Supreme Hotel & Spa

Supreme Hotel & Spa lokker med afslappende dage i solen på stranden eller ved poolen. På hotellet findes også to restauranter, så det er bare om at læne sig tilbage og nyde ferien.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-4 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser for 2-5 personer, heraf 1 barn. Deluxe-værelser for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 30 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 25 m
Til centrum: 18 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Poolområdet på Supreme Hotel & Spa har en pool med børnesektion, solstole og parasoller og håndklædeservice mod depositum. Hvis du krydser strandpromenaden, er du nede på hotellets private del af sandstranden, hvor der findes gratis solstole og parasoller.

Hotellet har to restauranter, Supreme Restaurant buffet restaurant nær poolområdet og Bellavista à la carte restaurant nede ved strandpromenaden. På Bellavista kan du nyde enkle måltider og friskbagt pizza. Begge restauranter har også deres egen bar.

Gratis wifi på fællesområder. Gratis parkering. Roomservice og vaskeservice mod betaling. Et par hundrede meter fra hotellet er der et lille lokalt centrum. Det er mindre end 20 km til Durres.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og frokost- eller middagsbuffet, ekskl. drikkevarer)

Alle hoteller i Durres Riviera

Germany Hotel

I udkanten af Durres ligger Germany blot et stenkast fra den skønne sandstrand, På hotellet er der en rummelig pool, og ved både pool og strand er der gratis solstole og parasoller. Her bor du i udkanten af Durres by, og der er mange restauranter og butikker i området.

Diamma Resort

Diamma Resort er et hyggeligt, børnevenligt hotel omgivet af pinjetræer. Her bor du nær den lavvandede strand. Ved det frodige poolområde findes en pool med børnesektion. Tilkøb All Inclusive og spis godt på hotellets a la carte-restaurant, der også tilbyder et bredt udbud af italienske vine.

Fafa Apartments

Fafa Apartments ligger direkte ved den kilometerlange sandstrand i Durres. Ved båd poolområde og strand kan du benytte gratis solstole og parasoller, og ved poolbaren kan du bestille en forfriskende drink.

Fafa Grand Blue Resort

Ved den kilometerlange sandstrand på Durres Riviera i Albanien ligger Fafa Grand Blue Resort. Her bor hele familien godt nær både pool og sandstrand med krystalklart vand. Træn i fitnessrummet, deltag i flere træningspas hver dag og lad børnene more sig i Club Polly & Mino. I Mondo Café serveres lækre drikkevarer og i a la carte-restauranten serveres lækker mad med smuk udsigt over havet.

Fafa Premium

Fafa Premium byder på et dejligt ophold med en skøn strandbeliggenhed. Opholdet er med All Inclusive og hotellet har buffetrestaurant, lobbybar og snackbar ved både poolområde og ved stranden. Poolområdet prydes af grønne palmetræer og har en sektion for børn. Alle værelser på hotellet har en skøn havudsigt.

Royal G

På Royal G bor du med skøn beliggenhed på stranden ved Durres Riviera. Poolområdet er frodigt og byder på en smuk udsigt over havet. Hotellet er rummeligt med to restauranter og bekvemme værelser, og morgenmadsbuffet indgår under opholdet.

Prestige Resort

På Prestige Resort bor du med den bedste beliggenhed lige ved den brede sandstrand med hav, palmer og planter så langt øjet rækker. Hotellets store poolområde byder på udsigt over det glitrende hav. Om aftenen kan du stille sulten med traditionel albansk Middelhavsmad efterfulgt af en god drink i hotellets loungebar ved stranden.

Flower Garden

Velkommen til oasen Flower Garden, der ligger kun tæt på havet. På hotellet findes pool, flere restauranter og moderne værelser.