Premier Fort Beach

Premier Fort Beach er et perfekt familiehotel med pools, vandrutsjebaner og masser af aktiviteter. Her kan hele familien hygge sig, hvad enten det er at læse en bog i skyggen under parasollen, træne i fitnessrummet eller lege i poolen. Flere restauranter lokker, og forskellige spa-behandlinger tilbydes for total afslapning.

Børn rejser fra kun 998,-

Børn rejser til dette hotel ekstra billigt om sommeren og sensommeren.

  • Sensommer (6/8-31/8): 998,-
Gælder for børn i alderen 2-11 år, der sover i en ekstra opredning. Gælder for udvalgte værelsestyper.

Værelsestyper

Større dobbeltværelser for 2-3 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer. 3-værelses lejligheder for 4-6 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

8,8 ud af 10
Baseret på 4 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotellet har tre pools, en med to vandrutsjebaner, en med en mere lavvandet børnesektion og en separat børnepool. Alders- og/eller højdebegrænsninger kan være gældende for at køre på vandrutsjebanerne. Solstole og parasoller er tilgængelige omkring pools. Poolhåndklæder er inkluderet. Poolbar.

Hotellet har fire restauranter. Restaurant The Chef's præsenterer sine buffeter til morgenmad, frokost og middag. I à la carte-restauranten tiltrækker Origin internationale retter med et lokalt twist, hvor alle retter er tilberedt af 100% økologiske lokalt dyrkede og lokalt producerede råvarer. The Signature er en à la carte restaurant, hvor du kan prøve kokkens specialitet hver aften, og The Taste byder på en sofistikeret fin madoplevelse, hvor du vælger dine favoritter fra en à la carte menu. Dresscode, lange bukser til mænd om aftenen i restauranterne.

Fitnessrum er gratis og tilgængeligt på den anden side af gaden på hotel Prestige Fort. Bordtennis er inkluderet, tennis mod betaling. Børneklub drevet i hotellets regi for børn i alderen 3-11 år med engelsktalende personale. Legeplads. Dagaktiviteter og aftenunderholdning. Hammam samt massage og forskellige skønhedsbehandlinger mod betaling i hotellets spa.

Gratis wifi på hele hotellet. Hotellet består af flere bygninger. Der er et minimarked på hotellet. Beliggende direkte på stranden med nærmeste lokale centrum ca. 300 meter fra hotellet. Det er omkring 1,5 kilometer til centrum af Sveti Vlas.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Morgenmadsbuffet
  • Halvpension
  • Helpension

Morgenmaden serveres kl. 07.30-10.00. frokosten kl. 1230-14.00 og middagen kl. 18.00-21.00. Vand er inkluderet til frokost og middag, andre drikkevarer er mod betaling. Alle måltider serveres i The Chiefs restaurant. En middag om ugen kan indtages på en af Origin eller The Signature-restauranterne, ingen drikkevarer er inkluderet.

Hvis dit fly ankommer efter kl. 02.30 om natten, kan du ikke regne med at få adgang til dit hotelværelse før ca. kl. 15.00 på dagen. Afgår dit fly hjem senest kl. 02.30 om natten, skal du forlade værelset kl. 12.00 dagen inden.

Alle hoteller i Sveti Vlas

Rainbow

Rainbow er et populært og lidt mindre hotel beliggende i Sveti Vlas, ca. 4 kilometer fra Sunny Beach. På hotellet kan du køle af i poolen, og der er kun en kort gåtur til stranden.

Voya Beach Resort

Voya Beach Resort er et femstjernet hotel med et bredt All Inclusive-program, rummelige værelser, flere pools og vandrutsjebaner - her vil hele familien hygge sig!

Secrets Sunny Beach Resort & Spa

Secrets Sunny Beach Resort & Spa er et stort All Inclusive-hotel med et fantastisk poolområde og flere restauranter at vælge imellem. Slap af i hotellets spa, træn i fitnessrummet og tag del i yogatimer eller gå ned til havet og nyd havets bølger. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 18 år.

Dreams Sunny Beach Resort and Spa

All Inclusive-hotellet Dreams Sunny Beach Resort and Spa har flere store pools, et fantastisk All Inclusive-program med flere restauranter at vælge i mellem. Der er altid noget sjovt at lave her for alle, alt fra yoga og børneklubben til afslappende stunder i hotellets spa.

Paradise Residence Beach

Paradise Residence Beach er et All Inclusive-hotel beliggende på en bakke lige uden for det rolige feriested Sveti Vlas i Bulgarien. Hotellet ligger tæt på den brede sandstrand og fra poolområdet har du en dejlig udsigt over havet.