Avani+ Koh Lanta Krabi Resort

Avani+ Koh Lanta Krabi Resort ligger med havet som nærmeste nabo. Her kan du se frem til hyggelige dage i romantiske omgivelser med god mad, afslappende pools, aktiviteter både til vands og til lands og personlig betjening.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-4 personer, heraf 1 barn. Dobbeltværelser med adgang til pool for 2-4 personer, heraf 1 barn. 2-værelses villaer for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Avani+ Koh Lanta Krabi Resort er et flot hotel med et stilfuldt design. Hotellet består af flere bygninger med en storslået beliggenhed på en halvø og direkte på den fine sandstrand. Der er et hyggeligt poolområde med to pools, hver med en børnesektion. Solstole og parasoller. Poolbaren The O-ZONE serverer lette retter og drinks fra morgen til tidlig aften.

Hotellets restaurant The Cliff serverer morgenmad, frokost og middag med en smuk havudsigt. I The Reggae Bar kan du snuppe en drink eller et let måltid fra sen eftermiddag til sen aften - her kan du nyde solnedgangen til dit måltid.

Dejligt spa-område med mange forskellige behandlinger mod betaling. Jacuzzi og sauna. Dejligt fitnessrum, privat træner mod forespørgsel og mod betaling. Børneklub i hotellets regi for børn i alderen 4-12 år med engelsktalende personale.

Wifi er inkluderet på fællesområder. Store niveauforskelle indenfor hotelområdet. Hotelbus til Saladan 4 gange/dag.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
  • Helpension (morgenmadsbuffet, frokost og middagsbuffet)

Alle hoteller i Koh Lanta

Rawi Warin Resort & Spa

Rawi Warin Resort & Spa er et fint hotel, som hviler mod en bakke i tropiske omgivelser med stranden lige nedenfor. Hvis du ønsker en aktiv ferie, kan du vælge alt lige fra fitness-faciliteter til cykler. Hvis du hellere vil slappe af, byder poolområdet på en lidt anderledes pool med vandrutsjebane.

Southern Lanta Resort

Southern Lanta Resort er et dejligt hotel beliggende i rolige og frodige omgivelser lige ved stranden. Slap af med massage, nyd afslappende dage ved poolen eller tag et spil tennis på tennisbanen. Middagene kan du nyde på hotellets restaurant eller på en lokal restaurant i Saladan, der ligger kun ca. 1 km væk.

Lanta Sand Resort & Spa

Hotel Lanta Sand Resort & Spa ligger lige ved den fantastiske sandstrand Long Beach på Koh Lanta. Her venter afslappende dage i solen, ved poolen eller på stranden. Og hotellet har måske den bedste solnedgangsbar på øen