Al Raha Beach

apollo mondo family

 • • Lige ved stranden
 • • Club Polly & Mino og svømmeskole

Al Raha Beach ligger lige ved stranden i Abu Dhabi og er et af vores Apollo Mondo Family-hoteller. Hotellet har et stort og indbydende poolområde samt en privat sandstrand, der kantes af palmer. Med faciliteter som kaffe- og juicebaren Mondo Café, Club Polly & Mino, svømmeskole, børnepool og fitnessrum, kan du se frem til en komplet ferieoplevelse!

Tilbud på dette hotel

Book nu og få 1.000,- i rabat pr. person. Gælder for nye bookinger der bookes i perioden 13/7-31/8 2022 og med afrejse i perioden fra 15/10-14/4 2023. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser og gælder ikke grupperejser. Kan ikke kombineres med andre rabatter.


Værelsestyper

Superior-værelser for 1-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

8. Jeg har ikke læst hotel beskrivelsen på jeres hjemmeside. Jeg har boet på hotellet mange gange...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 30 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Midt på stranden
Al Raha Beach har en skøn beliggenhed lige ved sandstranden i udkanten af Abu Dhabi. Hotellet tilbyder rummelige superior-værelser for hele familien. Her findes et hovedpoolområde med børnesektion og separat børnepool. Begge pools er temperaturreguleret. Solstole og parasoller. Gratis indendørs pool. Ved hotellets private sandstrand er der også solstole og parasoller. Gratis pool- og strandhåndklæder.

Stort udvalg af restauranter og barer
På Al Raha Beach er der flere restauranter med forskellige køkkener. Buffetrestauranten Sevilla har forskellige temaer hver dag fx asiatisk, italiensk og arabisk. Der er også a la carte-restauranter, der tilbyder forskellige specialiteter. På La Piscine serveres traditionelle retter fra Mellemøsten. Restaurant Wanasah byder på en arabisk menu, og på Azur kan du nyde lækre italienske smage. På hotellet er der også caféer, barer og en natklub.

Baristakaffe på Mondo Café
I Apollos kaffe- og juicebar Mondo Café serveres skøn kaffe. Her er der lært baristaer op i den ædle kaffekunst. Du kan bl.a. købe arabisk kaffe, cappuccino, espresso, specialkaffe, flere forskellige friskpressede juicer, lokale bagværk og is med tilbehør - alt af højeste kvalitet.

Sport, træning og spabehandling
På Al Raha Beach er der et gratis veludstyret fitnessrum. Der er også gratis morgenyoga fem gange i ugen med uddannede skandinavisktalende instruktører. Til tider tilbydes også anden holdtræning på hotellet. Tidspunkter og aktuelt program fås på hotellet.

Gratis beach volley og bordtennis. Jet ski og windsurfing mod betaling. I hotellets luksuriøse spaafdeling tilbydes du massage og flere forskellige behandlinger mod betaling. Her er også en sauna og en indendørs pool for gæster over 18 år mod betaling.

Club Polly & Mino og svømmeskole
I Apollos børneklub, Club Polly & Mino, kan børnene tage del af et bredt aktivitetsprogram. Her tilbydes også svømmeskole med skandinavisktalende svømmelærere. I børneklubben er sjove og lærerige aktiviteter i højsædet, og der er mulighed for at lære at sige hej på det lokale sprog og lave en lokal madret. Læs mere om børneklubben Club Polly & Mino.

Øvrigt på hotellet
Receptionen er åben døgnet rundt. Butik. Gratis wifi. Udendørs parkering. Hotellet ligger 20 meter fra nærmeste shoppingcentrum. Fra hotellet er der ca. 30 kilometer til centrum af Abu Dhabi samt ca. 10 min. i bil til Yas Island, hvor man finder Ferrari World og Yas Waterworld.

Her kan du læse mere om alle vores Apollo Mondo Family-hoteller.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

Når voksne tilkøber måltider (i bookingen før afrejse), spiser børn (2-11 år) gratis.

Værd at vide

 • OBS! På dette hotel må gæster under 18 år ikke checke ind uden at være i selskab med forældre.
 • Bemærk at personer under 21 år ikke må drikke alkohol ifølge alkohol-loven i De Forenede Arabiske Emirater.
 • I De forenede Emirater opkræver en del hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med ind-checkning. Depositummet kan betales kontant, men hotellerne foretrækker kredit- eller kontokort. Ved ud-checkning tilbagebetales depositum.
Apollo Mondo Family
 • Club Polly & Mino for børnene
 • Apollo Swim School
 • Børnenes måltider er altid inkluderet
 • Mondo Food & Beverage
 • Holdtræning & fitness indgår
 • Direkte transfer t/r hotellet
 • Wifi indgår

Direkte transfer til og fra hotellet

Når du booker transfer til Al Raha Beach, har du altid direkte transfer. Det vil sige, at transferbussen standser først ved hotellet, og ved afrejse er hotellet sidste stop inden lufthavnen. Transfer bookes sammen med din bestilling på apollorejser.dk eller ring til os på 35 20 19 00.

Alle hoteller i Abu Dhabi

Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche

Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche er et moderne hotel med alt, man kan ønske sig for en skøn ferie; privat strand, stort poolområde og god service. Hotellet ligger centralt i Abu Dhabi, hvor der findes luksuriøse shoppingcentre og masser af seværdigheder.

Conrad Abu Dhabi Etihad Towers

Conrad Abu Dhabi Etihad Tower – her kan du opleve spektakulære solnedgange og panoramaudsigt over hovedstaden. Dette er virkelig et luksushotel, der kan tilbyde byens højeste udsigtspunkt, en fantastisk spa, flere pools og en privat strand. Hotellets beliggenhed, nabo til et indkøbscenter med mange designerbutikker, og langs den populære Cornich gør det til "the place to be" i Abu Dhabi.

Radisson Blu Yas Island

Radisson Blu Yas Island er et elegant hotel, som ligger på den skønne ø Yas Island. Hotellet ligger i skønne omgivelser med sandstrande, shopping og populære attraktioner som fx Ferrari World og Yas Waterworld tæt på. Her venter en sjov familieferie i De Forenede Arabiske Emiraters største emirat og hovedstad.