriskninger, øl, vin og drinks til måltiderne ad libitum i de ovenfor nævnte restauranter

Ændringer kan forekomme. All Inclusive gælder frem til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Hotel for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Abu Dhabi

Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche

Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche er et moderne hotel med alt, man kan ønske sig for en skøn ferie; privat strand, flere poolområder med blandt andet en pool med bølgemaskine samt god service. Hotellet ligger centralt i Abu Dhabi, hvor der findes luksuriøse shoppingcentre og masser af seværdigheder.

Conrad Abu Dhabi Etihad Towers

Oplev spektakulære solnedgange og panoramaudsigt over Abu Dhabi på det 5-stjernede Conrad Abu Dhabi Etihad Tower. På dette eksklusive hotel er atmosfæren rolig, og du kan slappe af i hotellets spa, i en af de dejlige pools eller på den private strand.

Hilton Abu Dhabi Yas Island

På Hilton Abu Dhabi Yas Island kan du slappe af ved poolen, tage en svømmetur på stranden, træne i fitnessrummet og spise godt på hotellets restauranter. Og når du har prøvet alt, hvad hotellet har at tilbyde, kan du tage til en af forlystelsesparkerne på Yas Island - adgangen inkluderet. Og hvis du ikke når at gøre alt på én dag, kan du altid tage tilbage i morgen...

Le Meridien Abu Dhabi

Le Meridien Abu Dhabi er et familievenligt hotel, der er ideelt beliggende i Abu Dhabi, på stranden og tæt på Abu Dhabi Mall. Hotellet har hyggelige restauranter, en dejlig spa og flotte pools.

Sheraton Abu Dhabi

På Sheraton Abu Dhabi begynder dagen med en energigivende morgenmad på restauranten Flavours, hvorefter du kan slappe af på hotellets hvide sandstrand med en magisk udsigt over Abu Dhabi eller ved poolen med en forfriskende drink. Du kan træne i hotellets fine fitnessrum eller slappe af med en massage i spaen. Sheraton Abu Dhabi er et perfekt hotel for alle!

Rixos Marina Abu Dhabi

Rixos Marina Abu Dhabi er et hotel med privat strand, rummelige pools, spa, flere restauranter og barer og en fremragende beliggenhed i centrum af Abu Dhabi, mindre end 10 minutters gang fra Marina Mall.

Ramada by Wyndham Abu Dhabi Corniche

På Ramada by Wyndham Abu Dhabi Corniche hotel bor du midt i Abu Dhabi, som er hovedstaden i De Forenede Arabiske Emirater. På tagterrassen er der pool til ren afslapning, og du finder også restauranter og et fitnessrum på hotellet. Vil du ud og opleve Abu Dhabi, er det i gåafstand til The Cornish og attraktioner som Louvre Abu Dhabi og Sheikh Zayed-moskeen.