Olympic Lagoon Resorts Ayia Napa

All Inclusive-hotellet Olympic Lagoon Resort er et badeparadis for hele familien, lige uden for Ayia Napa på Cypern. Hotellet byder på flere pools, et stort All Inclusive-program og gåafstand til de måske fineste badebugter på Cypern med badevand i verdensklasse. Her kan du få noget godt at drikke eller spise, forkæle dig selv med en spa-behandling eller træne i fitnessrummet. Olympic Lagoon Resort er velegnet til hele familien!


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 2-3 personer. Familie-suiter for 2-4 personer. Superior-suiter for 2 personer. Suiter for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

9,2 ud af 10
Baseret på 6 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 400 m
Til centrum: 4,7 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Olympic Lagoon Resorts er et stort og dejligt All Inclusive hotel. Familier med børn, der ønsker aktiviteter, sjove pools med piratskibe og flere restauranter, bør bo her, men hotellet er også velegnet til par, der gerne vil bo med lidt privatliv, fred og ro og en afslappende spa.

Suiter og Superior-suiter er placeret i to separate dele af hotellet med en aldersgrænse på 18 år, Olympic Bay og Fisherman's Village. Hver del har sin egen pool. Hotellet har You & Me-baren og Garibaldi-restauranten samt en separat sektion af buffetrestauranten og reserveret tid i den asiatiske restaurant Seven Orchids.

Olympic Lagoon Resort har flere pools. Blue Lagoon Pool er den store pool omgivet af palmer og har flere jacuzzier, broer, vandfald og her er der flere aktiviteter at deltage i i løbet af dagen. Fisherman's Lazy River er en afslappende pool, hvor du flyder rundt i små gummiringe. For dem, der bor i værelsestypen Suite, er der Fisherman's Village Pool, og for dem, der bor i værelsestypen Superior Suite, er der Olympic Bay-poolen, som er en afslappende oase nær stranden. For dem over 18 er der en afslappende pool for voksne. Et sjovt piratskib med mindre vandrutsjebaner venter alle børn. Der er også en indendørs pool med jacuzzi, solstole og vandfald og er velegnet til en svømmetur efter morgenmaden. Solsenge, parasoller og poolhåndklæder er inkluderet.

Buffetrestauranten Royal Olympic serverer morgenmad, frokost og middag. I restauranten er der en separat afdeling for voksne. I Captains Deck à la carte-restauranten serveres cypriotisk meze med et twist. Dresscode - lange bukser til mænd til middag. The Greats er en familierestaurant med en international menu. For dem, der kan lide amerikansk mad som burgere og bøffer, er der à la carte-restauranten Rock'n'Roll. Asiatiske retter serveres i Seven Orchids og i Garibaldi serveres italienske retter. Garibaldi har en aldersgrænse på 18 år. Bordreservation er påkrævet i à la carte-restauranterne. Dresscode - lange bukser til mænd til middag. For alle iselskere, store som små, er der Scoops Gelateria, der serverer is, milkshakes, frozen yoghurt og kolde samt varme drikke. Bliver du sulten i løbet af dagen, er der Snackeria, hvor der serveres varme og kolde retter og drikkevarer. Hotellet har flere barer, hvoraf den ene kun er for voksne.

Hotellet har en stor spa med de sædvanlige behandlinger mod betaling. Stort fitnessrum med sauna, dampbad og indendørs pool. Bordtennis, basketball, tennis. fodboldbane og diverse fitnesshold. Om aftenen bydes på store og overdådige shows og for både børn og unge er der spil, filmaftener, PlayStations, minidiskoteker og videospil. Omkring hotellet er der aktiviteter for hele familien, herunder vandaerobic, dart, vandpolo, bueskydning og quizzer.

