Secrets Sunny Beach Resort & Spa

Secrets Sunny Beach Resort & Spa er et stort All Inclusive-hotel med et fantastisk poolområde og flere restauranter at vælge imellem. Slap af i hotellets spa, træn i fitnessrummet og tag del i yogatimer eller gå ned til havet og nyd havets bølger. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 18 år.


Værelsestyper

Deluxe-værelser Seafront for 1-2 personer. Junior-suiter for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

9,2 ud af 10
Baseret på 5 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Secrets Sunny Beach har et stort og dejligt poolområde med en stor pool, der er bygget i forskellige sektioner med forskellige dybder. Der er solstole, parasoller, jacuzzi og poolbar. Poolhåndklæder er inkluderet. En indendørs pool, der er opvarmet alt efter vejret.

Hotellet har flere restauranter og barer. I buffetrestauranten Market Café spiser du morgenmad, frokost og middag, vegetariske muligheder er tilgængelige. Hotellets All Inclusive-program inkluderer ubegrænsede måltider i alle à la carte-restauranter, og du behøver ikke reservere bord - først til mølle, læs mere under All Inclusive. I à la carte-restauranten Portofino kan du spise det bedste fra det italienske køkken, Barefoot Grill serverer lette måltider fra en frokostbuffet, Oceana Seafood Restaurant lokker med fiske- og skaldyrsretter om aftenen og Seaside Grill serverer frokostbuffet og middag, hvor forretten og desserten tages fra buffet og hovedretten bestilles fra menuen. Dresscode - lange bukser til mænd er påkrævet i nogle à la carte-restauranter ved middagen. Hotellet har også en café, der er åben 24 timer i døgnet og serverer kaffe, kager og snacks. Hotellet har tre barer, herunder en lobbybar, en poolbar og en bar i natklubben.

Hotellet har en bred vifte af aktiviteter og underholdning. Stor spa med indendørs pool, jacuzzi, sauna og dampbad. Skønhedsbehandlinger og massage mod betaling. Veludstyret fitnessrum, der er åbent hele døgnet. I løbet af dagen kan du blive aktiv med pilates og træningstimer, yoga, poolspinning og vandyoga. Multisportsbane til basketball, fodbold og volleyball. Om aftenen kan du lytte til live musik.

Gratis wifi på hele hotellet. Parkering mod betaling. Trapper og niveauforskelle i og uden for hotellet. Cirka 8 kilometer til Nessebar. 400 meter til busstoppested og 500 meter til indkøbscentre.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet i Market Café restaurant, kl. 08.00-11.00
 • Frokostbuffet i Market Café restaurant, kl. 12.00-14.30
 • Frokostbuffet i restauranten Barefoot Grill, kl. 11.00-17.00
 • Frokostbuffet i Seaside Grill restaurant, kl. 10.30-17.00
 • Middagsbuffet i Market Café restaurant, kl. 18.30-21.30
 • Middage i à la carte-restauranterne Oceana Seafood Restaurant og Seaside Grill, kl. 18.30-21.30
 • Drikkevarer, kager og snacks i Coco Café, døgnet rundt
 • Lokale og internationale forfriskninger, juice, øl, vin og drinks ad libitum i nogle af hotellets barer, kl. 10.00-24.00

Ændringer kan forekomme. Hotellet har ikke et obligatorisk armbånd at bære. All Inclusive gælder fra kl. 11.00 på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Hvis dit fly ankommer efter kl. 02.30 om natten, kan du ikke regne med at få adgang til dit hotelværelse før ca. kl. 15.00 på dagen. Afgår dit fly hjem senest kl. 02.30 om natten, skal du forlade værelset kl. 12.00 dagen inden.

Altid på vores hoteller for voksne

 • Klassificering mindst 3 sole
 • Mange tilfredse gæster
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Sveti Vlas

Rainbow

Rainbow er et populært og lidt mindre hotel beliggende i Sveti Vlas, ca. 4 kilometer fra Sunny Beach. På hotellet kan du køle af i poolen, og der er kun en kort gåtur til stranden.

Voya Beach Resort

Voya Beach Resort er et femstjernet hotel med et bredt All Inclusive-program, rummelige værelser, flere pools og vandrutsjebaner - her vil hele familien hygge sig!

Dreams Sunny Beach Resort and Spa

All Inclusive-hotellet Dreams Sunny Beach Resort and Spa har flere store pools, et fantastisk All Inclusive-program med flere restauranter at vælge i mellem. Der er altid noget sjovt at lave her for alle, alt fra yoga og børneklubben til afslappende stunder i hotellets spa.

Paradise Residence Beach

Paradise Residence Beach er et All Inclusive-hotel beliggende på en bakke lige uden for det rolige feriested Sveti Vlas i Bulgarien. Hotellet ligger tæt på den brede sandstrand og fra poolområdet har du en dejlig udsigt over havet.

Premier Fort Beach

Premier Fort Beach er et perfekt familiehotel med pools, vandrutsjebaner og masser af aktiviteter. Her kan hele familien hygge sig, hvad enten det er at læse en bog i skyggen under parasollen, træne i fitnessrummet eller lege i poolen. Flere restauranter lokker, og forskellige spa-behandlinger tilbydes for total afslapning.