Amelia Mare

  • All Inclusive indgår

Velkommen til Hotel Amelia Mare, et stilfuldt og moderne hotel på stranden i Golem, lige uden for Durres i Albanien. Værelserne er rummelige og smukt indrettede, alt er nyt og friskt, og All Inclusive er inkluderet i prisen.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper


Faciliteter

Til strand: 20 m
Til centrum: 50 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Amalia Mare har en førsteklasses beliggenhed lige ved strandpromenaden. Der kan lejes solstole og parasoller på den private del af den lange, brede sandstrand samt ved pools (en for voksne og en separat pool for børn). Der tilbydes også gratis håndklæder til brug ved poolen/stranden. Der er også bar-service ved både poolen og stranden som en del af All Inclusive.

Hovedrestauranten Amelia serverer buffeter til morgenmad, frokost og middag. Der serveres internationale retter sammen med albanske specialiteter. Der er to barer, baren Amelia og strandbaren, hvor du kan slukke din tørst.

Der er wifi på fællesområder. Centralt beliggende på stranden i Golem. Ca. 15 km fra havnen i Durres.

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet i restaurant Amelia, kl. 07.30-10.00
  • Frokostbuffet i restaurant Amelia, kl. 13.00-15.00
  • Middagsbuffet i restaurant Amelia, kl. 19.00-21.00
  • Snacks i restaurant Amelia, kl. 16.30-17.30
  • Ubegrænsede lokale forfriskninger, øl, vin og drinks, kl. 10.00-22.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive er gyldigt til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Durres Riviera

Diamma Resort

Diamma Resort er et hyggeligt, børnevenligt hotel omgivet af pinjetræer. Her bor du nær den lavvandede strand. Ved det frodige poolområde findes en pool med børnesektion. Tilkøb All Inclusive og spis godt på hotellets a la carte-restaurant, der også tilbyder et bredt udbud af italienske vine.

Royal G

På Royal G bor du med skøn beliggenhed ved stranden på Durres Riviera. Poolområdet er frodigt og byder på en smuk udsigt over havet. Hotellet er rummeligt med to restauranter og bekvemme værelser, og morgenmadsbuffet indgår under opholdet.

Supreme Hotel & Spa

Supreme Hotel & Spa lokker med afslappende dage i solen på stranden eller ved poolen. På hotellet findes også to restauranter, så det er bare om at læne sig tilbage og nyde ferien.

Fafa Premium

Fafa Premium byder på et dejligt ophold med en skøn strandbeliggenhed. Opholdet er med All Inclusive og hotellet har buffetrestaurant, lobbybar og snackbar ved både poolområde og ved stranden. Poolområdet prydes af grønne palmetræer og har en sektion for børn. Alle værelser på hotellet har en skøn havudsigt.

Fafa Grand Blue Resort

Ved den kilometerlange sandstrand på Durres Riviera i Albanien ligger Fafa Grand Blue Resort. Her bor hele familien godt nær både pool og sandstrand med krystalklart vand. Her kan du træne i fitness, og hotellet har to restauranter, der serverer god mad med en smuk udsigt over havet.

Epidamn White Sensation

Velkommen til den lækre Epidamn White Sensation i Golem ved Durres Riviera. Det moderne hotel har en central beliggenhed lige ved den lange, brede sandstrand, hvor der er solstole og parasoller til rådighed. Hotellet har 2 restauranter og et dejligt poolområde ud mod stranden. Du bor i moderne dobbeltværelser og morgenmad er inkluderet i prisen, med mulighed for at tilkøbe halvpension eller All Inclusive.

Sandy Beach

Velkommen til Sandy Beach Resort med to frodige poolområder og en perfekt beliggenhed lige ovenfor den fine sandstrand i Golem på Durres Riviera. Halvpension er inkluderet i prisen, og All Inclusive kan tilkøbes for en ekstra bekvem ferie!