Wifi er inkluderet på hele hotellet. Vaskeservice mod betaling. Parkering. Souvenirbutik. 400 meter til Landa Beach, 1,5 kilometer til Nissi Beach og cirka 4 kilometer til centrum af Ayia Napa.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive

All Inclusive

All Inclusive inkluderer:

 • Morgenmadsbuffet i restaurant Royal Olympic, kl. 07.00-10.30
 • Frokostbuffet i restaurant Royal Olympic, kl. 12.30-14.30
 • Middagsbuffet i restaurant Royal Olympic, kl. 18.30-21.30
 • Én á la carte middag om ugen i restaurant Captains Deck, kl. 18.30-22.30
 • Én à la carte-middag om ugen i restaurant The Greats, kl. 18.30-22.30
 • Én à la carte-middag om ugen i restauranten Seven Orchids, kl. 18.30-22.00 for børnefamilier og kl. 21.00-22.30 for familier uden børn
 • Én à la carte-middag om ugen i restaurant Garibaldi, kl. 18.30-22.30
 • À la carte frokost i restauranten Rock'n'Roll, kl. 12.30-15.00
 • À la carte middag i restauranten Rock'n'Roll, kl. 18.30-22.30
 • Is, milkshakes, frossenyoghurt, sodavand og kaffe i Scoops Gelateria, kl. 10.30-18.30
 • Snacks, varme og kolde retter og drikkevarer i Snackeria, kl. 10.30-18.30
 • Ubegrænset lokale forfriskninger, øl, vin og drinks, kl. 10.00-23.30
 • En flaske vand i minibaren ved ankomsten - genopfyldes dagligt. Sodavand og juice i minibaren ved ankomst - genopfyldning mod betaling

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra check-in på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Ayia Napa

Eligonia

På Hotel Eligonia bor du centralt i Ayia Napa. Hotellet tilbyder et grønt poolområde, lejligheder til op til 4 personer med gratis wifi. Og det er ikke langt fra den fine sandstrand Limanaki Beach.

Nestor

Hotel Nestor ligger centralt blot et par minutter fra en af Cyperns bedste sandstrande – Limanaki Beach. Ved poolområdet er der bekvemme solstole, og en restaurant med bar ligger lige ved siden af. Vores gæster sætter pris på hotellets gode service.

Nissiana

Nissiana er et hyggeligt hotel med et skønt poolområde i udkanten af Ayia Napa. Den populære og fine sandstrand, Nissi Beach, er bare et stenkast væk. Morgenmadsbuffet indgår i prisen, og det er muligt at tilkøbe halvpension eller All Inclusive.

Grecian Bay

Hotel Grecian Bay i Ayia Napa er et femstjernet luksushotel med perfekt beliggenhed på den fine sandstrand. Her findes et stort og skønt poolområde og flere restauranter at vælge blandt. For en rigtig afslappende ferie anbefaler vi et besøg i hotellets spa.

Stamatia

Det hyggelige hotel Stamatia ligger i den mere rolige del af Ayia Napa. Her findes et dejligt poolområde, og den fine sandstrand Limanaki Beach ligger kun en kort gåtur væk. Morgenmadsbuffet er inkluderet, men du kan vælge halvpension eller All Inclusive for en mere behagelig ferie.

Grecian Sands

Hotel Grecian Sands har en perfekt beliggenhed lige ved den skønne sandstrand. Her er også et hyggeligt poolområde og restauranter, der laver dejlig mad med en fantastisk havudsigt til. Tilkøber du All Inclusive, har du også mulighed for at spise på Grecian Sands to søsterhoteller.

EuroNapa

Hotel EuroNapa er beliggende i udkanten af Ayia Napas centrum, i gåafstand til Sandy Bay Beach. Lidt længere væk ligger strandene Nissi Beach og Limanaki Beach. På hotellets grund er der en dejlig pool med børneafsnit. Hotellet har egen restaurant, og det er muligt at tilkøbe morgenmadsbuffet eller halvpension.

Napa Mermaid Hotel & Suites

Velkommen til populære Napa Mermaid Hotel & Suites! Her venter en afslappende atmosfære, moderne indretning, flotte værelser og alle tænkelige bekvemmeligheder. Hotellets restaurant tilbyder skønne måltider, og fra poolområdet kan du nyde en smuk havudsigt. Hotellet er blandt vores Apollo Mondo Selected-hoteller og tilbyder bl.a. morgenyoga flere gange om ugen. Desuden ligger hotellet kun en kort gåtur fra en af Cyperns bedste sandstrande.

