1-værelses villaer

1-værelses villaer med dobbeltseng og mulighed for ekstra opredning i fold-ud seng. Tv med internationale kanaler. Kaffe-/te faciliteter samt minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Strygefaciliteter. Badekar samt separat brus og toilet. Stor balkon eller terrasse. Niveauforskelle og trapper for at komme til villaen.

Antal personer: 1-3 personer.

Deluxe-værelser

Deluxe-værelser beliggende på en bakke. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i fold-ud seng. 4. person er mulig, hvis denne er barn, som deler ordinær seng. Tv med internationale kanaler. Kaffe-/te faciliteter samt minibar. Strygefaciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Badekar samt separat brus og toilet. Balkon. Niveauforskelle og trapper for at komme til værelset.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

Deluxe-værelser Plus

Deluxe-værelser Plus beliggende i mindre bygninger omkring poolområdet. 4. person er mulig, hvis denne er barn, som deler ordinær seng. Tv med internationale kanaler. Kaffe-/te faciliteter samt minibar. Strygefaciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Badekar samt separat brus og toilet. Balkon eller terrasse. Niveauforskelle og trapper for at komme til værelset.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

Seafront Villa med privat pool

Seafront Villa med stor dobbeltseng og separat opholdsrum med stor sovesofa eller sofa. Tv med internationale kanaler. Minibar. Kaffe- og tefaciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåbe og badetøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med privat pool og begrænset havudsigt.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

Suiter med privat pool

Suiter med soveværelse, separat opholdsrum og privat pool med havudsigt. Dobbeltseng og mulighed for ekstra opredning i fold-ud seng. Tv med internationale kanaler. Kaffe-/te faciliteter samt minibar. Strygefaciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Badekar samt separat brus og toilet. Udeplads med privat pool. Niveauforskelle og trapper for at komme til værelset.

Antal personer: 1-4 personer.