Fafa Grand Blue Resort

Ved den kilometerlange sandstrand på Durres Riviera i Albanien ligger Fafa Grand Blue Resort. Her bor hele familien godt nær både pool og sandstrand med krystalklart vand. Her kan du træne i fitness, og hotellet har to restauranter, der serverer god mad med en smuk udsigt over havet. Tilkøb gerne All Inclusive for en mere afslappende ferie!


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 10 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Velkommen til Fafa Grand Blue Resort i et af verdens mest prisvenlige lande - Albanien. Hotellet ligger cirka 8 kilometer fra Albaniens største havneby Durres, og den kilometerlange sandstrand strækker sig hele vejen dertil.

Fafa Grand Blue Resort har et poolområde med i alt tre pools, hvoraf to har børnesektion, hvoraf nogle har mindre vandrutsjebaner. Lige efter poolområdet breder sandstranden sig ud med det krystalklare vand. Både ved de forskellige pools og stranden tilbydes solstole og parasoller samt poolhåndklæder mod depositum.

På Fafa Grand Blue Resort er der to restauranter. I buffetrestauranten kan du spise morgenmad, frokost og middag. Et par aftener om ugen er der underholdning efter middagen. Hotellet har også en à la carte-restaurant, hvis specialitet er fisk og skaldyr og italienske specialiteter. Restauranten har en smuk udsigt over havet og byder på både lokale vine og vine fra nabolande som Kosovo og Nordmakedonien. I hotellets lobbybar kan du nyde gode drinks, du kan også gå ned til baren ved stranden for at nyde en drink med en smuk udsigt.

Fafa Grand Blue Resort har fitness og afslappende massagebehandlinger. Legeplads.

Wifi er inkluderet på fællesområder. Ved ankomst og afgang stopper transferbussen nogle gange omkring 200 meter fra hotellet. Musik og folkeliv fra nærliggende barer kan opfattes som forstyrrende.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

 • All Inclusive

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet i buffetrestauranten, kl. 07.30-10.00
 • Frokostbuffet i buffetrestauranten, kl. 13.00-15.00
 • Middagsbuffet i buffetrestauranten, kl. 19.00-21.00
 • Snacks i buffetrestauranten, kl. 16.30-17.00
 • Sodavand, øl, vin og nogle lokale drinks ad libitum (men ikke cocktails), kl. 10.00-22.00

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder indtil kl. 11.00 på afrejsedagen.

Hotel for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Durres Riviera

Royal G

På Royal G bor du med skøn beliggenhed ved stranden på Durres Riviera. Poolområdet er frodigt og byder på en smuk udsigt over havet. Hotellet er rummeligt med to restauranter og bekvemme værelser, og morgenmadsbuffet indgår under opholdet. Du kan tilkøbe All Inclusive eller halvpension, hvis du ønsker at flere måltider skal indgå.

Supreme Hotel & Spa

Supreme Hotel & Spa lokker med afslappende dage i solen på stranden eller ved poolen. På hotellet findes også to restauranter, så det er bare om at læne sig tilbage og nyde ferien.

Amelia Mare

Velkommen til Hotel Amelia Mare, et stilfuldt og moderne hotel på stranden i Golem, lige uden for Durres i Albanien. Værelserne er rummelige og smukt indrettede, alt er nyt og friskt, og All Inclusive er inkluderet i prisen.

Fafa Premium

Fafa Premium byder på et dejligt ophold med en skøn strandbeliggenhed. Opholdet er med All Inclusive og hotellet har buffetrestaurant, lobbybar og snackbar ved både poolområde og ved stranden. Poolområdet prydes af grønne palmetræer og har en sektion for børn. Alle værelser på hotellet har en skøn havudsigt.

Epidamn White Sensation

Velkommen til den lækre Epidamn White Sensation i Golem ved Durres Riviera. Det moderne hotel har en central beliggenhed lige ved den lange, brede sandstrand, hvor der er solstole og parasoller til rådighed. Hotellet har 2 restauranter og et dejligt poolområde ud mod stranden. Du bor i moderne dobbeltværelser og morgenmad er inkluderet i prisen, med mulighed for at tilkøbe halvpension eller All Inclusive.

Sandy Beach

Velkommen til Sandy Beach Resort med to frodige poolområder og en perfekt beliggenhed lige ovenfor den fine sandstrand i Golem på Durres Riviera. Halvpension er inkluderet i prisen, og All Inclusive kan tilkøbes for en ekstra bekvem ferie!

Diamma De Lux

Diamma De Lux er en del af Diamma Resort-hotellet. Det ligger tæt på den lavvandede strand, og det frodige poolområde har en pool med en børnesektion. Tilkøb All Inclusive eller spis på hotellets à la carte-restaurant, som også tilbyder et bredt udvalg af fine italienske vine.

Flower Resort

Flower Resort er den perfekte mulighed for dem, der ønsker et elegant og moderne hotel, kort fra havet og med mange faciliteter såsom flere pools, restauranter og god service. Tilkøb All Inclusive og få en kulinarisk oplevelse i Albanien.