Lanta Sand Resort & Spa

  • • Perfekt strandbeliggenhed
  • • Rolige omgivelser
  • • Bungalower med delt pool

Hotel Lanta Sand Resort & Spa ligger lige ved den fantastiske sandstrand Long Beach på Koh Lanta. Her venter afslappende dage i solen, ved poolen eller på stranden. Og hotellet har måske den bedste solnedgangsbar på øen


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-4 personer. Dobbeltværelser med adgang til pool for 1-4 personer. Dobbeltværelser i bungalow for 1-3 personer, heraf 1 barn. Bungalow med delt pool for 1-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lanta Sand Resort & Spa har en rolig beliggenhed i en tropisk have, direkte på den smukke sandstrand Long Beach. Hotellet har et smukt poolområde med børnesektion, solstole og parasoller. Poolbar.

Hotellets restaurant, The Sand, har en skøn beliggenhed på stranden. På menuen finder du både thailandske og internationale retter. På stranden er der en bar, hvorfra du kan nyde solnedgangen.

Hotel Lanta Sand Resort & Spa har et lille fitnessrum, som er gratis for hotellets gæster. På The Grain Spa kan du bl.a. få massage og behandlinger mod betaling. Legeplads. Børneklub med engelsktalende personale som er åben ved forespørgsel (gælder visse timer i døgnet). Døgnåben reception i højsæsonen. Gratis wifi på fællesområder. Roomservice kl. 10.00-22.00. Vaskeservice mod betaling. Ca. 4 km til Saladans centrum.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Nytårsmiddag

Alle hoteller i Koh Lanta

Rawi Warin Resort & Spa

Rawi Warin Resort & Spa er et fint hotel, som hviler mod en bakke i tropiske omgivelser med stranden lige nedenfor. Hvis du ønsker en aktiv ferie, kan du vælge alt lige fra fitness-faciliteter til cykler. Hvis du hellere vil slappe af, byder poolområdet på en lidt anderledes pool med vandrutsjebane.

Lanta Casa Blanca

Hotel Lanta Casa Blanca byder på en skøn og afslappende ferie i paradis, hvor du er nabo med den smukke strand. her er miljøet vigtigt, og hotellets område er tilpasset for ikke at ødelægge naturen og økosystemet. Vil du se mere af den smukke natur, har hotellet løberuter op i bjergene, hvor du kan nyde smuk udsigt fra toppen. Afslut evt. med en skøn massage på stranden.

Southern Lanta Resort

Southern Lanta Resort er et dejligt hotel beliggende i rolige og frodige omgivelser lige ved stranden. Slap af med massage, nyd afslappende dage ved poolen eller tag et spil tennis på tennisbanen. Middagene kan du nyde på hotellets restaurant eller på en lokal restaurant i Saladan, der ligger kun ca. 1 km væk.