Rejser til Durres Riviera

Durres Riviera

  • • 10 km lang sandstrand
  • • Her ligger et af vores Apollo Mondo Family Resorts
  • • Rig på historie og seværdigheder

Apollo service

Her finder du Apollos dygtige rejseledere, som står klar til at give dig information og inspiration. Du møder rejselederne allerede i lufthavnen, og kan få fat på dem på kontoret eller døgnet rundt via servicetelefonen.

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Nu har du mulighed for at opleve endnu et område i smukke Albanien – nemlig Durres Riviera. Den næsten 10 kilometer lange sandstrand starter lige syd for havnen og kantes af en strandpromenade. Hotellerne ligger alle nær stranden, og du kan se frem til afslappende dage med sol og badeture.

Populære hoteller Durres Riviera

Fafa Premium

Fra 4.807 DKK

Flower Garden

Fra 4.663 DKK

Fakta om Durres Riviera

Tidsforskel

Albanien har samme tid som Skandinavien.

Valuta

Valutaen i Albanien hedder Lek (ALL).

I Durres Riviera er der hæveautomater hvor du kan benytte VISA og Mastercard. Der er ikke mange hæveautomater i nærheden af Apollos hoteller, derfor anbefaler vi at medbringe Euro eller LEK til de første dage. Du kan også betale med Euro men får penge retur i LEK (Vi anbefaler derfor at betale med LEK). Der er et par hæveautomater i lufthavnen hvor man kan hæve LEK eller Euro.

Restauranter

En frokost koster 30-40 DKK. Vand koster ca. 3 DKK, en øl ca. 10 DKK og en flaske vin koster fra 40 DKK og op.

Transfer

Fra Tiranas Internationale lufthavn til Durres Riviera med bus tager det ca. mellem 30-60 min. Transfer sker uden Apollos personale.

Strande

Sandstranden i Durres er lavvandet og næsten 10 kilometer lang, og på en del steder også meget bred. Nedenfor hotellerne er der en del solstole og parasoller, nogle er gratis for hotelgæster. Der er mulighed for vandsportsaktiviteter.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 9°c
feb 10°c
mar 13°c
apr 16°c
maj 21°c
jun 26°c
jul 29°c
aug 29°c
sep 25°c
okt 20°c
nov 14°c
dec 10°c
8,1 ud af 10 Durres Riviera
Vores gæsters vurdering, Baseret på 1928 anmeldelser