Stamatia

  • • Roligere område af Ayia Napa
  • • Tilkøb All Inclusive
  • • Restaurant og bar
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Det hyggelige hotel Stamatia ligger i den mere rolige del af Ayia Napa. Her findes et dejligt poolområde, og den fine sandstrand Limanaki Beach ligger kun en kort gåtur væk.


Værelsestyper

Superior-værelser for 1-3 personer. Familie-suiter for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenhed
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Stamatia ligger nær strand og centrum i den roligere del af Ayia Napa. På hotellet findes et poolområde med børnepool, solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod betaling. Poolbar (der spiller musik om dagen). Restaurant og bar. Underholdning nogle dage om ugen fra hotellets animations team.

Gratis wifi. Legeplads. Vaskeservice og roomservice mod betaling. Gratis bordtennis. Sauna og massage mod betaling. Musik fra nærliggende restauranter kan opfattes støjende. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension og All Inclusive mod tillæg.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.00-10.00
  • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.00
  • Middagsbuffet, kl. 18.30-21.00
  • Kaffe & te, kl. 10.00-23.00
  • Snacks, kl. 11.00-12.00/15.00-17.00
  • Is, kl. 10.00-23.00
  • Lokale drikkevarer som øl, vin, drinks og læskedrikke ad libitum, kl. 10.00-23.00

Bemærk venligst at ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder frem til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Ayia Napa

Alion Beach

På eksklusive femstjernede hotel Alion Beach i Ayia Napa er der alle muligheder for en perfekt ferie: skøn pool, frodig have, spabehandlinger, dejlig mad og god service. Et meget populært hotel ved en af Cyperns bedste strande!

Eligonia

På hotel Eligonia bor du lige midt i Ayia Napa, og du har ikke langt til den gode sandstrand Limanaki Beach. Hotellet har et poolområde i frodige omgivelser og er populært blandt unge i højsæsonen.

Nestor

Hotel Nestor ligger centralt blot et par minutter fra en af Cyperns bedste sandstrande – Limanaki Beach. Ved poolområdet er der bekvemme solstole, og en restaurant med bar ligger lige ved siden af. Vores gæster sætter pris på hotellets gode service.

Nissiana

Nissiana er et hyggeligt mellemklassehotel med et skønt poolområde. Den populære og fine sandstrand, Nissi Beach, er bare et stenkast væk. Morgenmadsbuffet indgår i prisen, og det er muligt at tilkøbe halvpension eller All Inclusive.

Grecian Bay

Hotel Grecian Bay i Ayia Napa er et femstjernet luksushotel med perfekt beliggenhed på den fine sandstrand. Her findes et stort og skønt poolområde og flere restauranter at vælge blandt. For en rigtig afslappende ferie anbefaler vi et besøg i hotellets spa.

Aktea

Aktea er et hyggeligt og familievenligt hotel beliggende ved havet mellem de dejlige strande. Sandy Bay og Nissi Beach i Ayia Napa. Morgenmadsbuffet indgår, og her er et dejligt poolområde og aktiviteter for såvel børn som voksne.

Nissi Beach

Velkommen til vores populære Hotel Nissi Beach i Ayia Napa. Her er beliggenheden på stranden, den gode service og de dejlige værelser populært blandt vores gæster. Et plus er at hotellet værner om miljøet og løbende arbejder på at minimere miljøpåvirkninger.

Grecian Sands

Fine hotel Grecian Sands har en perfekt beliggenhed lige ved den skønne sandstrand. Her er også et hyggeligt poolområde og restauranter, der laver dejlig mad med en fantastisk havudsigt til. Tilkøber du All Inclusive, har du også mulighed for at spise på Grecian Sands to søsterhoteller.

EuroNapa

Hotel EuroNapa ligger i udkanten af Ayia Napa centrum med gåafstand til stranden. På hotelområdet er der en dejlig pool med børnesektion. Hotellet har egen restaurant, morgenmad er inkluderet og der er mulighed for at tilkøbe halvpension.

Napa Mermaid Hotel & Suites

Søger du en oplevelse udover det sædvanlige, er Apollo Mondo Selected-hotellet Napa Mermaid Hotel & Suites noget for dig! Her venter moderne indretning skabt af en af Cyperns førende arkitekter. Stilen er gennemgående på hele hotelområdet – lige fra poolområdets udsigt over Middelhavet, de fantastisk indrettede værelser med alle tænkelige bekvemmeligheder til de lækre måltider på hotelrestauranterne. Og som på alle andre Apollo Mondo Selected-hoteller kan du se frem til Apollos børneklub, svømmeskole, Mondo Café og gratis morgenyoga.