Diamma De Lux

Diamma De Lux er en del af Diamma Resort-hotellet. Det ligger tæt på den lavvandede strand, og det frodige poolområde har en pool med en børnesektion. Tilkøb All Inclusive eller spis på hotellets à la carte-restaurant, som også tilbyder et bredt udvalg af fine italienske vine.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 10 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Diamma De Lux har en dejlig beliggenhed nær den lavvandede strand på Durres Riviera. Diamma De Lux er en del af Diamma Resort Hotel. Når du bor på Diamma De Lux, har du adgang til alle faciliteterne på Diamma Resort. Ved poolområdet er der en pool med en børnesektion og et separat poolområde med en børnepool. Der er gratis solstole og parasoller til rådighed ved både poolen og stranden. Håndklæder til poolen og stranden er til rådighed mod betaling. Der kan bestilles forfriskninger i baren ved poolen ved siden af.

Resortets à la carte-restaurant byder på god mad og et bredt udvalg af fine italienske vine, og der er også en buffetrestaurant og en loungebar. Du kan også tilkøbe All Inclusive for at gøre din ferie endnu mere behagelig.

Der er gratis wifi på fællesområder. Sauna og massage er tilgængelige mod betaling. Der er en legeplads for børn. Diamma Resort består af flere bygninger, og der er parkeringspladser til rådighed ved hver bygning. Der er derfor begrænset biltrafik på hotellets område. Afstanden til stranden er 0-200 meter, afhængigt af hvor du bor i hotelområdet.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
  • All Inclusive

All Inclusive

Med All Inclusive indgår:

  • Morgenmadsbuffet, kl. 7.30-10.30
  • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.00
  • Middagsbuffet, kl. 19.00-21.00
  • Snackbuffet, kl. 16.30-17.30
  • Ubegrænset forfriskninger, øl, vin og nogle lokale drikkevarer (men ikke drinks), kl. 10.30-22.30

Bemærk venligst, at der kan forekomme ændringer. Det er obligatorisk at bære hotellets armbånd som identifikation. All Inclusive er gyldigt indtil kl. 11.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Durres Riviera

Royal G

På Royal G bor du med skøn beliggenhed ved stranden på Durres Riviera. Poolområdet er frodigt og byder på en smuk udsigt over havet. Hotellet er rummeligt med to restauranter og bekvemme værelser, og morgenmadsbuffet indgår under opholdet. Du kan tilkøbe All Inclusive eller halvpension, hvis du ønsker at flere måltider skal indgå.

Supreme Hotel & Spa

Supreme Hotel & Spa lokker med afslappende dage i solen på stranden eller ved poolen. På hotellet findes også to restauranter, så det er bare om at læne sig tilbage og nyde ferien.

Amelia Mare

Velkommen til Hotel Amelia Mare, et stilfuldt og moderne hotel på stranden i Golem, lige uden for Durres i Albanien. Værelserne er rummelige og smukt indrettede, alt er nyt og friskt, og All Inclusive er inkluderet i prisen.

Fafa Premium

Fafa Premium byder på et dejligt ophold med en skøn strandbeliggenhed. Opholdet er med All Inclusive og hotellet har buffetrestaurant, lobbybar og snackbar ved både poolområde og ved stranden. Poolområdet prydes af grønne palmetræer og har en sektion for børn. Alle værelser på hotellet har en skøn havudsigt.

Fafa Grand Blue Resort

Ved den kilometerlange sandstrand på Durres Riviera i Albanien ligger Fafa Grand Blue Resort. Her bor hele familien godt nær både pool og sandstrand med krystalklart vand. Her kan du træne i fitness, og hotellet har to restauranter, der serverer god mad med en smuk udsigt over havet. Tilkøb gerne All Inclusive for en mere afslappende ferie!

Epidamn White Sensation

Velkommen til den lækre Epidamn White Sensation i Golem ved Durres Riviera. Det moderne hotel har en central beliggenhed lige ved den lange, brede sandstrand, hvor der er solstole og parasoller til rådighed. Hotellet har 2 restauranter og et dejligt poolområde ud mod stranden. Du bor i moderne dobbeltværelser og morgenmad er inkluderet i prisen, med mulighed for at tilkøbe halvpension eller All Inclusive.

Sandy Beach

Velkommen til Sandy Beach Resort med to frodige poolområder og en perfekt beliggenhed lige ovenfor den fine sandstrand i Golem på Durres Riviera. Halvpension er inkluderet i prisen, og All Inclusive kan tilkøbes for en ekstra bekvem ferie!

Flower Resort

Flower Resort er den perfekte mulighed for dem, der ønsker et elegant og moderne hotel, kort fra havet og med mange faciliteter såsom flere pools, restauranter og god service. Tilkøb All Inclusive og få en kulinarisk oplevelse i Albanien.