Fafa Grand Blue Resort

apollo mondo family

 • • Flere pools
 • • Børneklub og svømmeskole
 • • Direkte på stranden

Ved den kilometerlange sandstrand på Durres Riviera i Albanien ligger Fafa Grand Blue Resort. Her bor hele familien godt nær både pool og sandstrand med krystalklart vand. Træn i fitnessrummet, deltag i flere træningspas hver dag og lad børnene more sig i Club Polly & Mino. I Mondo Café serveres lækre drikkevarer og i a la carte-restauranten serveres lækker mad med smuk udsigt over havet.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer. 1-værelses lejligheder for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 10 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Fafa Grand Blue Resort


Mere information

Velkommen til Fafa Grand Blue Resort, vores Apollo Mondo Family-hotel i et af Europas billigste lande - Albanien. Hotellet ligger ca. 8 km fra Albaniens største havneby Durres, og lige udenfor hotellet strækker den lange sandstrand sig.

Poolområde og sandstrand
Hotellet har et poolområde med i alt tre pools og to børnesektioner. Sandstranden med krystalklart vand ligger lige ved poolområdet. Både ved pools og strand tilbydes solstole og parasoller samt strandhåndklædeservice.

Restauranter og barer
På Fafa Grand Blue Resort er der en buffetrestaurant der serverer morgenmad, frokost og middag, og for børnene er der en specialmenu. Et par aftener om ugen tilbydes lettere underholdning efter middagen. Hotellet har også en a la carte-restaurant med speciale i fisk og skaldyr samt italiensk. Restauranten har smuk udsigt over stranden og tilbyder både lokal vin og vin fra nærliggende lande som Kosovo og Makedonien. I hotellets lobbybar kan du nyde drinks, eller du kan gå ned til baren ved stranden (indgår ikke i All Inclusive) for at nyde en drink med udsigt.

Baristakaffe på Mondo Café
På kaffe- og juicebaren Mondo Café kan du købe specialkaffe, friskpresset juice, lokalt bagværk og is med tilbehør.

Her kan du læse mere om mad og drikke på hotellet.

Børneklub og svømmeskole
For børnene findes der et bredt aktivitetsprogram i Apollo egen børneklub Club Polly & Mino. Sjove og søde Polly & Mino er børnenes favoritter, der kommer og hilser på børnene rundt omkring på hotellet. Du kan endda overraske børnene ved at booke et besøg på værelset af vores charmerende venner! Her kan du læse mere om Polly & Mino. På Swim School by Apollo kan børnene lære at svømme ud fra Det Svenske Svømmeforbunds pædagogik med skandinavisktalende personale og svømmelærere.

Træning og velvære
Hotel Fafa Grand Blue Resort tilbyder både gratis fitness-faciliteter og fire gratis træningspas om dagen med skandinavisktalende instruktører. Læs mere om sport og træning på Fafa Grand Blue Resort. På hotellet findes også spa med forskellige behandlinger som massage, manicure og pedicure mod betaling.

Her kan du læse mere om alle vores Apollo Mondo Family Resorts.

Indgår på Apollo Mondo Family på Fafa Grand Blue Resort

 • Fitness-faciliteter
 • Fire træningspas om dagen
 • Wifi på fællesområder
 • Solstole og parasoller ved pools og på stranden
 • Håndklædeservice ved pools og strand (mod depositum)

Mod betaling

 • Club Polly & Mino
 • Swim School by Apollo
 • Mondo Café
 • Massage
 • Roomservice

Måltider

Lejligheder: Ingen måltider indgår. Morgenmadsbuffet, halvpension, helpension og All Inclusive kan tilkøbes.
Dobbeltværelser og familie-værelser: Morgenmadsbuffet indgår. Halvpension, helpension og All Inclusive kan tilkøbes.

Ved helpension indgår vand, alkoholfrie drikkevarer samt et glas vin eller øl i buffetrestauranten.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

 • Morgenmadsbuffet i buffetrestauranten, der er for Apollos gæster, kl. 07.30-10.00
 • Frokostbuffet i buffetrestauranten, der er for Apollos gæster, kl. 13.00-15.00
 • Middagsbuffet i buffetrestauranten, der er for Apollos gæster, kl. 19.00-21.00
 • Snackrestaurant ved poolen, kl. 16.30-17.30
 • Lokale drikkevarer som øl, vin og sodavand (ikke cocktails) ad libitum, kl. 10.00-22.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 11.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Ved ankomst/afrejse standser bussen nogle gange ca. 200 meter fra hotellets reception.

