Flower Resort

Flower Resort er den perfekte mulighed for dem, der ønsker et elegant og moderne hotel, kort fra havet og med mange faciliteter såsom flere pools, restauranter og god service. Tilkøb All Inclusive og få en kulinarisk oplevelse i Albanien.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer. Superior-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 12,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Flower Resort er et dejligt, roligt og sofistikeret hotel i moderne design i Durres Playa. Hotellet henvender sig til dem, der ønsker en afslappet oase med lidt mere klasse. Her venter god mad, god service og det er værd at tilkøbe halvpension eller All Inclusive. Hotellet har en dejlig spa med indendørs pool og egen Beach Club.

Hotellet består af to bygninger, Flower Garden og Flower Hotel, som har alle faciliteter til fælles. Hvis du booker et dobbeltværelse, bor du i Flower Hotel-bygningen, mens superior-værelserne ligger i Flower Garden-bygningen.

Hotellet har et poolområde med en pool med en børnesektion og en poolbar. Solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod et depositum. Hotellet tilbyder også en privat del af stranden med en Beach Club med en bar og hvor solstole og parasoller er inkluderet.

Hotellet har en buffetrestaurant, hvor du kan spise morgenmad, frokost og middag. Der er også to à la carte-restauranter, Brutal by Flower og Flower Restaurant er en såkaldt Nikkei restaurant - som begge siges at servere gourmetmad i topklasse og det bedste i området Golem/Durres Riviera. Poolbar.

Livemusik ved poolområdet hver aften. I weekenderne i højsæsonen er der fest i hotellets Beach Club med forskellige temaer. Tennis. Legeplads.

Gratis wifi på fællesområder. Parkering.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
  • All Inclusive

Halvpension kan tilkøbes frem til 31/5 2024 og herefter kan All Inclusive tilkøbes.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod betaling indgår:

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.00
  • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.00
  • Snacks, kl. 17.00-17.30
  • Middagsbuffet, kl.19.00-20.30
  • Lokale forfriskninger, øl, og vin ad libitum, kl. 10.00-22.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Durres Riviera

Royal G

På Royal G bor du med skøn beliggenhed ved stranden på Durres Riviera. Poolområdet er frodigt og byder på en smuk udsigt over havet. Hotellet er rummeligt med to restauranter og bekvemme værelser, og morgenmadsbuffet indgår under opholdet. Du kan tilkøbe All Inclusive eller halvpension, hvis du ønsker at flere måltider skal indgå.

Supreme Hotel & Spa

Supreme Hotel & Spa lokker med afslappende dage i solen på stranden eller ved poolen. På hotellet findes også to restauranter, så det er bare om at læne sig tilbage og nyde ferien.

Amelia Mare

Velkommen til Hotel Amelia Mare, et stilfuldt og moderne hotel på stranden i Golem, lige uden for Durres i Albanien. Værelserne er rummelige og smukt indrettede, alt er nyt og friskt, og All Inclusive er inkluderet i prisen.

Fafa Premium

Fafa Premium byder på et dejligt ophold med en skøn strandbeliggenhed. Opholdet er med All Inclusive og hotellet har buffetrestaurant, lobbybar og snackbar ved både poolområde og ved stranden. Poolområdet prydes af grønne palmetræer og har en sektion for børn. Alle værelser på hotellet har en skøn havudsigt.

Fafa Grand Blue Resort

Ved den kilometerlange sandstrand på Durres Riviera i Albanien ligger Fafa Grand Blue Resort. Her bor hele familien godt nær både pool og sandstrand med krystalklart vand. Her kan du træne i fitness, og hotellet har to restauranter, der serverer god mad med en smuk udsigt over havet. Tilkøb gerne All Inclusive for en mere afslappende ferie!

Epidamn White Sensation

Velkommen til den lækre Epidamn White Sensation i Golem ved Durres Riviera. Det moderne hotel har en central beliggenhed lige ved den lange, brede sandstrand, hvor der er solstole og parasoller til rådighed. Hotellet har 2 restauranter og et dejligt poolområde ud mod stranden. Du bor i moderne dobbeltværelser og morgenmad er inkluderet i prisen, med mulighed for at tilkøbe halvpension eller All Inclusive.

Sandy Beach

Velkommen til Sandy Beach Resort med to frodige poolområder og en perfekt beliggenhed lige ovenfor den fine sandstrand i Golem på Durres Riviera. Halvpension er inkluderet i prisen, og All Inclusive kan tilkøbes for en ekstra bekvem ferie!

Diamma De Lux

Diamma De Lux er en del af Diamma Resort-hotellet. Det ligger tæt på den lavvandede strand, og det frodige poolområde har en pool med en børnesektion. Tilkøb All Inclusive eller spis på hotellets à la carte-restaurant, som også tilbyder et bredt udvalg af fine italienske vine.