Paradise Residence Beach

Paradise Residence Beach er et All Inclusive-hotel beliggende på en bakke lige uden for det rolige feriested Sveti Vlas i Bulgarien. Hotellet ligger tæt på den brede sandstrand og fra poolområdet har du en dejlig udsigt over havet.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Familie-værelser for 3-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

7,5 ud af 10
Baseret på 2 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 4,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Paradise Residence Beach har et stort poolområde, tæt på stranden og med udsigt over havet. Poolen har forskellige sektioner, og i den ene del er der en børnesektion. Der er solstole og parasoller samt håndklæder mod depositum. Poolbar, hvor der tilbydes snacks og forfriskende drinks. Hotellet ligger på en bakke, og for at komme til både poolen og stranden kan du tage elevatoren. På stranden er der solstole og parasoller mod betaling.

Buffetrestauranten serverer morgenmad, frokost og middag.

Underholdning i højsæsonen. Børneklub i hotellets regi med engelsktalende personale for børn 4-12 år. Spillerum og billard mod betaling.

Gratis wifi på fællesområder. Adgang til fitnessrum mod betaling. Lejer du bil, er der parkeringskælder mod betaling.

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet i buffetrestauranten, kl. 07.30-10.00
  • Kontinental morgenmad i Paradise bar, kl. 10.30-11.30
  • Frokostbuffet i buffetrestauranten, kl. 12.30-14.30
  • Kolde snacks i Paradise bar, kl. 16.00-18.00
  • Middagsbuffet i buffetrestauranten, kl. 18.00-21.00
  • Is i poolbaren
  • Lokale forfriskninger, øl, vin og cocktails i Paradise bar ad libitum, kl. 10.00-22.30

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Hvis dit fly ankommer efter kl. 02.30 om natten, kan du ikke regne med at få adgang til dit hotelværelse før ca. kl. 15.00 på dagen. Afgår dit fly hjem senest kl. 02.30 om natten, skal du forlade værelset kl. 12.00 dagen inden.

Alle hoteller i Sveti Vlas

Rainbow

Rainbow er et populært og lidt mindre hotel beliggende i Sveti Vlas, ca. 4 kilometer fra Sunny Beach. På hotellet kan du køle af i poolen, og der er kun en kort gåtur til stranden.

Voya Beach Resort

Voya Beach Resort er et femstjernet hotel med et bredt All Inclusive-program, rummelige værelser, flere pools og vandrutsjebaner - her vil hele familien hygge sig!

Dreams Sunny Beach Resort and Spa

All Inclusive-hotellet Dreams Sunny Beach Resort and Spa har flere store pools, et fantastisk All Inclusive-program med flere restauranter at vælge i mellem. Der er altid noget sjovt at lave her for alle, alt fra yoga og børneklubben til afslappende stunder i hotellets spa.

Secrets Sunny Beach Resort & Spa

Secrets Sunny Beach Resort & Spa er et stort All Inclusive-hotel med et fantastisk poolområde og flere restauranter at vælge imellem. Slap af i hotellets spa, træn i fitnessrummet og tag del i yogatimer eller gå ned til havet og nyd havets bølger. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 18 år.