Rainbow

Rainbow er et populært og lidt mindre hotel beliggende i Sveti Vlas, ca. 4 kilometer fra Sunny Beach. På hotellet kan du køle af i poolen, og der er kun en kort gåtur til stranden.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer eller 1-3 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

7,1 ud af 10
Baseret på 10 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 5 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 600 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Rainbow er et hyggeligt hotel beliggende i den lille by Sveti Vlas, hvor der er nogle få restauranter og caféer. Stranden er inden for bekvem gåafstand. Hotellet har et poolområde, en pool med en mere lavvandet del for de mindste børn. Solstole og parasoller. Snackbar og bar, som har åbent både dag og aften.

Gratis wifi i receptionen. Gennemkørselstrafik. Hotellet ligger tæt på busstoppestedet med gode forbindelser til Sunny Beach, som ligger ca. 4 kilometer fra hotellet.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmad

Morgenmaden serveres fra kl. 07.30-10.00.

Hvis dit fly ankommer efter kl. 02.30 om natten, kan du ikke regne med at få adgang til dit hotelværelse før ca. kl. 15.00 på dagen. Afgår dit fly hjem senest kl. 02.30 om natten, skal du forlade værelset kl. 12.00 dagen inden.

Alle hoteller i Sveti Vlas

Voya Beach Resort

Voya Beach Resort er et femstjernet hotel med et bredt All Inclusive-program, rummelige værelser, flere pools og vandrutsjebaner - her vil hele familien hygge sig!

Secrets Sunny Beach Resort & Spa

Secrets Sunny Beach Resort & Spa er et stort All Inclusive-hotel med et fantastisk poolområde og flere restauranter at vælge imellem. Slap af i hotellets spa, træn i fitnessrummet og tag del i yogatimer eller gå ned til havet og nyd havets bølger. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 18 år.

Dreams Sunny Beach Resort and Spa

All Inclusive-hotellet Dreams Sunny Beach Resort and Spa har flere store pools, et fantastisk All Inclusive-program med flere restauranter at vælge i mellem. Der er altid noget sjovt at lave her for alle, alt fra yoga og børneklubben til afslappende stunder i hotellets spa.

Paradise Residence Beach

Paradise Residence Beach er et All Inclusive-hotel beliggende på en bakke lige uden for det rolige feriested Sveti Vlas i Bulgarien. Hotellet ligger tæt på den brede sandstrand og fra poolområdet har du en dejlig udsigt over havet.

Premier Fort Beach

Premier Fort Beach er et perfekt familiehotel med pools, vandrutsjebaner og masser af aktiviteter. Her kan hele familien hygge sig, hvad enten det er at læse en bog i skyggen under parasollen, træne i fitnessrummet eller lege i poolen. Flere restauranter lokker, og forskellige spa-behandlinger tilbydes for total afslapning.