1-værelses villa

1-værelses villaer med stor balkon eller terrasse. Dobbeltseng og mulighed for ekstra opredning i fold-ud seng. Tv med internationale kanaler. Kaffe-/te faciliteter samt minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Strygefaciliteter. Badeværelse med badekar samt separat bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen. Niveauforskelle og trapper for at komme til villaen.

Værelsesstørrelse: Ca. 50 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

Deluxe-værelse

Deluxe-værelser med balkon. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i fold-ud seng. 4. person er mulig, hvis denne er barn, som deler ordinær seng. Tv med internationale kanaler. Kaffe-/te faciliteter samt minibar. Strygefaciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar samt separat bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen. Værelserne er beliggende på en bakke. Niveauforskelle og trapper for at komme til værelset.

Værelsesstørrelse: Ca. 45 kvm.
Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

Deluxe-værelse Plus

Deluxe-værelser Plus med balkon eller terrasse. Værelserne er beliggende i mindre bygninger omkring poolområdet. 4. person er mulig, hvis denne er barn, som deler ordinær seng. Tv med internationale kanaler. Kaffe-/te faciliteter samt minibar. Strygefaciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar samt separat bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen. Niveauforskelle og trapper for at komme til værelset.

Værelsesstørrelse: Ca. 45 kvm.
Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

Seafront Villa med privat pool

Seafront Villa med balkon med privat pool og delvis havudsigt. Stor dobbeltseng og separat opholdsrum med stor sovesofa eller sofa. Tv med internationale kanaler. Minibar. Kaffe- og tefaciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåbe og badetøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar, separat bruser samt toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 150 kvm.
Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

Suite med privat pool

Suiter med privat pool og havudsigt. Soveværelse, separat opholdsrum og privat pool med havudsigt. Dobbeltseng og mulighed for ekstra opredning i fold-ud seng. Tv med internationale kanaler. Kaffe-/te faciliteter samt minibar. Strygefaciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar samt separat bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen. Niveauforskelle og trapper for at komme til værelset.

Værelsesstørrelse: Ca. 100 kvm.
Antal personer: 1-4 personer.