Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

74% af gæsterne anbefaler

1715 bedømmelser
Meget godt
 
1090
Godt
 
395
Middel
 
115
Mindre godt
 
63
Dårligt
 
52

5 nyeste bedømmelser

11-04-2024

af 802kennn Sønderborg, Danmark

Hotel med Spa og god mad

Dejligt sted hvor der er styr på tingende. Dejlig pool område, og en lækker strand, hvor der er gode muligheder for at snorkle om morgen. Spørg gerne hotellet for gode steder at spise. Kan anbefale: the Frog (20min bil) og Coco tango 5 min bil.

 
09-05-2023

af Jan K

Ekstraordinær god service

De 14 dage i Marts 2023 vi boede på hotel Rawi Warin Resort følte vi os hjemme og meget velkommen. Vi fik en hel fantastisk service og betjening på hele hotellet. I restauranten fik vi det dejligste mad - der var én særlig person Mr. Mee / poolman, han gav os en ekstraordinær god service og havde altid godt humør og et glimt i øjet. En virkelig god person for hotellet. Er helt sikkert medvirkende til, at vi kommer igen. - Mette & Jan Koch fra Danmark

 
18-02-2023

af CamillaKL42 København, Danmark

Perfekt ophold for 2 i privat pool villa

Vil du have privatliv med egen pool, så vælg en sunset pool villa. Villa nummer 309. SFind video på youtube. Når du sidder i poolen er det som at være i en infinity pool. Vi ringede til receptionen og bad om rengøring når vi gik til morgenmad. Villa og pool blev rengjort hver dag. Der er et stort køleskab i lounge værelset. Der er aber i området. Efterlad ikke genstande på terrassen. Området er kuperet. Hotellet tilbyder at køre dig til din villa. Privat strandområde. 400 meter til venstre findes en strand med strandbarer og massage. Gå forbi strandvillaerne, over en stål bro og gå langs stranden. Her finder du flere barer, restauranter og massagesteder. ATM maskine findes ved 7/11. Gå til højre når du kommer ud af hotellet. Ca. 400 meter.

 
05-01-2023

af 524s_renf Ribe, Danmark

Fantastisk 🫶

Vi var en familie på 2 voksne og 3 børn, som holdte jul på Rawi. Super lækkert ressort, lige ned til en fantastisk strand. Dejlige værelser, rent og pænt. Servicen er i top med poolman Mee & Co. 👏👏 Gode muligheder for at komme rundt på øen, med taxi lige udenfor hotellet

 
28-09-2022

af Mia L

Skønt ophold og sødt personale

Vi var et par og vores søn på 1,5 år, som havde 6 overnatninger på Rawi. Wow et flot hotel! Dejligt stort værelse og skønt natur og poolområde. Vi så vilde aber på hotellet to dage! Personalet var super søde og hjælpsomme, og de ville gerne lære en at kende. Lækker morgenmadsbuffet med alt hvad man kunne tænke sig. Hotellet ligger meget lokalt, så der var ikke så mange restauranter og turister. Corona har været meget hårdt for Koh Lanta, så vi håber at turisterne kommer tilbage hertil, for sikke et dejligt hotel! Der var også mange faciliteter som legerum, fitness, daglige aktiviteter og bordtennis mm. Vi kan kun anbefale dette hotel til et lækkert afslappende ophold på Koh Lanta.