Rawi Warin

  • • Høj gæstetilfredshed
  • • Aktiviteter for hele familien
  • • Stilfuldt hotel

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Rawi Warin er et fint hotel, som hviler mod en bakke i tropiske omgivelser med stranden lige nedenfor. Hvis du ønsker en aktiv ferie, kan du vælge alt lige fra fitness-faciliteter til cykler. Hvis du hellere vil slappe af, byder poolområdet på en lidt anderledes pool med vandrutsjebane.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-4 personer, heraf 1 barn. Deluxe-værelser Plus for 1-4 personer, heraf 1 barn. 1-værelses villaer for 1-3 personer. Suiter med privat pool for 1-4 personer. Seafront villa for 1-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenhedheden og det grønne miljø der var inde på hele centeret føltes ikke overrendt, der var...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 800 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Rawi Warin består af flere mindre 3-etagers bygninger, der breder sig ud over en frodig bakke. Hotellet har to dejlige poolområder med i alt fire pools. Det ene poolområde er i etage med infinitypool. Den ene del har børnesektion med vandrutsjebane den anden har jacuzzisektion. Ved hotelbygningen oppe på bakken ligger yderligere et poolområde. I højsæsonen (december-april) er der også en pool, som ligger ude i havet der nås ad en lang mole. Solstole og parasoller. Poolbar. Fin sandstrand med en del stenrige partier findes nedenfor hotellet.

På hotellet findes flere restauranter og barer. The Golden Pond Restaurant byder på asiatiske og internationale retter. The Watermark serverer fisk og skaldyr sammen med en BBQ-menu. I The Wave Bar kan du nyde tapas og enkle retter. Der findes også en café på hotellet.

Gratis wifi på fællesområder. Gratis fitnessrum og bordtennis. Spa med forskellige behandlinger mod betaling. Bodyfit. Gratis kajak i højsæsonen. Cykler og scootere kan lejes. Døgnåben reception. Roomservice 06.00-23.00. Hæveautomat og souvenirbutik. Vaskeservice mod betaling (i nærheden af hotellet).

Store afstande og niveauforskelle med stejle bakker og trapper på hotelområdet. Hotellet tilbyder en shuttleservice med små biler, der kører dig til de forskellige bygninger (dagligt mellem kl. 06.00-24.00). Lokaltrafik. Ca. 800 meter til nærmeste centrum, Klong Nin, med få butikker og restauranter. Ca. 13 km til centrum i Saladan.

Måltider

Morgenmadsbuffet indgår. Halvpension kan tilkøbes.