Rawi Warin Resort & Spa

Rawi Warin Resort & Spa er et fint hotel, som hviler mod en bakke i tropiske omgivelser med stranden lige nedenfor. Hvis du ønsker en aktiv ferie, kan du vælge alt lige fra fitness-faciliteter til cykler. Hvis du hellere vil slappe af, byder poolområdet på en lidt anderledes pool med vandrutsjebane.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-4 personer, heraf 1 barn. Deluxe-værelser Plus for 1-4 personer, heraf 1 barn. 1-værelses villaer for 1-3 personer. Suiter med privat pool for 1-4 personer. Seafront villa for 1-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 800 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Rawi Warin Resort & Spa består af flere mindre 3-etagers bygninger i en tropisk have. Hotellet har to dejlige poolområder med i alt fire pools. Det ene poolområde er i etage med infinitypool. Den ene del har børnesektion med vandrutsjebane den anden har jacuzzisektion. En aflang pool, der er velegnet til et par omgange før eller efter morgenmaden, men som er åben hele dagen.

Ved hotelbygningerne oppe på bakken ligger yderligere et poolområde. I højsæsonen (december-april) er der også en pool, som ligger ude i havet der nås ad en lang mole. Solstole og parasoller. Poolbar. Fin sandstrand med en del stenrige partier findes nedenfor hotellet.

På hotellet findes flere restauranter og barer. The Golden Pond Restaurant byder på asiatiske og internationale retter. The Watermark serverer fisk og skaldyr sammen med en BBQ-menu. I The Wave Bar kan du nyde tapas og enkle retter. Der findes også en café på hotellet.

Gratis wifi på fællesområder. Gratis fitnessrum og bordtennis. Spa med forskellige behandlinger mod betaling. Bodyfit. Gratis kajak i højsæsonen. Cykler og scootere kan lejes. Døgnåben reception. Roomservice 06.00-23.00. Hæveautomat og souvenirbutik. Vaskeservice mod betaling (i nærheden af hotellet).

Store afstande og niveauforskelle med stejle bakker og trapper på hotelområdet. Hotellet tilbyder en shuttleservice med små biler, der kører dig til de forskellige bygninger (dagligt mellem kl. 06.00-24.00). Lokaltrafik. Ca. 800 meter til nærmeste centrum, Klong Nin, med få butikker og restauranter. Ca. 13 km til centrum i Saladan.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag)

Alle hoteller i Koh Lanta

Southern Lanta Resort

Southern Lanta Resort er et dejligt hotel beliggende i rolige og frodige omgivelser lige ved stranden. Slap af med massage, nyd afslappende dage ved poolen eller tag et spil tennis på tennisbanen. Middagene kan du nyde på hotellets restaurant eller på en lokal restaurant i Saladan, der ligger kun ca. 1 km væk.

Lanta Sand Resort & Spa

Hotel Lanta Sand Resort & Spa ligger lige ved den fantastiske sandstrand Long Beach på Koh Lanta. Her venter afslappende dage i solen, ved poolen eller på stranden. Og hotellet har måske den bedste solnedgangsbar på øen

Avani+ Koh Lanta Krabi Resort

Avani+ Koh Lanta Krabi Resort ligger med havet som nærmeste nabo. Her kan du se frem til hyggelige dage i romantiske omgivelser med god mad, afslappende pools, aktiviteter både til vands og til lands og personlig betjening.