Napa Mermaid Hotel & Suites

apollo mondo selected

  • • Høj kundetilfredshed
  • • Nær Limanaki Beach
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Søger du en oplevelse udover det sædvanlige, er Apollo Mondo Selected-hotellet Napa Mermaid Hotel & Suites noget for dig! Her venter moderne indretning skabt af en af Cyperns førende arkitekter. Stilen er gennemgående på hele hotelområdet – lige fra poolområdets udsigt over Middelhavet, de fantastisk indrettede værelser med alle tænkelige bekvemmeligheder til de lækre måltider på hotelrestauranterne. Og som på alle andre Apollo Mondo Selected-hoteller kan du se frem til Apollos børneklub, svømmeskole, Mondo Café og gratis morgenyoga.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Dobbeltværelser, Front Area for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Junior-suiter for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Superior-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Morgenbuffeten
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 800 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Napa Mermaid Hotel & Suites tilbyder en rolig atmosfære og moderne indretning, alt sammen skabt af en af Cyperns førende arkitekter. Hotellet er velegnet til både dem, der rejser med børn, og dem, der rejser uden.

Poolområde med dejlig udsigt over Middelhavet
Hotellet har et stort poolområde med pool og separat børnepool. Solstole, parasoller og håndklæder. Bubbles poolbar byder på et udvalg af drinks, bl.a. forfriskende smoothies, friskpresset juice og iskaffe samt snacks og salater.

Restaurant og bar
På hotellet findes restaurant Flavours, som er åben til morgenmad, frokost og middag, indendørs eller udendørs med udsigt over Middelhavet. Andama Bar tilbyder en à la carte-menu og et bredt udvalg af drinks. Nyd livemusik og shows om aftenen.

Barista kaffe på Mondo Café
På Mondo Café kaffe- og juicebar kan du købe cappuccino, espresso, specialkaffe, flere forskellige slags friskpresset juice, lokale kager og is med tilbehør - alt sammen af højeste kvalitet!

Træning og velvære
Spa med indendørs pool (børn velkomne i selskab med voksen) og gratis jacuzzi, sauna og dampbad (børn over 12 år velkomne i selskab med voksen). Spabehandlinger, neglesalon og frisør mod betaling. Gratis fitnesscenter (aldersgrænse 15 år).

Club Polly & Mino og svømmeskole
I Apollos egen børneklub, Club Polly & Mino, deltager børnene i en lang række aktiviteter, og der er også en svømmeskole med skandinavisktalende personale og svømmelærere. Læs mere om svømmeskole på Napa Mermaid Hotel & Suites. Børneklubben har fokus på sjove aktiviteter, med mulighed for at lære en masse nye ting, såsom at hilse på det lokale sprog eller lave en lokal ret.

Øvrigt om hotellet
Gratis wifi. Tennisbane, udstyr kan lånes gratis. Billard mod betaling. Gode busforbindelser i nærheden af hotellet. Lokaltrafik.

Måltider

Dobbeltværelser, dobbeltværelser (Front Area) og superior-værelser: Morgenmadsbuffet indgår. Halv- og helpension kan tilkøbes. Junior-suiter: Halvpension indgår. Helpension kan tilkøbes.

Halvpension er morgenmad og frokost eller middag. Helpension er morgenmad, frokost og middag.

Værd at vide

Ankomstregistrering er muligt via hotellets hjemmeside.

Apollo Mondo Selected
  • Høj kundetilfredshed
  • Mondo Coffee
  • Polly & Mino Playtime
  • Gratis fitnessrum og wifi

Alle hoteller i Ayia Napa

Alion Beach

På eksklusive femstjernede hotel Alion Beach i Ayia Napa er der alle muligheder for en perfekt ferie: skøn pool, frodig have, spabehandlinger, dejlig mad og god service. Et meget populært hotel ved en af Cyperns bedste strande!

Eligonia

På hotel Eligonia bor du lige midt i Ayia Napa, og du har ikke langt til den gode sandstrand Limanaki Beach. Hotellet har et poolområde i frodige omgivelser og er populært blandt unge i højsæsonen.

Nestor

Hotel Nestor ligger centralt blot et par minutter fra en af Cyperns bedste sandstrande – Limanaki Beach. Ved poolområdet er der bekvemme solstole, og en restaurant med bar ligger lige ved siden af. Vores gæster sætter pris på hotellets gode service.

Nissiana

Nissiana er et hyggeligt mellemklassehotel med et skønt poolområde. Den populære og fine sandstrand, Nissi Beach, er bare et stenkast væk. Morgenmadsbuffet indgår i prisen, og det er muligt at tilkøbe halvpension eller All Inclusive.

Grecian Bay

Hotel Grecian Bay i Ayia Napa er et femstjernet luksushotel med perfekt beliggenhed på den fine sandstrand. Her findes et stort og skønt poolområde og flere restauranter at vælge blandt. For en rigtig afslappende ferie anbefaler vi et besøg i hotellets spa.

Stamatia

Det hyggelige hotel Stamatia ligger i den mere rolige del af Ayia Napa. Her findes et dejligt poolområde, og den fine sandstrand Limanaki Beach ligger kun en kort gåtur væk.

Aktea

Aktea er et hyggeligt og familievenligt hotel beliggende ved havet mellem de dejlige strande. Sandy Bay og Nissi Beach i Ayia Napa. Morgenmadsbuffet indgår, og her er et dejligt poolområde og aktiviteter for såvel børn som voksne.

Nissi Beach

Velkommen til vores populære Hotel Nissi Beach i Ayia Napa. Her er beliggenheden på stranden, den gode service og de dejlige værelser populært blandt vores gæster. Et plus er at hotellet værner om miljøet og løbende arbejder på at minimere miljøpåvirkninger.

Grecian Sands

Fine hotel Grecian Sands har en perfekt beliggenhed lige ved den skønne sandstrand. Her er også et hyggeligt poolområde og restauranter, der laver dejlig mad med en fantastisk havudsigt til. Tilkøber du All Inclusive, har du også mulighed for at spise på Grecian Sands to søsterhoteller.

EuroNapa

Hotel EuroNapa ligger i udkanten af Ayia Napa centrum med gåafstand til stranden. På hotelområdet er der en dejlig pool med børnesektion. Hotellet har egen restaurant, morgenmad er inkluderet og der er mulighed for at tilkøbe halvpension.