1-værelses villaer

Meget fine små fritstående 1-værelses villaer med dobbeltseng og mulighed for ekstraopredning i fold-ud seng. Tv med satellitkanaler. Kaffe-/te faciliteter samt minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Strygefaciliteter. Badekar samt separat brus og toilet. Stor balkon eller terrasse. Niveauforskelle og trapper for at komme til villaen.

Antal personer: 1-3 personer.

Deluxe-værelser

Pæne deluxe-værelser beliggende på en bakke. Dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning i fold-ud seng. 4. person er mulig, hvis denne er barn, som deler ordinær seng. Tv med satellitkanaler. Kaffe-/te faciliteter samt minibar. Strygefaciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Badekar samt separat brus og toilet. Balkon. Niveauforskelle og trapper for at komme til værelset.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

Deluxe-værelser Plus

Pæne deluxe-værelser Plus beliggende i mindre bygninger omkring poolområdet. 4. person er mulig, hvis denne er barn, som deler ordinær seng. Tv med satellitkanaler. Kaffe-/te faciliteter samt minibar. Strygefaciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Badekar samt separat brus og toilet. Balkon eller terrasse. Niveauforskelle og trapper for at komme til værelset.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

Seafront Villa

Seafront Villa med stor dobbeltseng og separat opholdsrum med stor sovesofa eller sofa. Tv med satellitkanaler. Minibar. Kaffe- og tefaciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåbe og badetøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med privat pool og begrænset havudsigt.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

Suiter med privat pool

Meget fine suiter med soveværelse, separat opholdsrum og privat pool med havudsigt. Dobbeltseng og mulighed for ekstraopredning i fold-ud seng. Tv med satellitkanaler. Kaffe-/te faciliteter samt minibar. Strygefaciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Badekar samt separat brus og toilet. Udeplads med privat pool. Niveauforskelle og trapper for at komme til værelset.

Antal personer: 1-4 personer.