Napa Mermaid Hotel & Suites

apollo mondo selected

 • • Moderne arkitektur
 • • Høj kundetilfredshed
 • • Afslappende atmosfære

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Velkommen til populære Napa Mermaid Hotel & Suites! Her venter en afslappende atmosfære, moderne indretning, flotte værelser og alle tænkelige bekvemmeligheder. Hotellets restaurant tilbyder skønne måltider, og fra poolområdet kan du nyde en smuk havudsigt. Hotellet er blandt vores Apollo Mondo Selected-hoteller og tilbyder bl.a. morgenyoga flere gange om ugen. Desuden ligger hotellet kun en kort gåtur fra en af Cyperns bedste sandstrande.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Deluxe-værelser i bungalow for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Junior-suiter for 2-3 personer. Superior-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenhed og morgenmaden
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 800 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Napa Mermaid Hotel & Suites tilbyder en rolig atmosfære og moderne indretning, alt sammen skabt af en af Cyperns førende arkitekter.

Poolområde med dejlig udsigt over Middelhavet
Hotellet har et stort poolområde med pool og separat børnepool. Solstole, parasoller og håndklæder. Bubbles poolbar byder på et udvalg af drinks, bl.a. forfriskende smoothies, friskpresset juice og iskaffe samt snacks og salater.

Restaurant og bar
På hotellet findes restaurant Flavours, som er åben til morgenmad, frokost og middag, indendørs eller udendørs med udsigt over Middelhavet. Restaurant og bar Elia taste and more byder på forfriskende drinks i løbet af dagen, og om aftenen serveres cypriotisk mad à la carte. Nyd livemusik og shows om aftenen.

Træning og velvære
Spa med indendørs pool samt gratis jacuzzi, sauna og dampbad. Børn er velkomne i indendørs poolen sammen med en voksen. Spabehandlinger, neglesalon og frisør mod betaling. Børn over 12 år kan også besøge hotellets spa sammen med en voksen. Fitnessrum (aldersgrænse 15 år) og morgenyoga. Hotellet har en padelbane (mod betaling). Billard mod betaling.

Øvrigt om hotellet
Gratis wifi på hele hotellet. Billard mod betaling. Gode busforbindelser i nærheden af hotellet. Ankomstregistrering er muligt via hotellets hjemmeside.

Måltider

Indgår:
Dobbeltværelser, deluxe-værelser i bungalow og superior-værelser:

 • Morgenmadsbuffet

Junior-suiter:

 • Halvpension (morgenmad og frokost eller middag)

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmad og frokost eller middag)
 • Helpension (morgenmad, frokost og middag)

Vær opmærksom på

 • Napa Mermaid er et Apollo Mondo Selected-hotel i perioden 1. april-12. november 2023. Uden for denne periode tilbydes der ingen konceptaktiviteter såsom morgenyoga med skandinavisktalende instruktører. Dato for sommer 2024 kommer snart.
Apollo Mondo Selected
 • Høj kundetilfredshed
 • Apollo Mondo Café
 • Fitnessrum og wifi indgår

Alle hoteller i Ayia Napa

Eligonia

På hotel Eligonia bor du lige midt i Ayia Napa, og du har ikke langt til den gode sandstrand Limanaki Beach. Hotellet har et poolområde i frodige omgivelser og er populært blandt unge i højsæsonen.

Nestor

Hotel Nestor ligger centralt blot et par minutter fra en af Cyperns bedste sandstrande – Limanaki Beach. Ved poolområdet er der bekvemme solstole, og en restaurant med bar ligger lige ved siden af. Vores gæster sætter pris på hotellets gode service.

Nissiana

Nissiana er et hyggeligt hotel med et skønt poolområde i udkanten af Ayia Napa. Den populære og fine sandstrand, Nissi Beach, er bare et stenkast væk. Morgenmadsbuffet indgår i prisen, og det er muligt at tilkøbe halvpension eller All Inclusive.

Grecian Bay

Hotel Grecian Bay i Ayia Napa er et femstjernet luksushotel med perfekt beliggenhed på den fine sandstrand. Her findes et stort og skønt poolområde og flere restauranter at vælge blandt. For en rigtig afslappende ferie anbefaler vi et besøg i hotellets spa.

Stamatia

Det hyggelige hotel Stamatia ligger i den mere rolige del af Ayia Napa. Her findes et dejligt poolområde, og den fine sandstrand Limanaki Beach ligger kun en kort gåtur væk. Morgenmadsbuffet er inkluderet, men du kan vælge halvpension eller All Inclusive for en mere behagelig ferie.

Grecian Sands

Hotel Grecian Sands har en perfekt beliggenhed lige ved den skønne sandstrand. Her er også et hyggeligt poolområde og restauranter, der laver dejlig mad med en fantastisk havudsigt til. Tilkøber du All Inclusive, har du også mulighed for at spise på Grecian Sands to søsterhoteller.

EuroNapa

Hotel EuroNapa er beliggende i udkanten af Ayia Napas centrum, i gåafstand til Sandy Bay Beach. Lidt længere væk ligger strandene Nissi Beach og Limanaki Beach. På hotellets grund er der en dejlig pool med børneafsnit. Hotellet har egen restaurant, og det er muligt at tilkøbe morgenmadsbuffet eller halvpension.

Nicholas Color

Nicholas Color er et centralt beliggende hotel i Ayia Napa med gode restauranter og shopping rundt om hjørnet. Stranden ligger kun få hundrede meter fra hotellet, og på hotellet er der pool, aktiviteter og underholdning. Det er muligt at tilkøbe All Inclusive for en ekstra bekvem ferie.

Okeanos Beach Boutique Hotel

Okeanos Beach Boutique Hotel ligger kun få skridt fra Limanaki-stranden i Ayia Napa. Her er du tæt på alt, poolen, stranden, maden, indkøbene og havnen, hvor badebådene sejler for at udforske Cyperns krystalklare vand. Morgenmad indgår og du kan tilkøbe halvpension eller All Inclusive.

Olympic Lagoon Resorts

All Inclusive-hotellet Olympic Lagoon Resort er et badeparadis for hele familien, lige uden for Ayia Napa på Cypern. Hotellet byder på flere pools, et stort All Inclusive-program og gåafstand til de måske fineste badebugter på Cypern med badevand i verdensklasse. Her kan du flyde rundt i store svømmeringe, slappe af ved en mere stille pool, få noget godt at drikke eller spise, forkæle dig selv med en spa-behandling eller træne i fitnessrummet. Olympic Lagoon Resort er velegnet til hele familien!

Aktea Beach Village

Aktea Beach Village er et dejligt, familievenligt hotel beliggende ved havet mellem de fine strande. Sandy Bay og Nissi Beach i Ayia Napa. Morgenmadsbuffet indgår, og her er et skønt poolområde og aktiviteter for såvel børn som voksne. Hotellet har en spa, hvor du kan komme helt ned i gear.

Nissi Beach

Velkommen til vores populære Hotel Nissi Beach i Ayia Napa. Her er beliggenheden på stranden, den gode service og de dejlige værelser populært blandt vores gæster. Et plus er at hotellet værner om miljøet og løbende arbejder på at minimere miljøpåvirkninger.

Alion Beach

På den eksklusive Alion Beach i Ayia Napa findes alt for en afslappende ferie. Nyd den rolige atmosfære, den kølende pool, spa-behandlinger og velsmagende mad. Her er der masser af tid til restitution.