Avani+ Koh Lanta Krabi Resort

  • • Skøn beliggenhed på halvø
  • • Gratis hotelbus til centrum
  • • Vellidt personale

Avani+ Koh Lanta Krabi Resort ligger længst ude på det vestlige Koh Lanta med havet som nabo. Her kan du glæde dig til skønne dage i romantiske omgivelser med personlig service, et lækkert poolområde og aktiviteter.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. Dobbeltværelser med havudsigt for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. Dobbeltværelser med adgang til pool for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. 2-værelses villaer med privat pool for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Venligt og hjælpsomt personale hotellets omgivelser med masser af træer og dejlig udsigt
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Avani+ Koh Lanta Krabi Resort (tidl. Crown Lanta Resort & Spa) er et fint hotel, som består af flere bygninger med en vidunderlig beliggenhed på en frodig halvø. Dejligt poolområde med to pools, heraf en med børnesektion. Solstole og parasoller. Poolbar der serverer snacks og drikkevarer. Stranden ligger ca. 50 meter væk.

På hotellet ligger der to restauranter med en smuk havudsigt. The Peak som serverer internationale retter, og The Cliff som serverer fisk og skaldyr.

Skøn spaafdeling med mange forskellige behandlinger mod betaling. Jacuzzi og sauna. Lille fitnessrum der er gratis for hotellets gæster. Kajakker kan lånes. Cykler kan lejes. Receptionen er åben døgnet rundt. Gratis wifi på fællesområder. Roomservice kl. 10.00-23.00. Vaskeservice. Store niveauforskelle på hotelområdet. Hotellet tilbyder transport rundt til de forskellige bygninger. Gratis hotelbus til Saladan 4 gange om dagen. Ingen trafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet indgår. Halvpension eller helpension kan tilkøbes.

Alle hoteller i Koh Lanta

Rawi Warin

Rawi Warin er et fint hotel, som hviler mod en bakke i tropiske omgivelser med stranden lige nedenfor. Hvis du ønsker en aktiv ferie, kan du vælge alt lige fra fitness-faciliteter til cykler. Hvis du hellere vil slappe af, byder poolområdet på en lidt anderledes pool med vandrutsjebane.

Lanta Casa Blanca

Hotel Lanta Casa Blanca byder på en skøn og afslappende ferie i paradis, hvor du er nabo med den smukke strand. her er miljøet vigtigt, og hotellets område er tilpasset for ikke at ødelægge naturen og økosystemet. Vil du se mere af den smukke natur, har hotellet løberuter op i bjergene, hvor du kan nyde smuk udsigt fra toppen. Afslut evt. med en skøn massage på stranden.

Southern Lanta Resort

Southern Lanta Resort er et dejligt hotel beliggende i rolige og frodige omgivelser lige ved stranden. Slap af med massage, nyd afslappende dage ved poolen eller tag et spil tennis på tennisbanen. Middagene kan du nyde på hotellets restaurant eller på en lokal restaurant i Saladan, der ligger kun ca. 1 km væk.