Støj fra nærliggende barer kan opfattes som forstyrrende

Apollo Mondo Family
 • Club Polly & Mino for børnene
 • Apollo Swim School
 • Mondo Food & Beverage
 • Holdtræning & fitness indgår
 • Direkte transfer t/r hotellet
 • Wifi indgår

Direkte transfer til hotellet

Når du booker transfer til dette hotel, har du altid direkte transfer*. Det vil sige, at transferbussens første stop er ved dette hotel, og ved afrejse er hotellet det sidste stop inden lufthavnen. Forudbestil din direkte transfer når du booker rejsen eller tilføj den efterfølgende under Min Rejse eller på telefon 35 20 19 00.

*) ved rejser med rutefly kan vi ikke garantere direkte transfer.


Book vores børnepakke

Rejser du med små børn? Så kan du forudbestille vores børnepakke med klapvogn, barnestol og tremmeseng/rejseseng i forbindelse med, at du booker din rejse. Hvis du allerede har booket din rejse, kan du gå ind via Min rejse. Det er også muligt kun at tilføje enten klapvogn, barnestol eller børneseng.


Løbe- eller cykeltræning på ferien

Vil du løbe- eller cykeltræne på Fafa Grand Blue Resort, kan du downloade kort allerede nu. Løbekortene er udarbejdet af Urban Tribes og cykelkortene af Team Peak Performance.

  Gravel Loop (20 km)

  Lake Loop (8 km)

  Happy Loop (4 km)


 

Alle hoteller i Durres Riviera

Germany Hotel

I udkanten af Durres ligger Germany blot et stenkast fra den skønne sandstrand, På hotellet er der en rummelig pool, og ved både pool og strand er der gratis solstole og parasoller. Her bor du i udkanten af Durres by, og der er mange restauranter og butikker i området.

Diamma Resort

Diamma Resort er et hyggeligt, børnevenligt hotel omgivet af pinjetræer. Her bor du nær den lavvandede strand. Ved det frodige poolområde findes en pool med børnesektion. Tilkøb All Inclusive og spis godt på hotellets a la carte-restaurant, der også tilbyder et bredt udbud af italienske vine.

Fafa Apartments

Fafa Apartments ligger direkte ved den kilometerlange sandstrand i Durres. Ved båd poolområde og strand kan du benytte gratis solstole og parasoller, og ved poolbaren kan du bestille en forfriskende drink.

Fafa Premium

Fafa Premium byder på et dejligt ophold med en skøn strandbeliggenhed. Opholdet er med All Inclusive og hotellet har buffetrestaurant, lobbybar og snackbar ved både poolområde og ved stranden. Poolområdet prydes af grønne palmetræer og har en sektion for børn. Alle værelser på hotellet har en skøn havudsigt.

Royal G

På Royal G bor du med skøn beliggenhed på stranden ved Durres Riviera. Poolområdet er frodigt og byder på en smuk udsigt over havet. Hotellet er rummeligt med to restauranter og bekvemme værelser, og morgenmadsbuffet indgår under opholdet.

Prestige Resort

På Prestige Resort bor du med den bedste beliggenhed lige ved den brede sandstrand med hav, palmer og planter så langt øjet rækker. Hotellets store poolområde byder på udsigt over det glitrende hav. Om aftenen kan du stille sulten med traditionel albansk Middelhavsmad efterfulgt af en god drink i hotellets loungebar ved stranden.

Flower Garden

Flower Garden er den perfekte mulighed for dem, der ønsker et elegant og moderne hotel, kort fra havet og med mange faciliteter såsom flere pools, restauranter og god service. Tilkøb halvpension eller All Inclusive og få en kulinarisk oplevelse i Albanien.

Supreme Hotel & Spa

Supreme Hotel & Spa lokker med afslappende dage i solen på stranden eller ved poolen. På hotellet findes også to restauranter, så det er bare om at læne sig tilbage og nyde ferien.