Voya Beach Resort

Voya Beach Resort er et femstjernet hotel med et bredt All Inclusive-program, rummelige værelser, flere pools og vandrutsjebaner - her vil hele familien hygge sig!


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer. Enkelt-værelser for 1 person. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

9,4 ud af 10
Baseret på 10 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 800 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hvis du kan lide strandliv, bliver du mættet på hotel Voya Beach Resort. Hotellet ligger lige ved havet og en lille strand og der er kun 300 meter til Sveti Vlas Central strand, 800 meter til West 2 og 1,1 kilometer til Sveti Vlas strand. Men hvis du hellere vil bo på hotellet, har du hele flere pools at vælge imellem, og der er fem vandrutsjebaner (alders- og/eller højdebegrænsninger). En stor pool, to opvarmede børnepools og en opvarmet babypool. Bassinerne er opvarmet til 28-30 grader. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. Solstole og parasoller kan lånes samt poolhåndklæder.

Hotellet har en buffetrestaurant, Chef's Market, tre à la carte-restauranter, Blanca som serverer middelhavsinspirerede retter, Le Petit som serverer tapas og Nobel som giver dig mulighed for at prøve det moderne europæiske køkken. Der er en bar i lobbyen, en ved poolen og derudover en sportsbar og en bar, der serverer forskellige desserter og søde sager til din eftermiddags kaffe eller te, eller måske en cocktail.

Gratis fitnessrum. (Børn og unge under 16 år skal ledsages af en voksen i fitnessrum.) Gruppetræning som yoga, aerobic og vandaerobic. Spa med opvarmede indendørs pools for voksne og børn, hammam og forskellige typer saunaer at prøve. Den store pool er opvarmet 1. maj til 13. juni og 10. september til 10. oktober. Børnepoolen er opvarmet til 28-30 grader hele sæsonen. Der er mulighed for at booke behandlinger mod betaling.

I dagtimerne er der aktiviteter med hotellets entertainere, såsom volleyball, basketball, bordtennis, dart og fodbold. Børneklub drevet i hotellets regi med engelsktalende personale, for børn 4-12 år. Legeplads.

Wifi er inkluderet på hele hotellet. Vaskeservice mod betaling. Parkering mod betaling. Lokal trafik.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive

All Inclusive

All Inclusive inkluderer:

 • Morgenmadsbuffet i Chef's Market restaurant, kl. 07.30-10.00
 • Frokostbuffet i restaurant Chef's Market, kl. 12.00-14.30
 • Middagsbuffet i restaurant Chef's Market, kl. 18.30-21.30
 • En middag i en af à la carte-restauranterne Blanca eller Nobel eller (hvis du opholder dig i mindst 5 nætter) kl. 19.00-21.30
 • Snacks (f.eks. hamburgere, Poke Bowl, salater, grill og is) i snackrestauranten Catch, kl. 10.00-18.00
 • Desserter i Sotto-baren, kl. 10.00-18.00
 • Snacks (f.eks. sandwich, salater og slik) i lobbybaren, kl. 21.30-07.30
 • Forfriskninger, øl, vin og drinks ad libitum af udvalgte nationale og internationale mærker;
 • Døgnet rundt i lobbybaren
 • I poolbaren og sportsbaren fra kl. 10.00 til 23.00
 • I Catch og Sotto kl. 10.00-18.00

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder indtil kl. 12.00 på afrejsedagen.

Hvis dit fly ankommer efter kl. 02.30 om natten, kan du ikke regne med at få adgang til dit hotelværelse før ca. kl. 15.00 på dagen. Afgår dit fly hjem senest kl. 02.30 om natten, skal du forlade værelset kl. 12.00 dagen inden.

Hotel for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Sveti Vlas

Rainbow

Rainbow er et populært og lidt mindre hotel beliggende i Sveti Vlas, ca. 4 kilometer fra Sunny Beach. På hotellet kan du køle af i poolen, og der er kun en kort gåtur til stranden.

Secrets Sunny Beach Resort & Spa

Secrets Sunny Beach Resort & Spa er et stort All Inclusive-hotel med et fantastisk poolområde og flere restauranter at vælge imellem. Slap af i hotellets spa, træn i fitnessrummet og tag del i yogatimer eller gå ned til havet og nyd havets bølger. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 18 år.

Dreams Sunny Beach Resort and Spa

All Inclusive-hotellet Dreams Sunny Beach Resort and Spa har flere store pools, et fantastisk All Inclusive-program med flere restauranter at vælge i mellem. Der er altid noget sjovt at lave her for alle, alt fra yoga og børneklubben til afslappende stunder i hotellets spa.

Paradise Residence Beach

Paradise Residence Beach er et All Inclusive-hotel beliggende på en bakke lige uden for det rolige feriested Sveti Vlas i Bulgarien. Hotellet ligger tæt på den brede sandstrand og fra poolområdet har du en dejlig udsigt over havet.

Premier Fort Beach

Premier Fort Beach er et perfekt familiehotel med pools, vandrutsjebaner og masser af aktiviteter. Her kan hele familien hygge sig, hvad enten det er at læse en bog i skyggen under parasollen, træne i fitnessrummet eller lege i poolen. Flere restauranter lokker, og forskellige spa-behandlinger tilbydes for total afslapning.