Nicholas Color

Nicholas Color er et centralt beliggende hotel i Ayia Napa med gode restauranter og shopping rundt om hjørnet. Stranden ligger kun få hundrede meter fra hotellet, og på hotellet er der pool, aktiviteter og underholdning. Det er muligt at tilkøbe All Inclusive for en ekstra bekvem ferie.

Okeanos Beach Boutique

Okeanos Beach Boutique ligger kun få skridt fra Limanaki-stranden i Ayia Napa. Her er du tæt på alt, poolen, stranden, maden, indkøbene og havnen, hvor badebådene sejler for at udforske Cyperns krystalklare vand. Morgenmad indgår og du kan tilkøbe halvpension eller All Inclusive.

Aktea Beach Village

Aktea Beach Village er et dejligt, familievenligt hotel beliggende ved havet mellem de fine strande. Sandy Bay og Nissi Beach i Ayia Napa. Morgenmadsbuffet indgår, og her er et skønt poolområde og aktiviteter for såvel børn som voksne. Hotellet har en spa, hvor du kan komme helt ned i gear.

Nissi Beach

Velkommen til vores populære Hotel Nissi Beach i Ayia Napa. Her er beliggenheden på stranden, den gode service og de dejlige værelser populært blandt vores gæster. Et plus er at hotellet værner om miljøet og løbende arbejder på at minimere miljøpåvirkninger.

Alion Beach

På den eksklusive Alion Beach i Ayia Napa findes alt for en afslappende ferie. Nyd den rolige atmosfære, den kølende pool, spa-behandlinger og velsmagende mad. Her er der masser af tid til restitution.

Tasia Maria Sands

Tasia Maris Sands ligger lige ved den fine sandstrand Sandy Beach, lige uden for Ayia Napa. På få minutter kommer du også den fine sandstrand Nissi Beach. Hotellet har et dejligt poolområde med solstole og ekstra komfortable balinesiske senge. Tilkøb gerne halvpension eller All Inclusive for en behagelig og behagelig ferie. Hotellet er for gæster over 14 år.

Faros Ayia Napa

Faros Ayia Napa er et lækkert hotel med flot design i lyse farver. Hotellet har et lækkert poolområde med pool og børnepool for familiens mindste. Hotellet er et fremragende valg for dem, der ønsker at slappe af ved poolen, på stranden, i hotellets spa og have Ayia Napas brede udvalg af restauranter, barer, butikker eller underholdning rundt om hjørnet.

Nissi Park

Nissi Park, et lyst indrettet hotel, der ligger lige udenfor Ayia Napa, en kort gåtur til flere af øens fine strande, herunder den lækre Nissi Beach. Hotellet har et dejligt poolområde med både bougainvilleaer og banantræer og der er to pools, hvoraf den ene er for familiens mindste. Ønsker du flere pools, spa og flere aktiviteter, kan du besøge søsterhotellet Nissi Beach, hvor alt står til rådighed.

Napa Jay

Napa Jay ligger midt i Ayia Napa med alt rundt om hjørnet. Slap af i hotellets pool, nyd god mad, svøm på en af Cyperns bedste strande eller hav det sjovt i forlystelsesparken på den anden side af gaden. Ayia Napa og Cypern har noget for enhver smag.

Tasia Maris Seasons

Tasia Maris Seasons er et flot og lyst indrettet hotel til dig, der er over 14 år. Hotellet ligger midt i Ayia Napa og her er alt rundt om hjørnet. Slap af ved det stilfulde poolområde, nyd et øjeblik i jacuzzien eller gå en tur ned til sandstranden Grecian Bay-strand for at svømme i det krystalklare vand, som Cypern er berømt for. Morgenmadsbuffet er inkluderet, men tilkøb gerne halvpension eller All Inclusive for en afslappende og behagelig ferie.

Thalassines Beach Villas

Thalassines Beach Villas tilbyder pænt indrettede villaer, alle med privat pool og her kan du bo med hele familien, da villaerne kan rumme op til otte personer. Lige nedenfor villaerne er der en strand til afslapning i løbet af dagen med solstole, parasoller, hængekøjer og yoga. Om aftenen kan du slappe af på stranden i en hængekøje og se en film.