Dreams Sunny Beach Resort and Spa

All Inclusive-hotellet Dreams Sunny Beach Resort and Spa har flere store pools, et fantastisk All Inclusive-program med flere restauranter at vælge i mellem. Der er altid noget sjovt at lave her for alle, alt fra yoga og børneklubben til afslappende stunder i hotellets spa.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn. Deluxe-værelser for 2-3 personer, heraf 1 barn. Deluxe-værelser med direkte havudsigt for 2-3 personer, heraf 1 barn. Deluxe-værelser Sea Front for 2-4 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

6,7 ud af 10
Baseret på 6 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 93 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

All Inclusive hotel Dreams Sunny Beach Resort and Spa har alt hvad du behøver for en vellykket ferie i Bulgarien. Hotellet ligger over stranden, lige udenfor Sveti Vlas.

På hotellet kan du svømme og hygge dig i flere pools. En stor pool med jacuzzi, en infinity pool og en aktivitetspool samt en børnepool med vandrutsjebaner og en pool for familiens mindste. Der er også en indendørs pool med en børneafdeling og jacuzzi. Solsenge og parasoller er ved hver pool. Poolhåndklæder er inkluderet.

I hotellets buffetrestaurant World Café spiser du morgenmad, frokost og middag, her serveres mad fra det lokale køkken men også internationale retter og en buffet for børn. I hotellets fire à la carte restauranter kan du vælge at spise asiatisk eller bulgarsk samt to restauranter, der serverer mere international mad. Dresscode - lange bukser til mænd i à la carte-restauranterne til middag. Hotellet har også fire barer, en lobbybar, en poolbar, en sportsbar og en showtime-bar. Der er også en café, der serverer kaffedrikke, kager og snacks. I Half-time Sports Bar serveres drinks, snacks om eftermiddagen, og om aftenen kan du synge karaoke og se forskellige sportsbegivenheder. Show-time Bar er åben om aftenen, når der vises underholdning og shows på hotellet.

Dreams Sunny Beach Resort and Spa er et fremragende hotel for dem, der ønsker at være aktive. Der er masser af aktiviteter her, såsom yoga og vandaerobic. Børneklub drevet af hotellet for børn i alderen 4-12 år med engelsktalende personale. Legeplads. Ungdomsklub drevet af hotellet for unge i alderen 13-17 år med engelsktalende personale. Aftenunderholdning med shows, live bands og karaoke. I hotellets spa kan du bade i poolen og bade i saunaen, i dampsaunaen eller nyde jacuzzien - skønhedsbehandlinger mod betaling. Veludstyret fitnessrum. Multisportsbane til basketball, fodbold og volleyball.

Gratis wifi på hele hotellet. Parkering mod betaling. 8 kilometer til Nessebar. 400 meter til busstoppestedet. 500 meter til indkøbscenter. Dreams Sunny Beach Resort and Spa er et stort hotel og afstanden til stranden kan være op til 200 meter, alt efter hvor på hotellet du bor. Trapper og niveauforskelle i og uden for hotellet, herunder til stranden. Besøg gerne den gamle del af Nessebar, som er udpeget af UNESCO som verdensarvssted.

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet i World Café, kl. 08.00-11.00
  • Frokostbuffet i World Café, kl. 12.30-15.00
  • Frokostbuffet i Seaside Grill, kl. 10.00-17.00
  • Frokostbuffet i Tides Poolside Grill, kl. 11.00-17.00
  • Middagsbuffet i World Café, kl. 18.30-21.30
  • Middag i den asiatiske restaurant Himitsu, kl. 18.30-21.30. Forret og dessert fra buffeten og hovedretten bestilles fra en à la carte menu
  • Middag i den bulgarske restaurant Sofia Castro, kl. 18.30-21.30. Forret og dessert fra buffeten og hovedretten bestilles fra en à la carte menu
  • Middag i Seaside Grill, kl. 18.30-21.30. Forret og dessert fra buffeten og hovedretten bestilles fra en à la carte menu
  • Middagsbuffet i Tides Poolside Grill, kl. 18.30-21.30

Ubegrænset lokale og internationale forfriskninger, juice, øl, vin og drinks i enhver af hotellets barer, kl. 10.00-24.00 Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Hotellet har ikke et obligatorisk armbånd at bære. All Inclusive gælder fra kl. 11.00 på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Hvis dit fly ankommer efter kl. 02.30 om natten, kan du ikke regne med at få adgang til dit hotelværelse før ca. kl. 15.00 på dagen. Afgår dit fly hjem senest kl. 02.30 om natten, skal du forlade værelset kl. 12.00 dagen inden.

Alle hoteller i Sveti Vlas

Rainbow

Rainbow er et populært og lidt mindre hotel beliggende i Sveti Vlas, ca. 4 kilometer fra Sunny Beach. På hotellet kan du køle af i poolen, og der er kun en kort gåtur til stranden.

Voya Beach Resort

Voya Beach Resort er et femstjernet hotel med et bredt All Inclusive-program, rummelige værelser, flere pools og vandrutsjebaner - her vil hele familien hygge sig!

Secrets Sunny Beach Resort & Spa

Secrets Sunny Beach Resort & Spa er et stort All Inclusive-hotel med et fantastisk poolområde og flere restauranter at vælge imellem. Slap af i hotellets spa, træn i fitnessrummet og tag del i yogatimer eller gå ned til havet og nyd havets bølger. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 18 år.

Paradise Residence Beach

Paradise Residence Beach er et All Inclusive-hotel beliggende på en bakke lige uden for det rolige feriested Sveti Vlas i Bulgarien. Hotellet ligger tæt på den brede sandstrand og fra poolområdet har du en dejlig udsigt over havet.

Premier Fort Beach

Premier Fort Beach er et perfekt familiehotel med pools, vandrutsjebaner og masser af aktiviteter. Her kan hele familien hygge sig, hvad enten det er at læse en bog i skyggen under parasollen, træne i fitnessrummet eller lege i poolen. Flere restauranter lokker, og forskellige spa-behandlinger tilbydes for total afslapning.