Ramada Resort Khao Lak

  • • Eksklusivt strandresort
  • • Spa med skønne behandlinger
  • • Høj kundetilfredshed

Velkommen til afslapning på Ramada Resort Khao Lak, som ligger i eksotiske omgivelser. Her kan du kombinere skøn ro ved poolen, med gåture langs stranden eller en motionsrunde i fitnesscentret.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Deluxe-værelser 1-3 eller 1-4 personer, heraf 2 børn. Deluxe-værelser plus for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Stille og roligt 👍🏻😊
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 5 m
Til centrum: 800 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Nyrenoverede Ramada Resort Khao Lak er et luksuriøst hotelområde, der byder på en afslappende ferie i rolige omgivelser direkte ved stranden i Khao Lak. Hotellet består af flere bygninger beliggende i frodige omgivelser. Her er et lækkert poolområde med børnesektion, solstole, parasoller og håndklæder. Pool-/snackbar.

Hotellet har to restauranter og en café. Hovedrestauranten Sassi's Beach Club serverer thailandske og internationale retter og ligger nede ved stranden. Her serveres frokost og middag. Morgenmaden serveres i restaurant Kitchen Restaurant.

Gratis wifi på fællesområder. Spa med massage og skønhedsbehandlinger mod betaling. Enkle fitness-faciliteter. Gratis aktiviteter som thaiboksning, beachvolley og yoga. Billard mod betaling. Børneklub i hotellets regi med engelsktalende personale for børn 4-12 år. Yngre børn er velkommen i selskab med voksen. Ca. 700 m til centrum af Bang Niang, hvor der findes restauranter og butikker. Ca. 3 km til Khao Lak centrum. Begrænset trafik.

Ramada Resort Khao Lak arbejder på at reducere forbruget af plastik, og fra og med 1. november 2019 anvendes plastikflasker på hotellet ikke.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Julemiddag (24/12) og nytårsmiddag kan bestilles på stedet.

Vær opmærksom på

Suite med privat pool og Seafront Villa er kun mulige at booke for vinter 2020/21. Vær opmærksom på at det ikke er muligt at booke disse værelser for børn under 12 år.