Bedømmelse af Napa Mermaid Hotel & Suites

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9 ud af 10 baseret på 240 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,0 / 10
Rengøring
 
9,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,2 / 10
Mad og drikke
 
8,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,9 / 10
Service
 
9,1 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Smukt indrettet, god placering i forhold til strand og by
-
kunne ikke få koldt vand i bruser til at virke på, svært at vaske langt hår når vandet er brændt varmt, dårlig udsigt fra værelset, glas væg til badeværelse for lyst om natten når toilettet bruges

Bekræftet køb : 2024-05-20


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-05-20


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-05-20


8 ud af 10

+
Udsigten på værelset og ved poolen Maden Personalet
-
Kan ikke komme på noget

Bekræftet køb : 2024-05-20


9 ud af 10

+
Morgenmaden
-
Larm fra vejen, ikke oplyst ved bestilling Dobbeltdyne ikke ok for ældre mennesker Køleskab til egne drikkevarer mm

Bekræftet køb : 2024-05-20


10 ud af 10

+
Flot & rent
-

Bekræftet køb : 2023-11-06


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-10-30


8 ud af 10

+
Den gode service og bungalowen.
-
Der blev holdt bryllup, hvor restaurant og bar var lukket uden besked til andre gæster. Desuden var musikken urimelig høj og gæsterne meget larmende. Vi boede 20 meter fra festen. Man kunne have orienteret andre gæster, så vi var advaret. Receptionen var uforskammede da vi ringede kl 23.45 og kommenterede den meget høje musik ( og vi er ikke sarte normalt ).

Bekræftet køb : 2023-10-30


8 ud af 10

+
Fredeligt
-
Maden

Bekræftet køb : 2023-10-16


9 ud af 10

+
Service og stemning. Super god Restaurant Elia
-
Badeværelset på værelset var for lille

Bekræftet køb : 2023-10-16


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

95% af gæsterne anbefaler

1953 bedømmelser
Meget godt
 
1454
Godt
 
398
Middel
 
80
Mindre godt
 
14
Dårligt
 
7

5 nyeste bedømmelser

03-11-2023

af TutogAage København, Danmark

Dejligt hotel, men larmende fest fik ødelagt den gode stemning for os

Dejligt hotel, god morgenmad og virkelig god service til morgenmaden. Rengøring på værelserne er i topklasse og rengøringspersonalet er super søde. Vi boede i bungalow med delt pool. Lækkert rum og dejligt med egen pool og terrasse. Fin frokost men vi forstår ikke at der kun bruges engangsemballage. Poolbaren er lidt kedelig af udseende, men personalet er ok. Om torsdagen var der bryllup, hvilket er så fint. Men det betød, at restaurant og bar var lukket, uden at vi var orienteret. Desuden blev musikken skruet højere og højere op. Vi boede 20 meter fra festen. Vi kontaktede receptionen kl 23.45 og fik en uforskammet mand i røret. Englænderne havde booket 30 værelser og restaurant og bar og de måtte opføre sig som de ville. Det var aftalt med hotelledelsen. Man kunne have ‘advaret’ os med en seddel, så vi vidste at restauranten og baren var lukket og at der var fest til kl. 24 + afterparty. Så havde vi nok bedre accepteret larmen. Pga så meget larm og fest kommer vi ikke tilbage. Hotellet tilbyder afslapning og rolige omgivelser, men brylluppet startede allerede om eftermiddagen. Det giver ikke meget ro.

 
30-09-2023

af Frank Beck J Tune, Danmark

Absolut et anbefalelsesværdigt hotel

Det er et super godt hotel hvor alt fungerer. Det er rent og pænt og utrolig serviceminded personale. Det ligger i en roligt område med gåafstand til centrum og en dejlig strand. Absolut anbefalelsesværdigt og vi kommer det meget gerne igen.

 
09-06-2023

af FrequentFlier584244

Fantastisk personale og lækker restaurant

SKØNT HOTEL, DER ER INTET AT KLAGE OVER. DER ER DET SØDESTE OG SMILENDE PERSONALE. DE HAR HUMOR OG MAN FØLER SIG VIRKELIG VELKOMMEN HER. FANTASTISK A' LA CARTE RESTAURANT MED FANTASTISK SERVICE. DEJLIG POOL OG LÆKKER SPAOMRÅDE. KAN KUN ANBEFALE DETTE HOTEL!!

 
24-05-2023

af Cissi S København, Danmark

Bedste hotel!

Et af de bedste hotel jeg nogensinde været på! Rengøringen var på top. Fik nye håndklæder og poolhåndklæder næsten hver dag. Værelset var så fint og vi havde privat pool. Helt fantastik! Den sødeste personale og maden på hotellet var virkelig på top 👌 vi kommer igen, helt sikkert! Tak for den bedste ferie.

 
14-05-2023

af rejseeratleve88 København, Danmark

Overbetalt, ok ophold med minusser

Overordnet var det lige og knap ok, men overbetalt! Værelset var småt og med byggesjusk. Udsigten var ned til et lappet tag. Til gengæld var balkonen stor, et plus. Der var ikke nok opbevaring til almindelig mængde tøj. Irriterende at rengøringsfolkene allerede vækker en kl 8-9 om morgenen ved at gå i gang med at gøre rent og ved siden af. Selvom, at vi informerede rengøringsfolkene om at fylde op med sæbe fyldte de f.eks. ikke op med håndsæbe så vi løb tør for sæbe 2 dage før vi skulle rejse hjem. De var sparsomme med håndklæder! Derudover skulle vi bruge det samme strandhåndklæde til poolen hele ugen, godt nok ikke lækkert! Synes også, at det var irriterende at der ikke var nogle opladerstik ved sengen, hverken på den ene eller anden side. Man skulle gå hen til fjernsynet eller til minibaren for at oplade sin telefon. Rimelig ringe for et 4 stjernet hotel. Brug ikke minibaren til opbevaring man får ødelagt sine ting. Morgenmadmadsbuffeen var ok, stort udvalg, men det samme hver eneste dag uden variation. Receptionisterne var uhøflige og arrogante- dårlig præsentation udadtil. Synes også det er grådigt at hotellet kræver 10 euro pr time hvis man vil checke senere ud selvom de havde masser af ledige værelser. Og hvad laver den skaldede mand i hovedentreen han står jo nærmest bare og glor hele tiden. Hvad er hans funktion? Maden på restauranten var virkelig ikke god, men bartenderne/ tjenerne/poolarbejderne var så søde og de er det eneste der trækker pointene op på dette ophold. Angående underholdning, der var kun 1 god underholdning på hele ugen ellers var det andet intetsigende. Beliggenhed var udemærket.