Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche er et moderne hotel med alt, man kan ønske sig for en skøn ferie; privat strand, flere poolområder med blandt andet en pool med bølgemaskine samt god service. Hotellet ligger centralt i Abu Dhabi, hvor der findes luksuriøse shoppingcentre og masser af seværdigheder.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beach club
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche har et flot poolområde, hvor du kan nyde skønne svømmeture, svømme hen til poolbaren eller tage en tur i vandrutsjebanen. Kun få minutter fra hotellet ligger den private sandstrand. Ud over bare at nyde havet kan du også prøve jetski eller windsurfing mod betaling. Gratis solstole, parasoller og håndklæder.

På hotellet er der ikke mindre end ni restauranter. Morgenmad, frokost og middagsbuffet serveres på La Terrazza med udsigt over Den Persiske Bugt. På Toki venter det asiatiske køkken, mens der er overflod af desserter på Vienna Plaza. Der er aftenunderholdning med livemusik på Jazz Bar & Dining Dazzling eller sport på sportspubben Hemingway's.

Du kan prøve sauna og fitnessrummet gratis (for gæster over 18 år). Der findes desuden en eksklusiv spa med behandlinger mod betaling. Squashbane - udstyr kan lejes. Padel mod betaling - udstyr kan lejes. Klatrepark med bl.a. klatrevæg og en pool med bølgemaskine. Børnene trives godt i børneklubben (i hotellets regi med engelsktalende personale) og på legepladsen.

Yas Island
Oplev Yas Island med hele familien, hvor shoppingcentret Yas Mall og de tre forlystelsesparker Ferrari World, Warner Bros. World og Yas Waterworld ligger. Læs mere om Yas Island her.

Aldersgrænse
Hvis du er under 21 år, må du ikke checke ind på hotellet uden en forælder med dig.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet
 • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet).
 • Helpension (morgenmads-, frokost- og middagsbuffet).
 • All Inclusive

Hvis du booker halvpension og rejser over nytår, indgår morgenmadsbuffet, frokost og festmiddag om aftenen.

Når voksne tilkøber måltider inden afrejse, spiser børn (2-11 år) gratis.

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet i restaurant La Terrazza, kl. 06.30-10.30 på hverdage, kl. 06.30-11.00 i weekender
 • Frokostbuffet i La Terrazza, kl. 12.30-15.30
 • Frokost fra fast menu i poolbaren Escape, kl. 12.00-16.00
 • Snacks i poolbaren Escape, kl. 16.00-18.00
 • Middagsbuffet i restaurant La Terrazza, kl. 18.30-23.00
 • Forfriskninger, kaffe, te, sodavand, øl og vin ad libitum i poolbaren Escape, kl. 12.00-19.00
 • 20% rabat på spabehandlinger

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder frem til morgenmad på afrejsedagen.

Alle hoteller i Abu Dhabi

Conrad Abu Dhabi Etihad Towers

Oplev spektakulære solnedgange og panoramaudsigt over Abu Dhabi på det 5-stjernede Conrad Abu Dhabi Etihad Tower. På dette eksklusive hotel er atmosfæren rolig, og du kan slappe af i hotellets spa, i en af de dejlige pools eller på den private strand.

Hilton Abu Dhabi Yas Island

På Hilton Abu Dhabi Yas Island kan du slappe af ved poolen, tage en svømmetur på stranden, træne i fitnessrummet og spise godt på hotellets restauranter. Og når du har prøvet alt, hvad hotellet har at tilbyde, kan du tage til en af forlystelsesparkerne på Yas Island - adgangen inkluderet. Og hvis du ikke når at gøre alt på én dag, kan du altid tage tilbage i morgen...

Le Meridien Abu Dhabi

Le Meridien Abu Dhabi er et familievenligt hotel, der er ideelt beliggende i Abu Dhabi, på stranden og tæt på Abu Dhabi Mall. Hotellet har hyggelige restauranter, en dejlig spa og flotte pools.

Sheraton Abu Dhabi

På Sheraton Abu Dhabi begynder dagen med en energigivende morgenmad på restauranten Flavours, hvorefter du kan slappe af på hotellets hvide sandstrand med en magisk udsigt over Abu Dhabi eller ved poolen med en forfriskende drink. Du kan træne i hotellets fine fitnessrum eller slappe af med en massage i spaen. Sheraton Abu Dhabi er et perfekt hotel for alle!

Rixos Marina Abu Dhabi

Rixos Marina Abu Dhabi er et hotel med privat strand, rummelige pools, spa, flere restauranter og barer og en fremragende beliggenhed i centrum af Abu Dhabi, mindre end 10 minutters gang fra Marina Mall.

Al Raha Beach

Al Raha Beach ligger lige ved stranden i Abu Dhabi. Her trives hele familien ved det store og indbydende poolområde og ved hotellets private sandstrand, der er omgivet af palmer.

Ramada by Wyndham Abu Dhabi Corniche

På Ramada by Wyndham Abu Dhabi Corniche hotel bor du midt i Abu Dhabi, som er hovedstaden i De Forenede Arabiske Emirater. På tagterrassen er der pool til ren afslapning, og du finder også restauranter og et fitnessrum på hotellet. Vil du ud og opleve Abu Dhabi, er det i gåafstand til The Cornish og attraktioner som Louvre Abu Dhabi og Sheikh Zayed-moskeen.