Grecian Bay

  • • Bedst tænkelige strandbeliggenhed
  • • Reserver din solstol
  • • Tilkøb halv- eller helpension
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Hotel Grecian Bay i Ayia Napa er et femstjernet luksushotel med perfekt beliggenhed på den fine sandstrand. Her findes et stort og skønt poolområde og flere restauranter at vælge blandt. For en rigtig afslappende ferie anbefaler vi et besøg i hotellets spa.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

God standard , gode faciliteter
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 800 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Dejligt poolområde med stor pool og separat børnepool. Gratis solstole og parasoller ved pool og strand. Ved poolen og strand er der mulighed for at reservere en solstol, som er din under hele opholdet på holdet (uden ekstra gebyr). Gratis poolhåndklæder. Indendørs pool og jacuzzi.

På hotellet findes flere barer og restauranter. Aurora Café Restaurant serverer morgenmadsbuffet og enkle retter til frokost og middag. Fiskerestauranten Fisherman's Hut er beliggende på stranden med fantastisk udsigt over havet og er åben for både frokost og middag. I nærheden af stranden findes også en lækker beach bar. Elegante restaurant Esperia tilbyder retter fra en fast menu samt buffet. Restauranten D'or tilbyder a la carte-retter (aldersgrænsen er 11 år og der kræves nobel påklædning i Restaurant D'or og Esperia). The Grill Bar, som er beliggende ved poolen, serverer blandt andet grillede frokostretter.

Gratis wifi. Gratis fitness-faciliteter og bordtennis. Billard mod betaling. Gratis tennis og squash (udstyr og lys på banen er mod betaling). Spa med et bredt udvalg af skønne behandlinger og massage. Frisør. Legeplads. Reception døgnet rundt. Gratis hotelbus til Hotel Grecian Park flere gange om dagen. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halv- eller helpension mod tillæg. (Frokost serveres i restaurant Aurora og middag serveres i restaurant Esperia).