Al Raha Beach

 • • Lige ved stranden
 • • Børnenes måltider indgår

Al Raha Beach i Abu Dhabi ligger direkte på stranden. Her kan hele familien nyde det store og indbydende poolområde, og hotellets private sandstrand er beklædt med palmer.


Værelsestyper

Superior-værelser for 1-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

poolen
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 30 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Midt på stranden
Al Raha Beach har en skøn beliggenhed lige ved sandstranden i udkanten af Abu Dhabi. Hotellet tilbyder rummelige superior-værelser for hele familien. Her findes et hovedpoolområde med børnesektion og separat børnepool. Begge pools er temperaturreguleret. Solstole og parasoller. Gratis indendørs pool. Ved hotellets private sandstrand er der også solstole og parasoller. Gratis pool- og strandhåndklæder.

Stort udvalg af restauranter og barer
På Al Raha Beach er der flere restauranter med forskellige køkkener. Buffetrestauranten Sevilla har forskellige temaer hver dag fx asiatisk, italiensk og arabisk. Der er også a la carte-restauranter, der tilbyder forskellige specialiteter. På La Piscine serveres traditionelle retter fra Mellemøsten. Restaurant Wanasah byder på en arabisk menu, og på Azur kan du nyde lækre italienske smage. På hotellet er der også caféer, barer og en natklub.

Sport, træning og spabehandlinger
Al Raha Beach har et gratis, veludstyret fitnessrum til gæster over 16 år. Gratis beachvolley og bordtennis. Jetski og windsurfing mod betaling. I hotellets luksuriøse spa-afdeling tilbydes massage og flere forskellige behandlinger mod betaling. Der er også en sauna og en indendørs pool for voksne over 18 år mod betaling.

Øvrigt på hotellet
Receptionen er åben døgnet rundt. Butik. Gratis wifi. Udendørs parkering. Hotellet ligger 20 meter fra nærmeste shoppingcentrum. Fra hotellet er der ca. 30 kilometer til centrum af Abu Dhabi samt ca. 10 min. i bil til Yas Island, hvor man finder Ferrari World og Yas Waterworld.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

 • Halvpension
 • Helpension
 • All Inclusive

Når voksne tilkøber måltider (i bookingen før afrejse), spiser børn (2-11 år) gratis.

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet, kl. 06.30-10.30, i buffetrestauranten Sevilla
 • Frokost, kl. 12:30-15:30, buffet i restaurant Sevilla, eller fra en fast menu i poolbaren La Piscine, restaurant Wanasah eller restaurant Black Pearl
 • Middag kl. 19.00-22.30, buffet i restaurant Sevilla, eller fra en fast menu i poolbaren La Piscine, restaurant Wanasah, restaurant Black Pearl eller restaurant Azur
 • Forfriskninger, øl, vin, lokale drikkevarer til måltider i hver restaurant. Bemærk, at drikkevarer ikke er inkluderet i måltiderne i restaurant Wanasah

Ændringer kan forekomme. Bordreservation kræves på nogle restauranter. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellers armbånd. All Inclusive starter med frokost på ankomstdagen og slutter med morgenmad på afrejsedagen.

Værd at vide

 • OBS! På dette hotel må gæster under 18 år ikke checke ind uden at være i selskab med forældre.
 • Bemærk at personer under 21 år ikke må drikke alkohol ifølge alkohol-loven i De Forenede Arabiske Emirater.
 • I De forenede Emirater opkræver en del hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med ind-checkning. Depositummet kan betales kontant, men hotellerne foretrækker kredit- eller kontokort. Ved ud-checkning tilbagebetales depositum.

My Emirates Pass - vinter 2022/23

Behold dit boardingkort, når du flyver med Emirates i perioden 1. november til 31. marts 2023. Det giver dig rabatter og tilbud, du ikke vil gå glip af!

Læs mere om Emirates Pass

Altid på vores hoteller for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Direkte transfer til og fra hotellet

Når du booker transfer til Al Raha Beach, har du altid direkte transfer. Det vil sige, at transferbussen standser først ved hotellet, og ved afrejse er hotellet sidste stop inden lufthavnen. Transfer bookes sammen med din bestilling på apollorejser.dk eller ring til os på 35 20 19 00.

Alle hoteller i Abu Dhabi

Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche

Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche er et moderne hotel med alt, man kan ønske sig for en skøn ferie; privat strand, flere poolområder med blandt andet en pool med bølgemaskine samt god service. Hotellet ligger centralt i Abu Dhabi, hvor der findes luksuriøse shoppingcentre og masser af seværdigheder.

Conrad Abu Dhabi Etihad Towers

Oplev spektakulære solnedgange og panoramaudsigt over Abu Dhabi på det 5-stjernede Conrad Abu Dhabi Etihad Tower. På dette eksklusive hotel er atmosfæren rolig, og du kan slappe af i hotellets spa, i en af de dejlige pools eller på den private strand.

Radisson Blu Yas Island

Radisson Blu Yas Island er et elegant hotel, som ligger på den skønne ø Yas Island. Hotellet ligger i skønne omgivelser med sandstrande, shopping og populære attraktioner som fx Ferrari World og Yas Waterworld tæt på. Her venter en sjov familieferie i De Forenede Arabiske Emiraters største emirat og hovedstad.