Fafa Premium

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Fafa Premium byder på et dejligt ophold med en skøn strandbeliggenhed. Opholdet er med All Inclusive og hotellet har buffetrestaurant, lobbybar og snackbar ved både poolområde og ved stranden. Poolområdet prydes af grønne palmetræer og har en sektion for børn. Alle værelser på hotellet har en skøn havudsigt.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 89 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 14 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Fafa Premium ligger lige ved strandpromenaden og fra poolområdet er der udsigt ud over havet. Der findes en stor pool med børnesektion og solstole og parasoller, samt balinesiske solsenge. Håndklædeservice mod betaling. Der findes snackbar ved både stranden og poolområdet.

All Inclusive indgår og i buffetrestauranten serveres der morgenmad, frokost og middag. Der findes også en à la carte-restaurant på hotellet, som dog ikke er en del af All Inclusive-programmet. Der findes aktiviteter i form af forskellige typer af vandsport ved stranden mod afgift og bordtennis, aftenunderholdning og legeplads for børn. Gratis wifi i lobbyområde.

Hvis du udforsker Durres Riviera i en lejebil, så findes der gratis parkering ved hotellet. Nærmeste centrum er Golem som ligger ca. 3 km fra hotellet og den større by Durres ligger ca. 14 km fra hotellet.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.00
  • Frokostbuffet, kl. 13.00-15.00
  • Snacks som fx. pizza, is, frugt og vafler, kl 16.30-17.00
  • Middagsbuffet, kl. 19.00-21.00
  • Forfriskninger, øl, vin, sodavand, vand, samt lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-22.00

Ændringer kan forekomme.