Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

74% af gæsterne anbefaler

1562 bedømmelser
Meget godt
 
974
Godt
 
371
Middel
 
106
Mindre godt
 
62
Dårligt
 
49

5 nyeste bedømmelser

23-04-2022

af Frank A

Super lækkert Hotel resort.

Fantastisk lækkert sted lige til stranden. Alle medarbejdere utrolig venlige og imødekommende. Rent og pænt alle steder. Specieltl poolbar temaet Mee, Rut, Sak, Red. Super service, lækkre drinks. Kan på det varmeste anbefale det sted.

 
27-02-2022

af Companion54468987633 Khuk Khak, Thailand

Fantastisk hotel

Dette hotel er fantastisk og personalet gør alt for at ferien bliver god. Jeg vil gerne fremhæve Rut som er sød og hjælpsom, han gør alt for at gæsterne skal føle sig godt hjemme. Sammen med hans kollega Mr Mee som også er en del af Pool teamet yder de den bedste service til gæsterne. Søger du et hotel der har alt til den perfekte ferie er dette stedet. Smukt pool område, LÆKKER mad, fine værelser, flot strand og ikke mindst fantastisk personale. TAK for jer Rawi Warin, vi kommer helt sikkert igen.

 
16-03-2020

af Morten P København, Danmark

Ikke et 5 stjernet hotel - Men derimod et godt 4 stjernet

Førstehåndsindtrykket er godt, men når man bor der lidt over 1 uge og får kigget lidt nærmere på tingene så er der noget man falder over Først det positive : Alle medarbejdere er super flinke og vil gøre ALT for at hjælpe dig, og sørge for at du får et godt ophold. Og hvis du bor "på bjerget" så tilbyder de gratis kørsel op og ned med en lille shuttlebus Negativt : Hotellet trænger i den grad til vedligeholdelse. Der er stort set ikke et tag der ikke mangler en del tagsten. Bordtennis bordene er helt slidte med store huller og meget skæve. Ved poolen er der lavet elefantskulpturer der holder parasollerne - disse står på træfødder som alle er pilrådne. Restauranten har ikke aircon, og kun ca 2/3 af de få blæsere virker. Så tror jeg ikke poolen bliver renset hver dag, for den sidste dag vi var der, var poolen så fyldt med et kæmpe lag solcreme på overfladen, at det var decideret ulækkert. Priserne i pool baren er alt for høje, når man tænker på hvad det samme koster 50 mtr til venstre nede af stranden. Her tænker jeg på mad og drikke samt massage - det kan gøres til 20% af hotellets priser. Tip : Bestil ikke et privat hus, da det ikke er større, og ej heller er bedre bellingende end et alm. værelse. Og, da vi kom spurgte vil til pris på upgrade til et Pool House, og det ville de have et svimlende beløb for. Helt ude af proportioner. Alt i alt et rigtigt godt hotel, men ikke den sidste 5 stjerne værdigt.

 
06-03-2020

af Exploration763244 København, Danmark

Fantastisk beliggenhed og dejlige grønne omgivelser

Vi havde et ophold på Rawi Warin i sidste halvdel af januar 2020 og havde 14 rigtig gode dage på dette dejlige sted. Det er så utroligt varierende i sin opbygning, hvor boligerne er fordelt på en skråning med masser af grøn bevoksning. Har du svært ved at klare bakkerne så kan du blot rekvirere en vogn eller preje en af dem der altid kører rundt på anlægget, så bakkerne er intet problem. Vi tog nogle lange vandringer i strandkanten på den 2,5km lange strand som ligger lige op af Rawi Warin, rigtig god hvor du kan spadsere lige i vandkanten. Betjeningen på stedet var helt i top, venlig og hjælpsom, en rigtig god oplevelse. I Pool området regerer Mr. Mee og hans hjælper Rut og de skaber en god stemning og er altid klar med en opmuntrende bemærkning, rigtig god stemning gode aftener med speciel buffet i pool området. Vi kommer gerne igen. Connie og Karl-Åge /DK (Far og mor)

 
30-01-2020

af 375aspd Børkop, Danmark

Luxus hotel

Virkelig lækkert hotel med service helt i top og alle de ting man har brug for. God pool også til børn og rigtig hyggelig strand. Mange restauranter tæt ved. Pris for at spise er noget højere her, men det er det jo på alle 5* hoteller, men også god mad.